Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Επειδή το υφάκι σου δε μου αρέσει δεν ασχολούμαι περαιτέρω .. Εγώ είπα αυτό που λέει το ποστ μου.. όποτε απάντησες .. άλλη φορά όταν κανείς παράθεση να την πεις σε κάποιον να παραθέτεις το συγκεκριμένο μόνο ποστ..
Ε όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον ακολουθήσειnavigator11 έγραψε:Με βάση το νικ αναφέρεσαι ... στον πληθυντικό ρε;; Θεωρείς ότι πίσω από τον συγκεκριμένο χρήστη κρύβονται τουλάχιστον 2 (DOUBLE γαρ);;jibbie έγραψε:Μη δίνεις ιδέες ρε ικανούς τους έχω

- navigator11
Οκ, θα είμαι προσεκτικότερος εφεξής.makispaspartou έγραψε:Επειδή το υφάκι σου δε μου αρέσει δεν ασχολούμαι περαιτέρω .. Εγώ είπα αυτό που λέει το ποστ μου.. όποτε απάντησες .. άλλη φορά όταν κανείς παράθεση να την πεις σε κάποιον να παραθέτεις το συγκεκριμένο μόνο ποστ..
- pirate_salonica
Άιντε να ξαναρχίσουν να ακούγονται οι καρδινάλιοι γιατί βλέπω έχουμε πάθει ομαδική στέρηση. Που είναι κι αυτός ο Πόρκυ όταν τον χρειαζόμαστε;

- invincible
[youtube]Y6Eg8RVHjB8[/youtube]
Μένει ελεύθερος σύντομα μετά από ξύλο που έδωσε στα αποδυτήρια 2 KO
Ποιος Μπεργκ τώρα ...
Μένει ελεύθερος σύντομα μετά από ξύλο που έδωσε στα αποδυτήρια 2 KO

Ποιος Μπεργκ τώρα ...
- ΑποστόληςΑ
Φουλάρει για αμυντικό μέσο ο ΠΑΟΚ
Φιλαθλος - Κυριακή, 07/07/2019
Να τελειώσει άμεσα το θέμα του μέσου θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει την επόμενη εβδομάδα τον παίκτη που προορίζεται για τη συγκεκριμένη θέση στη διάθεσή του, προκειμένου να δουλέψει μαζί του κατά το διάστημα της προετοιμασίας.
Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος φέρεται να θέλει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Πόντους Βέρνμπλουμ, δηλαδή με περισσότερες αμυντικές αρετές.
Παρ’ όλα αυτά, πρόθεση των ασπρόμαυρων είναι να αποκτηθεί αργότερα κι ένας ακόμη παίκτης για τον άξονα της μεσαίας γραμμής με πιο οργανωτικά χαρακτηριστικά.
Φιλαθλος - Κυριακή, 07/07/2019
Να τελειώσει άμεσα το θέμα του μέσου θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει την επόμενη εβδομάδα τον παίκτη που προορίζεται για τη συγκεκριμένη θέση στη διάθεσή του, προκειμένου να δουλέψει μαζί του κατά το διάστημα της προετοιμασίας.
Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος φέρεται να θέλει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Πόντους Βέρνμπλουμ, δηλαδή με περισσότερες αμυντικές αρετές.
Παρ’ όλα αυτά, πρόθεση των ασπρόμαυρων είναι να αποκτηθεί αργότερα κι ένας ακόμη παίκτης για τον άξονα της μεσαίας γραμμής με πιο οργανωτικά χαρακτηριστικά.
- PAOK_Antarctica
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Η νηνεμία πριν την καταιγίδα.
Ο Σανκαρε θα μπορούσε πάντως να είναι ένας αντικαταστατης του Βερνμπλουμ.
Ο Σανκαρε θα μπορούσε πάντως να είναι ένας αντικαταστατης του Βερνμπλουμ.
- paokathens
Ίσως περίμεναν στην ΠΑΕ τις εξελίξεις με τις εκλογές. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι το πρωτάθλημα θα πάει άπατο μάλλον με τον Βαγγέλα στην κυβερνηση, οπότε ή δε θα κάνουμε καμιά φοβερή κίνηση ή θα γίνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές με σκοπό να κερδίζουμε και την παράγκα. Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν σκούρα φαίνονται τα πράγματα..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν νομίζω να πτοηθεί ο Σαββίδης από τις εκλογές.. το αντίθετο θα έλεγα.. εδώ έκανε επένδυση πόσων μυρίων σε προπονητή!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ρε σεις να λέμε κάτι αλλά να είναι και βάσιμο. Όταν έχει δώσει 9 μύρια μαζί με την αγορά του προπονητή, όταν το χειμώνα έδωσε ότι πήρε από την πώληση του πριγιοβιτς στέκει σαν σενάριο κάτι τέτοιο;; Εδώ και καιρό φαινόταν προς τα που πάει η κατάσταση με την κυβέρνηση..ο Σαββίδης σήμερα περίμενε να το μάθει;;
- navigator11
Εμείς σαν οπαδοί έχουμε πολλούς, πράγματι, λόγους να σκεφτόμαστε νοσηρά. Τουλάχιστον ας αφήνουμε από έξω ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα να τους λογίζουμε σαν αδύναμους ή ριψάσπιδες. Όταν δοθεί αφορμή, ακόμα και η πρώτη, ότι ίσως σκέφτονται α λα καβουροπρεζάκηδες, να το συζητήσουμε. Ο ΠΑΟΚ, θέλουν δε θέλουν, θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Ας τον πολεμήσουν με ό,τι μέσα διαθέτουν.
Ρε τρελαθήκατε;;; Μιλάει το χρήμα.
Όσο για τον χοντρό ξέρει ότι πλάθοντας εχθρούς συσπειρώνεις τους δικούς σου.
Όσο για τον χοντρό ξέρει ότι πλάθοντας εχθρούς συσπειρώνεις τους δικούς σου.