Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ξερει κανενας τι ρητρα εχει ο βαρελα???
Εν τω μεταξυ χθες βγηκαν αρθρα οτι ο λουτσεσκου δεν προκειται να κηνυγησει παιχτη μας..
Εν τω μεταξυ χθες βγηκαν αρθρα οτι ο λουτσεσκου δεν προκειται να κηνυγησει παιχτη μας..
Α ΟΚ γιατί το ανέβασε και ο Κουβεντιδης ακριβώς την ίδια ώρα και αγχώθηκα.
Από την άλλη ο Κουβεντιδης είναι στη Forza οπότε it makes sense.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την άλλη ο Κουβεντιδης είναι στη Forza οπότε it makes sense.
-
Ελπίζω να μην ισχύει τα περί ρήτρας στον Βαρέλα. Με ποια λογική να βάλεις ρήτρα σε παίκτη 31 χρονών? Αν τόσο πολύ θέλει να σε τρυπήσει ο Λουτσέσκου ζητάς ένα εξωφρενικό ποσό , π.χ. 20 εκ .. Αν τα δώσουν και θέλει και ο ίδιος ας φύγει.. Έλεος με τις Αραβίες.. Θα φοβόμαστε τρεις και λίγο τρυπήματα..
Να πω κι εγώ το κλισέ...Πολύ ηρεμία χμμμ...Πριν την καταιγίδα θα ναι.
Θεωρώ ότι μετά και το σημερινό φιλικό θα έχουμε εξελίξεις κατά κύριο λόγο στις αποχωρήσεις παικτών.
Είτε δανεικών, είτε μετεγγραφών.
Έχετε πίστη ότι αυτοί που δουλεύουν για τον νέο ΠΑΟΚ είναι επαγγελματίες και ξέρουν την δουλειά τους καλύτερα απ τον καθένα μας.
Θεωρώ ότι μετά και το σημερινό φιλικό θα έχουμε εξελίξεις κατά κύριο λόγο στις αποχωρήσεις παικτών.
Είτε δανεικών, είτε μετεγγραφών.
Έχετε πίστη ότι αυτοί που δουλεύουν για τον νέο ΠΑΟΚ είναι επαγγελματίες και ξέρουν την δουλειά τους καλύτερα απ τον καθένα μας.
- Dimitris_L4
- paokovios1974
Η αντριεν έπαιξε σε 5 ροκυ απ ότι ξερωΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίζει κάτι για Αντριέν Ταμέζε από Νις...?
-
Πρέπει να βάλουμε έξτρα ρήτρες αν έρχονται προτάσεις από αραβια τι γίνετε μας έχουν στοχοποίηση όλα τα αραβικά Εμιράτα από τον ΠΑΟΚ θα ψωνίσουν και μόνο ότι καλό έχουμε τίποτα κάτσε καντουρι ουαρνα δεν μπορουνουν να έρθουν να τους αγοράσουν 5 εκατομμύρια τον καθένα έχουν και καλό σκάουτινγκ ας πάνε να πάρουν τον Καμαρά από τον πουστογαυρο η τον λιβαγια από την ΑΕΚ δεν γίνετε μόνο εμείς να έχουμε πρόβλημα με αυτούς
Και να μην παίζει στα παπακια μας...Απλά που εμφανίστηκες!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίζει κάτι για Αντριέν Ταμέζε από Νις...?

Παιζουμε εστω και σε φιλικο με Τσιγγαρα βασικο και Κατσε στο παγκο και αναρωτιομαστε αν θελουμε 1 η 2 χαφ...
Τον τσιγκαρα καλα κανει κ τον βαζει να δει αν μπορει με τα φιλικα στο πρωτο σταδιο προετοιμασιας.
Ο Κατσε απορω τι τον κρατανε με το Μισιτς με τα φιλικα που εχω δει.
Ο Κατσε απορω τι τον κρατανε με το Μισιτς με τα φιλικα που εχω δει.
- john4serres
Για τέτοια ποστς ζούμε.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίζει κάτι για Αντριέν Ταμέζε από Νις...?
το πρώτο ασυζητητι, και αυτο διοτι πιστευω πως δεν θα μπορεσουμε να φερουμε χαφ που να ταιριαζει απολυτα στα θελω του Φερειρα, αν δεν πιασουμε 25 Αυγουστου.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ειλικρινής απορία, κι όχι ειρωνία: Θα προτιμούσατε να έρθει χαφ αύριο, χωρίς απαραίτητα να είναι αυτό που θέλει ο Φερέιρα, αλλά με αρκετό χρόνο να ενταχθεί, ή να έρθει σε πχ δύο βδομάδες ο παίκτης που θέλει ο Φερέιρα με κίνδυνο να μην είναι 100% έτοιμος τακτικά? Γιατί νομίζω αυτό είναι το δίλημμα αυτή την στιγμή.
Μιλαμε τωρα οτι ψαχνουμε για χαφ σε καλη ηλικια, με εξαιρετικα χαρακτηριστικα, οταν το δελεαρ που προσφερουμε ειναι το υποβαθμισμενο υπαναπτυκτο ελληνικο πρωταθλημα και η ελπιδα να παμε τσου λου που κακα τα ψεματα δεν πειθει ευκολα εναν εξωτερικο παρατηρητη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αν έχουμε κατασταλάξει στις μεταγραφές του χαφ και του επιθετικού θα ανακοινωθούν, λογικά, μετά τον αγώνα. Εύχομαι μόνο να είναι νέοι και όχι συνταξιούχοι τύπου Μπεργκ.
- invincible
Εγώ πιστεύω μετά τον αγώνα με την Κλουζ. Αν βάλει γκολ σήμερα ο Σβιντεφσκι και στην Ρουμανία δεν βλέπω επιθετικό.... και χαφ βλέπω ένα + ένα (αν πουληθεί ο Ελ Καντουρι)ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν έχουμε κατασταλάξει στις μεταγραφές του χαφ και του επιθετικού θα ανακοινωθούν, λογικά, μετά τον αγώνα. Εύχομαι μόνο να είναι νέοι και όχι συνταξιούχοι τύπου Μπεργκ.
Θέλω να είμαι ρεαλιστής στον ΠΑΟΚ ποτέ μα ποτέ δεν θυμάμαι το καλοκαίρι σε μεταγραφική περίοδο να τα κάναμε όλα τέλεια... Μας έβγαινε πάντα η ψυχή... Τι να πρωτοθυμηθώ... άστα... Η χειρότερη χρονιά μου 2004 δίναμε ένα προκριματικό με τους Εβραίους για ομίλους τσουλου και ο Αγγελος δεν ήθελε μεταγραφές και πήρε απο την β εθνική Κυπρου τον τιμωρημένο Λιασο Λουκα... Πλέον ξέρω και ο Αμπραμοβιτς να είχε τον ΠΑΟΚ πάλι ξέρω κάτι θα πάει στραβά τέλεια και ήσυχα και ρόδινα καλοκαίρια δεν έχει... έχω συνιθίσει... εσάς δεν σας βλέπω ψημένους μερικους και υποφέρετε .... πρεπει να είστε νέοι ... Εγω έχω παίξει προκριματικά μέχρι και με Δερμιτζάκη προπονητή μεταγραφή απο Κομοτηνή. Αυτά δεν είναι τίποτα μπρος σε αυτά που πέρασα ... Ανοσία έχω πάθει.... Για εμενα η ομάδα είναι πλήρες δεν χρειάζεται μεταγραφές.