7.Omar El Kaddouri
- paok re niamou
Re: 7.Omar El Kaddouri
Περυσι δεν ηθελα να τον βλεπω, αλλα ηταν και μεγαλο φταιξιμο του ρουμανου που τον εβαζε σε λαθος θεση. Στα 2 φιλικα εδειξε τις ικανοτητες του, και αν δεν εχει τραυματισμους, θα προσφερει σαν αλλαγη στα ευκολα ματς.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Στα πίτς, λόγω ενοχλήσεων διαβάζω.. Με ένα χαφ στην προετοιμασία μετά από νταμπλ μόνο εμείς..
Καλός χρυσός αλλά έλεος με αυτούς τους τραυματισμους. Ενα παιχνίδι παίζει και 3 ειναι εκτός....
Και αυτό αναμενόμενο. Η στατιστική έχει αποκτήσει αρκετά δεδομένα ώστε να είναι πια καθρέφτης για το τι πρέπει να αναμένουμε. Προσωπικά όποτε έβλεπα τον Μαροκινό να μπαίνει δυνατά σε φάση ένα σφίξιμο το είχα. Εμένα μου έφευγε, αυτουνού όχι.
- thanos-xanthi
Μα γτ ρε σεις? Αφου τωρα που παιζει στο 8 δεν θα βγαζει τραυματισμούς...
Καλος χρυσος αλλα επιφοβος και ευθραυστος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλος χρυσος αλλα επιφοβος και ευθραυστος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
seaman έγραψε:όποτε έβλεπα τον Μαροκινό να μπαίνει δυνατά σε φάση ένα σφίξιμο το είχα. Εμένα μου έφευγε, αυτουνού όχι.

Νατες παλι οι ενοχλησεις εμεινε εκτος πηγε Ξενοδοχειο προληπτικα. Αυτα ειναι τα προβληματα με Καντουρι ολο εχει μικροπροβληματα που τον βγαζουν εκτος δεν μπορουμε να βασιστουμε πανω του στα χαφ γι αυτο θελουμε εναν oliveira
Φίλε μου κοίταξε να δεις. Αυτός κάτι έπαθε πάλι.Obdulio έγραψε:Δεχομαι το οτι πιθανως κουραζω, το κανω ιμως γιατι βλεπω οτι ο Καντουρι εχει φαει το πιο αδικο κραξιμο (δε βγαζω εμενα αο' οσους εκαναν αυτο το λαθος)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για να δούμε όλοι ότι δεν υπάρχει αν.
Τα ίδια ισχύουν και για warda.
Υπάρχει η παρουσία και η συνέπεια.
Δεν κάνει, πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παλικαρι ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ...Ειμαι 99% σιγουρος πως στη πλειοψηφια των περιπτωσεων ενοχλησεων δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα, απλα δειχνει με τη παραμικρη ευκαιρια τη διαθεση του να αποχωρησει απο την ομαδα.
-
Οτι κ να πω ειναι λιγο.Πεταμενα λεφτα.Παιζει 1,2 παιχνίδια κ τσουπ τραυματιας ειναι δυνατόν;

Δεν μπορούμε ελαφρά την καρδία να τα γράφουμε αυτά, το σίγουρο είναι ότι αντιμετωπίζει συνέχεια μικροπροβλήματα που τον αφήνουν εκτός και δεν μπορεί να βρει ρυθμό.
Καλό είναι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει,μακάρι να έρθει πρόταση σύντομα.
Καλό είναι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει,μακάρι να έρθει πρόταση σύντομα.
seaman έγραψε: ... Προσωπικά όποτε έβλεπα τον Μαροκινό να μπαίνει δυνατά σε φάση ένα σφίξιμο το είχα. Εμένα μου έφευγε, αυτουνού όχι.
Τιτάνας!
- zarathustra79
Αν ήθελε να δείξει τη διάθεση του να φύγει, γιατί τότε είναι τόσο καλός στα φιλικά? Επίσης επειδή πολλά έχουν γραφτεί από το πρωί, επειδή δε συμμετείχε σε μια προπόνηση δε σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για κανένα μήνα. Συνήθως σε κάθε προπόνηση μένουν κάποιοι εκτός για προληπτικούς λόγους κ φυσικά δεν το αποφασίζουν οι ίδιοι αλλά ο γιατρός σε συνεννόηση με τον προπονητή.joshua έγραψε:Το παλικαρι ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ...Ειμαι 99% σιγουρος πως στη πλειοψηφια των περιπτωσεων ενοχλησεων δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα, απλα δειχνει με τη παραμικρη ευκαιρια τη διαθεση του να αποχωρησει απο την ομαδα.