Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Tον Σανκαρε που γραφτηκε για μας η Μπορντο ψαχνει τροπο να τον ξεφορτωθει.Ο Σοουζα δεν τον πηρε μαζι του στο δευτερο σταδιο της προετοιμασιας σε Αυστρια
- ΑποστόληςΑ
Θα συμφωνούσα να πάρουμε τον Ινσούα του ΠΑΟ, εφόσον δεν δώσουμε πάνω από ένα μύριο. Ο ΠΑΟ βέβαια θα ζητήσει τα τριπλά, οπότε μάλλον θα πάμε για άλλα.
Αν δεν παρουμε 2 χαφ και μαλιστα συντομα η χρονια μεχρι τον Γεναρη θα ειναι δυσκολη,πολυ δυσκολη!!!
- Σουριναμέζος
Πολύ χαμηλού επιπέδου είναι ο Ινσουα, φιλότιμος, τρεχαλατζης, παθιασμένος, συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά κοντρόλ με το καλάμι. Δεν αξίζει να μείνει πίσω ο Γιαννούλης για Ινσουα. Καλή λύση ο Βραζιλιάνος της Σπόρτινγκ που ακούστηκε που δίνει εμπειρία και μπορεί να καλύψει με τον Γιαννούλη ποιοτικά την θέση μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέ.
Εσύ φίλε που γράφεις απαξιωτικά για τον καμπορε πόσους αγώνες του έχεις δει κ έχεις βγάλει τόσο ακλόνητα συμπεράσματα?
Εσύ φίλε που γράφεις απαξιωτικά για τον καμπορε πόσους αγώνες του έχεις δει κ έχεις βγάλει τόσο ακλόνητα συμπεράσματα?
MAX είναι τα 2 εκ. της ρήτρας (1.5 εκ ήταν πέρυσι, αλλά γράφετε ότι αυξήθηκε στα 2).ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα συμφωνούσα να πάρουμε τον Ινσούα του ΠΑΟ, εφόσον δεν δώσουμε πάνω από ένα μύριο. Ο ΠΑΟ βέβαια θα ζητήσει τα τριπλά, οπότε μάλλον θα πάμε για άλλα.
Βέβαια υπάρχει συνιδιοκτησία στα διακαιώματα 50-50 με την Ουντινέζε, η οποία δεν θα πάρει τίποτα αν μείνει του χρόνου ο παίχτης ελεύθερος. Εκτιμώ λοιπόν ότι αν μπούμε σε διαπραγματεύσεις θα έχουμε σύμμαχο τους Ιταλούς που θα πιέσουν για να βγάλουν και αυτοί το κατιτίς τους.
- invincible
Τυχαίο ????spiridoula έγραψε:Tον Σανκαρε που γραφτηκε για μας η Μπορντο ψαχνει τροπο να τον ξεφορτωθει.Ο Σοουζα δεν τον πηρε μαζι του στο δευτερο σταδιο της προετοιμασιας σε Αυστρια
Δεν νομίζω
Εδώ μπορεί να γίνει καραμπόλα
Δηλαδή για τους πολύ προχωρημένους μεταγραφάκιδες
Παίρνει ο ΠΑΟΚ τον Σανκαρε 3 εκ. ή τον παίρνει η Βιγιαρεάλ και παίρνεις εσύ τον Alfred N'Diaye

Για εμένα στην σειρά καλύτερος νο1 Σανκαρε νο2 N'Diaye και no3 Nikola Vukcevic
Αυτοί μάλιστα ένας απο τους τρείς να έρθει εντάξει του χρόνου θα στον πάρει ο Λουτσεσκου στην Αραβία
Ινσουα = εραστής της κίτρινης αμυνα χωνί
- black_star_ninja
Φίλε όπως καταλαβαίνεις κι από τον τίτλο του τοπικ είμαστε στο 2019. Ας μείνουμε στα μεταγραφικά.
Ας επανελθω στα των μεταγραφων...
Εκει π ημασταν με 2 χαφ ξαφνικα μειναμε παλι με ενα και μοναδικο! Τον Μισιτς δεν τον μετραω...
Θεωρω εγκλημα αν δεν ερθουν 3 χαφ σε συδυασμο με αποδεσμευση Καντουρι.
Δεν ειναι οτι δεν μ αρεσει αλλα ο τυπος ειναι επισφαλης!
Μπορει να μας κρεμασει πριν το κρισιμοτερο παιχνιδι λογω "ενοχλησεων".
Για ονομα του Θεου, ποτε θα αρχισουμε να λειτουργουμε ποδοσφαιρικα και ορθολογικα στο κομματι αυτο?
Το να εχω εγω ο μυρωδιας ο άσχετος ψευδαισθησεις για το κατα ποσο μπορει να ανταποκριθει στον πολυ κρισιμο ρολο του ο Καντουρι και για το κατα ποσο μπορει να επανελθει ο Βερμπλουμ, ειναι λογικο. Αλλα να κινειται η ΠΑΕ με αυτες τις ψευδαισθησεις μου φαινεται ερασιτεχνικο...
και οχι δεν ειμαι γκρινιαρης. Φτασαμε 7-7-19 και εχουμε μολις 1μιση χαφ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκει π ημασταν με 2 χαφ ξαφνικα μειναμε παλι με ενα και μοναδικο! Τον Μισιτς δεν τον μετραω...
Θεωρω εγκλημα αν δεν ερθουν 3 χαφ σε συδυασμο με αποδεσμευση Καντουρι.
Δεν ειναι οτι δεν μ αρεσει αλλα ο τυπος ειναι επισφαλης!
Μπορει να μας κρεμασει πριν το κρισιμοτερο παιχνιδι λογω "ενοχλησεων".
Για ονομα του Θεου, ποτε θα αρχισουμε να λειτουργουμε ποδοσφαιρικα και ορθολογικα στο κομματι αυτο?
Το να εχω εγω ο μυρωδιας ο άσχετος ψευδαισθησεις για το κατα ποσο μπορει να ανταποκριθει στον πολυ κρισιμο ρολο του ο Καντουρι και για το κατα ποσο μπορει να επανελθει ο Βερμπλουμ, ειναι λογικο. Αλλα να κινειται η ΠΑΕ με αυτες τις ψευδαισθησεις μου φαινεται ερασιτεχνικο...
και οχι δεν ειμαι γκρινιαρης. Φτασαμε 7-7-19 και εχουμε μολις 1μιση χαφ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας ερθει αρχικα ενας τοπ και θα ησυχασουμε λιγο. Αλλα πρεπει να ειναι το βαρομετρο της ομαδας αυτος που θα ερθει.
Νομίζω ότι πλέον ξεφεύγουμε από την "κλασική" ΠΑΟΚτσιδικη γκρίνια, τα πράγματα έχουν πραγματικά αρχίσει να σφίγγουν από θέμα χρόνου.
Ήμουν και παραμενω της άποψης ότι αν είναι να ρθουν ποιοτικές λύσεις ας αργήσουμε και λίγο.
Όμως, φτάνουμε 10 Ιουλίου και το κενό στα χαφ βγάζει μάτια.
Ο ποιοτικότερος παίχτης σου εκεί (Καντουρι) είναι δυστυχώς γυαλινος και ως εκ τούτου δεν γίνεται να στηριχτείς πάνω του (δυστυχώς).
Μένουν το ερωτηματικό Μισιτς, ο περιορισμένων δυνατοτήτων Κάτσε και ο καινούργιος Ντουγκλας ο οποίος είναι λογικό να χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής.
Κατανοώ την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την έλευση νέου προπονητή, καταλαβαίνω την ανάγκη αξιολόγησης του ροστερ αλλά πλέον η απόκτηση ενός τουλάχιστον μέσου είναι άμεση και επιτακτική.
Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να έχουμε εξελίξεις.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμουν και παραμενω της άποψης ότι αν είναι να ρθουν ποιοτικές λύσεις ας αργήσουμε και λίγο.
Όμως, φτάνουμε 10 Ιουλίου και το κενό στα χαφ βγάζει μάτια.
Ο ποιοτικότερος παίχτης σου εκεί (Καντουρι) είναι δυστυχώς γυαλινος και ως εκ τούτου δεν γίνεται να στηριχτείς πάνω του (δυστυχώς).
Μένουν το ερωτηματικό Μισιτς, ο περιορισμένων δυνατοτήτων Κάτσε και ο καινούργιος Ντουγκλας ο οποίος είναι λογικό να χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής.
Κατανοώ την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την έλευση νέου προπονητή, καταλαβαίνω την ανάγκη αξιολόγησης του ροστερ αλλά πλέον η απόκτηση ενός τουλάχιστον μέσου είναι άμεση και επιτακτική.
Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να έχουμε εξελίξεις.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμένα πάντως εντύπωση μου έκανε το εξής που είπα ο Φερέιρα για τον χαφ που θέλουμε..
."Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, θα δοκιμάσουμε όποιον μέσο έχουμε, γιατί αν είναι να επιλέξουμε πρέπει να επιλέξουμε σωστά"
Δηλαδή έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
."Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, θα δοκιμάσουμε όποιον μέσο έχουμε, γιατί αν είναι να επιλέξουμε πρέπει να επιλέξουμε σωστά"
Δηλαδή έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Η λογική λέει πως αρχικά και άμεσα θα παρθεί χαφ που θα πλαισιώσει τον Ντάγκλας στο κέντρο. Δεν με νοιάζει το όνομα και αν τον γνωρίζουν πολλοί αρκεί να είναι χαφ επιπέδου.
Μετά θα κινηθούμε για τα υπόλοιπα (2ο χαφ, φορ κτλ.).
Γνώμη μου πως η εντεκάδα στον 1ο προκριματικό θα είναι Πασχαλάκης-Μάτος-Κρέσπο-Βαρέλα-Ροντριγκο-Ντάγκλας-Μεταγραφή-Στοχ-Ζαμπά-Μπίσε-Ακπομ
Μετά θα κινηθούμε για τα υπόλοιπα (2ο χαφ, φορ κτλ.).
Γνώμη μου πως η εντεκάδα στον 1ο προκριματικό θα είναι Πασχαλάκης-Μάτος-Κρέσπο-Βαρέλα-Ροντριγκο-Ντάγκλας-Μεταγραφή-Στοχ-Ζαμπά-Μπίσε-Ακπομ
- navigator11
Ο Ινσούα, όσες φορές, λίγες, έτυχε να δω βαζέλα, μου δημιούργησε το ερωτηματικό αν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Φιλοτιμία, μάλιστα. Πέραν αυτής, ειλικρινά, το χάος. Τραγέλαφος. Ποιό ένα εκατομμύριο για να αποκτηθεί; Είναι ανέκδοτο να το συζητάμε. Τεχνικά το παλικάρι φαντάζει ενάμισι σκαλί κάτω από τον Κουτσόπουλο, που είχαμε κάποτε.Σουριναμέζος έγραψε:Πολύ χαμηλού επιπέδου είναι ο Ινσουα, φιλότιμος, τρεχαλατζης, παθιασμένος, συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά κοντρόλ με το καλάμι. Δεν αξίζει να μείνει πίσω ο Γιαννούλης για Ινσουα. Καλή λύση ο Βραζιλιάνος της Σπόρτινγκ που ακούστηκε που δίνει εμπειρία και μπορεί να καλύψει με τον Γιαννούλη ποιοτικά την θέση μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέ.
Υπερβολική ανησυχία για την ΠΑΕ που αντικατέστησε προπονητή , σε 48 ώρες, με άλλον τουλάχιστον ισάξιο.
Ζητάτε άμεσα χαφ, χωρίς να δίνεται τον απαραίτητο χρόνο στον προπονητή να αξιολογήσει τους υπάρχοντες και μετά να διαλέξει χαρακτηριστικά των υπό απόκτηση.
Το ότι δεν έχει, αριθμητικά, τα χαφ που χρειάζεται η ομάδα το ξέρει από την αρχή.
Αν θεωρείται υπερβολικό χρόνο αξιολόγησης τις έξι μέρες τότε δεν θέλετε σοβαρό προπονητή αλλά μάγο.
Η σιγουριά του Γιώργη, εμένα μου λέει ότι οι επαφές με τους παίκτες έχουν γίνει και γνωρίζουν τι θέλουν.
Από αυτές που τελικά θα επιλέξει ο προπονητής θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ή υπερβάσεις για να έρθουν άμεσα.
Ζητάτε άμεσα χαφ, χωρίς να δίνεται τον απαραίτητο χρόνο στον προπονητή να αξιολογήσει τους υπάρχοντες και μετά να διαλέξει χαρακτηριστικά των υπό απόκτηση.
Το ότι δεν έχει, αριθμητικά, τα χαφ που χρειάζεται η ομάδα το ξέρει από την αρχή.
Αν θεωρείται υπερβολικό χρόνο αξιολόγησης τις έξι μέρες τότε δεν θέλετε σοβαρό προπονητή αλλά μάγο.
Η σιγουριά του Γιώργη, εμένα μου λέει ότι οι επαφές με τους παίκτες έχουν γίνει και γνωρίζουν τι θέλουν.
Από αυτές που τελικά θα επιλέξει ο προπονητής θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ή υπερβάσεις για να έρθουν άμεσα.