Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Σίγουρα η μεσαία γραμμή μας, θέλει 2 παίκτες.. Ελπίζω ότι το 6αρακι θα καταφθασει εντός της βδομάδας.. Με ανησυχεί που έχει καιρό να φανεί και ο Macho...
To θεμα ειναι να μπει Var το οποιο θα δυσκολευει τις παρασπονδιες επειτα τα μικροσφυριγματα που λεω εγω αυτα που κανουν την διαφορα για εμενα και προκαλουν εκνευρισμο ( Δειτε πχ με ΑΕΚ το 1-1) αυτα θα εχει ο Ολυμπιακος αν ειναι κρατος εν κρατη. Τα τελευταια χρονια θεωρω πως η ΑΕΧ ειχε την μεγαλυτερη Ευνοια απο διαιτησια και οχι ο Ολυμπιακος. Ο Σαββιδης με την κινηση να φερει τετοιον προπονητη εδειξε οτι δεν τον ενδιαφερει το εκλογικο αποτελεσμα και πως η ομαδα θα ενισχυθει για να χτυπησει τους στοχους σε εισοδο ομιλων και επειτα πρωταθλημα και κυπελο για τριτη συνεχομενη χρονια. Δεν νομιζω να τον παιρνει τον Κουλη να μην τα εχει εστω τυπικα καλα με τον Σαββιδη ο ΠΑΟΚ εχει μπει και εχει εδραιωθει πλεον 

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μιας και βρισκόμαστε σε τοπικ μεταγραφών... φέρτε τον Σανκαρε να τρώει παιδάκια!!
- john4serres
Τον Ibrahim Sangare θέλω εγώ.
Κοτζαμαν Κουλουρη τους δώσαμε.
Κοτζαμαν Κουλουρη τους δώσαμε.
Για αριστερό μπακ, έμεινε ελεύθερος ο Φάμπιο Κοεντράο, στα 31 του.
- zarathustra79
O sankhare πάντως είναι παίκτης που ζητάει τη μπάλα στην κατοχή του πάρα κόφτης. Στην ίδια κατηγορία με mauricio κ oliveira, παρά με wernbloom κ canas.
- Mauricio-8-
Για την θέση του χαφ που όπως είπε ο Κόουτς θα πάρουμε παίκτη οποίος θα ναι 6αρι ας δούμε ποιος έχουμε αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία.
Out:Mauricio,Wernbloom(Τραυματίες), Μελιοπουλος(δανεικός) Μουλεν(Δεν υπολογίζεται)
In:Misic,Douglas, Kace.
Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα το εξής έχουμε χασει 2 6αρια Κανιάς wernbloom και Αναγκαστικά είμαστε με Κάτσε.Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει 6αρι και δυστυχώς θεωρώ πολύ πιθανό να μείνει ο Κάτσε+1 μεταγραφή 6αριου μέσα στη βδομάδα.
Douglas:Έχει πολύ καλά στοιχεία είναι τρεχαντηρι έχει καλή τεχνική αλλά θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής επίσης από τα φιλικά που τον έχω δει ως τώρα στα μαρκάρισματα χάνει λίγο δεν είναι καθαρό 6αρι.
Μισιτς:Είναι αυτό που λέμε 8αρι στυλ Σακοφ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ούτε το πάτημα μέσα στη περιοχή του Ουκρανου ούτε την τεχνική του.Ειναι λίγο βαρύς για μένα προσωπικά είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή καθώς δεν έχει κατι το αξιόλογο μέχρι τώρα για να τον θεωρήσω βασικό μακάρι να διαψευθω!
Συμπέρασμα:Για μένα έπρεπε ήδη να έχουνε αποκτηθεί αλλά δύο χαφ τουλάχιστον να ρθουνε από βδομάδα να προλάβουνε να δέσουνε με την ομάδα.Θελουμε ένα 6αρι στυλ Καμπορε έμπειρο γύρω στα 30 να έχει όγκο και δύναμη και ανασταλτικα να βοηθάει την ομάδα και ένα 8αρι στυλ Ολιβειρα να μπορεί να κατεβάσει την μπάλα μπροστά με ευκολία και να έχει οργανωτικό ρολο.
Υ. Γ Πιστεύω ότι από τους 3 χαφ που έχουμε δε θα παίξει κανένας βασικός στα πρώτα παιχνίδια του Τσου λου. Η τετράδα στα χαφ πρέπει να ναι Μεταγραφη, Μεταγραφη, Douglas, Misic,
Out:Mauricio,Wernbloom(Τραυματίες), Μελιοπουλος(δανεικός) Μουλεν(Δεν υπολογίζεται)
In:Misic,Douglas, Kace.
Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα το εξής έχουμε χασει 2 6αρια Κανιάς wernbloom και Αναγκαστικά είμαστε με Κάτσε.Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει 6αρι και δυστυχώς θεωρώ πολύ πιθανό να μείνει ο Κάτσε+1 μεταγραφή 6αριου μέσα στη βδομάδα.
Douglas:Έχει πολύ καλά στοιχεία είναι τρεχαντηρι έχει καλή τεχνική αλλά θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής επίσης από τα φιλικά που τον έχω δει ως τώρα στα μαρκάρισματα χάνει λίγο δεν είναι καθαρό 6αρι.
Μισιτς:Είναι αυτό που λέμε 8αρι στυλ Σακοφ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ούτε το πάτημα μέσα στη περιοχή του Ουκρανου ούτε την τεχνική του.Ειναι λίγο βαρύς για μένα προσωπικά είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή καθώς δεν έχει κατι το αξιόλογο μέχρι τώρα για να τον θεωρήσω βασικό μακάρι να διαψευθω!
Συμπέρασμα:Για μένα έπρεπε ήδη να έχουνε αποκτηθεί αλλά δύο χαφ τουλάχιστον να ρθουνε από βδομάδα να προλάβουνε να δέσουνε με την ομάδα.Θελουμε ένα 6αρι στυλ Καμπορε έμπειρο γύρω στα 30 να έχει όγκο και δύναμη και ανασταλτικα να βοηθάει την ομάδα και ένα 8αρι στυλ Ολιβειρα να μπορεί να κατεβάσει την μπάλα μπροστά με ευκολία και να έχει οργανωτικό ρολο.
Υ. Γ Πιστεύω ότι από τους 3 χαφ που έχουμε δε θα παίξει κανένας βασικός στα πρώτα παιχνίδια του Τσου λου. Η τετράδα στα χαφ πρέπει να ναι Μεταγραφη, Μεταγραφη, Douglas, Misic,
- GiorgosAtha
Δεν νομίζω πως θα πάμε με 2 μεταγραφές στα χαφ βασικούς -τουλάχιστον- στον πρώτο αγώνα προκριματικών.
- giwrgos04dex
λογικα θα παμε σε να 6ρι και θα το κυνηγησουμε μεχρι τελους για σερτζιο
- GiorgosAtha
Μόνο έτσι μπορεί να παίξουν δύο μεταγραφές... γιατί τον Oliveira δεν τον λες και "νέο"
Η σφινα πάλι λέει ότι έρχονται οι παιχταραδες!!!
Έχουν καταντήσει κουραστικοί κ αστείοι
Έχουν καταντήσει κουραστικοί κ αστείοι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και κλασσικά το ρεπορτάζ είναι ο ορισμός της γενικουρας και της αερολογιας... Κούρασαν..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι μου λέει ότι οι Σαββιδηδες ετοιμάζουν τέτοια μεταγραφικά χτυπήματα που θα αφήσουν τους φαταουλες Πειραιώτες,με ανοιχτό το στόμα.
Άντε να δούμε,εβδομάδα ανακοινώσεων ξεκινά.
Άντε να δούμε,εβδομάδα ανακοινώσεων ξεκινά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ίσως κάτι να σημαίνει και για τα μεταγραφικά η άφιξη του Γιώργη στην Ολλανδία.