δηλαδη εσυ θεωρρεις οτι πρεπει η ομαδα να φορτωθει με 5 συμβολαια ακραιων μπακ που ολοι θεωρουνται βασικοι? αν ειναι να παρουν μπακ να αλαξουνε θεσει στον βιειρινια. οπως και στα χαφ πρεπει να προσεξουνε πολυ γιατι θα βρεθουμε με 6 χαφ και θα χρειαζονται οι 4 πρεπει να υπαρχει ισορροπίαjoshua έγραψε:Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που γράφεις σορυ...Αν είναι να μην πάρουμε και χάφ μέχρι να γυρίσει ο Βερνμπλουμ και ο Μαουριτσιο...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ρε παιδιά ας γυρίσει με το καλό ο Βιερινια και αν είναι καλά είναι ο μόνος παίκτης για τον οποίο δεν υπάρχει άγχος για το που θα παίξει...Εγώ άλλωστε επιμένω ότι δεν θα τον ξαναδούμε στη θέση.Ας μην περνάμε δεξί μπακ στο κάτω κάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 09 Ιούλ 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ότι έχουμε μόνο τον Μάτος δεν είναι αρκετό; Και δεξί και αριστερό έπρεπε να αποκτηθεί.joshua έγραψε:Πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική αποκτήθηκε δεξί και όχι αριστερό μπακ...
- Mauricio-8-
Λοιπόν φτάνει! Άμεσα 2 χαφ στην ομάδα αύριο το πρωί ένα 6αρι και ένα 8αρι.Οχι την άλλη εβδομάδα στο τέλος της προετοιμασία αύριο!Αποδέσμευση με κάθε τρόπο Κάτσε.Ο Μισιτς δεν κάνει ούτε για 4ο χαφ είναι τραγικός πάλι καλά που δεν τον αγόρασαμε.ο Βερν χάνει όλη την Προετοιμασία. Αμεση απόκτηση και ενός αριστερού μπακ!Όχι άλλα πειράματα με Ματος αριστερά! Εφόσον ο Γιαννούλης δεν κάνει για βασικός πάρτε βασικό αριστερό μπακ!ο Βιερηνια θα γυρίσει σε 5 μήνες είναι 33 δε ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι για φέτος και πως θα είναι του χρόνου στα 34!Αν δεν γίνουνε όλα αυτά και καθυστέρησουμε ξεχάστε τους ομίλους του Τσου λου! Δε θέλω να γκρινιάζω ρε έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση αλλά πάρτε Χαφ ρε 10 του μήνα είναι αύριο η ομάδα έχει τεράστιο θέμα και ανασταλτικό και δημιουργικά,Δεν υπάρχει πλέον Μαουρισιο.Παρτε παίκτες άμεσα.
-
- Dimitris_L4
Δε γινεται να ειναι εκει ο γιωργης και να μην κλειστουν σε ενα δωματιο με.τον κοουτς να φερουν χαφ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
- loukas karadimos
-
Aμα κλειστουν σε δωματιο Γιωργης και κοουτς καμια μικρη Ολλανδεζα θα φερουν
και χαφ να φερουν μεχρι να προσαρμοστει ολη η ομαδα στο πειραμα Φερειρα θα φαμε αρκετες σφαλιαρες...οποτε αν δεν ακολουθησει την πεπατημενη ο πορτογαλος κοουτς γρηγορα θα ερθει η αμφισβητηση απ ολους μας...
εκτος αν κανουνολοι τουμπεκι...χασει η ομαδα κανα 2 στοχους και μετα αρχιζουμε να παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο γιατι θα προσαρμοσει πλεον την φιλοσοφια το στο κλαμπ
εκτος αν κανουνολοι τουμπεκι...χασει η ομαδα κανα 2 στοχους και μετα αρχιζουμε να παιζουμε ωραιο ποδοσφαιρο γιατι θα προσαρμοσει πλεον την φιλοσοφια το στο κλαμπ
Τι ματσαρα ήταν αυτή θεέ μου!!?
Η ομάδα ξεδίπλωσε τις αρετές της .
Δεν θέλω τίποτα, έτοιμοι για προκριματικα
Ίσως Τζανδαρη για το κερασακι
Η ομάδα ξεδίπλωσε τις αρετές της .
Δεν θέλω τίποτα, έτοιμοι για προκριματικα
Ίσως Τζανδαρη για το κερασακι
Μας κοροιδευουν με τον Κατσε. Ελεος πια ρε γαμωτο. Διωξτε τον φτανει, δεν αντεχω να τον βλεπω πια.
Ο Ενρικε δανεικος η 500 χαστουκια την μερα να συνελθει.
Η διοικηση εχει 1 μηνα κωλοβαραει για τα χαφ
Ο Ενρικε δανεικος η 500 χαστουκια την μερα να συνελθει.
Η διοικηση εχει 1 μηνα κωλοβαραει για τα χαφ
Και 2 παιχταράδες να φέρουμε στα χάφ, όταν και η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται σε φάση προσαρμογής σε νέο τρόπο παιχνιδιού δεν θα αλλάξει κάτι εντυπωσιακά και συγχρόνως γρήγορα. Ο στόχος των ομίλων αρχίζει και χλώμιαζει επικίνδυνα,για το πρωτάθλημα έχουμε χρόνο.
επικινδυνη η κατασταση παντως.. και με τα χαφ και με το κολλημα στο 4-4-2 ,γιατι οτι και να λεει ,κολλημενος ειναι με το 4-4-2..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση πριν το 2ο σταδιο προετοιμασίας.. τα πρώτα συμπτώματα βγήκαν.. ας φέρουν τώρα όσους παίχτες μπορούν και χρειάζεται για να αρχίζει να στρώνει κάπως η κατάσταση..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην τρελαινεστε παλι ρε. Φιλικό ειναι, θελει να δει ολους τους παικτες ο προπονητής να ξερει ποιος κάνει και ποιος οχι για τον τρόπο παιχνιδιού του κτλ.
Σήμερα κανείς δεν ηταν κακός...πλην, για αλλη μια φορα, του Γιαννούλη. Η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ!
Και μπορεί να θέλουμε σίγουρα ενίσχυση στο 6 και 8, σήμερα όμως ο Κάτσε δεν ηταν κακος, ο δε Μισιτς εκανε μια αδιάφορη απλως εμφάνιση.
Π.χ. ο Κρέσπο ήταν και παλι κακος, αλλα αυτον δεν τον αναφέρουμε ποτέ γιατι ξέρουμε τι μπορεί να κανει.
Τα λεω ολα αυτα για να τονίσω απλώς πως πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να τα λεμε οπως πραγματικά τα βλεπουμε και όχι με βάση το αν παμε ή δεν παμε κάποιον παικτη.
Σήμερα κανείς δεν ηταν κακός...πλην, για αλλη μια φορα, του Γιαννούλη. Η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ!
Και μπορεί να θέλουμε σίγουρα ενίσχυση στο 6 και 8, σήμερα όμως ο Κάτσε δεν ηταν κακος, ο δε Μισιτς εκανε μια αδιάφορη απλως εμφάνιση.
Π.χ. ο Κρέσπο ήταν και παλι κακος, αλλα αυτον δεν τον αναφέρουμε ποτέ γιατι ξέρουμε τι μπορεί να κανει.
Τα λεω ολα αυτα για να τονίσω απλώς πως πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να τα λεμε οπως πραγματικά τα βλεπουμε και όχι με βάση το αν παμε ή δεν παμε κάποιον παικτη.