Τι να σωθούμε; Εγώ απ αυτά που διαβάζω πέσαμε ήδη.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά θα σωθούμε φέτος;

Τι να σωθούμε; Εγώ απ αυτά που διαβάζω πέσαμε ήδη.GiorgosAtha έγραψε:Τελικά θα σωθούμε φέτος;
Οπότε δε γ....τε δεν ασχολούμαστε έχει ο θεός. Α ξέχασα θα πάμε για πρωταθλημαTheCursed έγραψε:Το να παιξεις ομιλους εχει πολλους παραμετρους και οι περισσοτεροι δεν ειναι στο χερι μας.paokovios1974 έγραψε:Δεν θέλουμε να παίξουμε ομίλους δεν εξηγείται αλλιώς. Στα όρια του εσκεμενου θα μπορούσε να πει κάποιος συνωμοσιολογος.
Οκ να δεις τον Γιαννουλη πχ και τις αμυντικες αδυναμιες του αλλα τον Στοχ σε ρολο κατι σαν εσωτερικος μεσος πως ακριβως θα τον κρινεις?obanebane έγραψε:Η καταστροφολογία δεν ξέρω γιατι υπάρχει.
Όπως έγραψε ο josh το μόνο που μπορούμε να δούμε από αυτά τα παιχνίδια είναι τους παίχτες ατομικά.
Αυτό κάνει και ο προπονητής.
Είναι το πρώτο στάδιο προετοιμασίας,η ομάδα δεν μονταρεται τώρα,τώρα προπονείται και μάλιστα σκληρά.
Πες ταfalconakis έγραψε:Τελικά ο παοκτζής δεν αλλάζει όχι νταμπλ να πάρουμε αλλά ούτε CL και διηπειρωτικό γιατί δεν θα ενισχυθεί η ομάδα στην 3η αλλαγή και στον 4ο τερματοφύλακα! Για να ηρεμήσουμε λίγο και να κόψουμε τα πρόεδρε διώχτους όλους και κάνε 22 καλές μεταγραφές από το πάνω ράφι!!!!
Φιλικά προετοιμασίας είναι όπου ο προπονητής δοκιμάζει όλους τους παίκτες τι περιμένατε;
![]()
![]()
Και τρία χαφ δεν τρολαρο.Περα του Ντουγκλας δεν υπάρχει χαφ.joshua έγραψε:Δεν ξερω,πολυ μπερδεμα χωρις ιδιαιτερο λογο...Παντως αν πρεπει να αποκωδικοποιησω τα λογια του προπονητη,παμε σιγουρα για αριστερο μπακ,επιθετικο και το ερωτημα ειναι ποσα χαφ.
Θα συμφωνήσω. Εγώ δεν είδα κανένα κλασσικό 4-4-2. Είδα ένα φορ ανά ημίχρονο (Σβι, ΑΚ47) και από πίσω, σαν 10ρια, τους Μπίσε και Πέλκα.CCCP έγραψε:Συγνωμη αλλα δικο σας ειναι το κολλημα με το 4-4-2...Πια ειναι η μεγαλη διαφορα με περσι ρε φιλε? Ητανε χαφ περσι ο Πελκας? Σιγα τη διαφορα τωρα αν ειναι ενας παικτης απο τους εντεκα λιγο πισω η πιο μπροστα. Λες και παιζαμε κανα συνδιαστικο ποδοσφαιρο περσι και κανει μεγαλη διαφορα μια τετοια μικρη αλλαγη.Demir έγραψε:επικινδυνη η κατασταση παντως.. και με τα χαφ και με το κολλημα στο 4-4-2 ,γιατι οτι και να λεει ,κολλημενος ειναι με το 4-4-2..