Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Γκουντελι σε πρώτο χρόνο και Ολιβέιρα σε δεύτερο χρειάζεται η ομάδα στα χαφ.
Ένα φορ έμπειρο τύπου Μπέργκ (δεν λέω τον ίδιο γιατί θα με φάτε) και ένα αριστερό μπακ για συμπλήρωμα όπως αυτός της Σπόρτινγκ που ακούστηκε.
Αν και με βάση τα λεγόμενα του Γιώργη όσο υπήρχε ο Λουτσεσκου δεν θα παίρναμε αριστερό μπακ.
Τώρα βέβαια τα δεδομένα με τον Φερέιρα μπορούν να αλλάξουν.
Πιστεύω πάντως ότι περιμένουν συντομότερη επιστροφή από τον Αντρέ και για αυτό δεν καίγονται.
Ένα φορ έμπειρο τύπου Μπέργκ (δεν λέω τον ίδιο γιατί θα με φάτε) και ένα αριστερό μπακ για συμπλήρωμα όπως αυτός της Σπόρτινγκ που ακούστηκε.
Αν και με βάση τα λεγόμενα του Γιώργη όσο υπήρχε ο Λουτσεσκου δεν θα παίρναμε αριστερό μπακ.
Τώρα βέβαια τα δεδομένα με τον Φερέιρα μπορούν να αλλάξουν.
Πιστεύω πάντως ότι περιμένουν συντομότερη επιστροφή από τον Αντρέ και για αυτό δεν καίγονται.
-
- Επικοινωνία:
Αν κινηθούμε για μεταγραφές στις θέσεις που ακούγονται, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μου μοιάζουν απο τους free agents οι Filipe Luis και Coentrao για αριστερό μπακ,Johannes Geis και Radoja στα αμυντικά χαφ,Leroy Fer και Bertolacci στους κεντρικούς μέσους και Abel Hernandez και Bony στα φορ.Ποια η γνώμη σας για τους παραπάνω;
Ο Φελιπε Λουις ειναι απλησιαστος.
Ο Ραντογια ξερει μπαλα αλλα ειναι υπερβολικα αργος. Δε νομιζω να κανει για τον ΠΑΟΚ
Abel Hernandez ειναι πολυ καλος αλλα εχει περασει χιαστους, εχει περυσι υποστει ρηξη αχιλλειου τενοντα εχει γενικα βαρυ ιστορικο που προβληματιζει. Θελει εξονυχιστικα ιατρικα. Οτι ειναι καλος ομως δεν το συζητω
Ο Ραντογια ξερει μπαλα αλλα ειναι υπερβολικα αργος. Δε νομιζω να κανει για τον ΠΑΟΚ
Abel Hernandez ειναι πολυ καλος αλλα εχει περασει χιαστους, εχει περυσι υποστει ρηξη αχιλλειου τενοντα εχει γενικα βαρυ ιστορικο που προβληματιζει. Θελει εξονυχιστικα ιατρικα. Οτι ειναι καλος ομως δεν το συζητω
-
Ο Φερ μ αρέσει, ο Μπονι δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου πέρσι, δε φαίνεται να χει όρεξη για μπαλα
Γιατί ρε σεις και ο Radoya 1 χαρά είναι ηλικία με παραστάσεις Ισπανία στην Celta 115συμμετοχές τι αργός λέει ο φίλος;
.. παραπάνω εγώ που τον είδα 1 χαρά παίχτης είναι και ο Leroy Fer που ανάφερε εδώ ο φίλος με παραστάσεις Αγγλία 29 με 79 συμμετοχές στην Swansea.
φίλε @boogeyman77 συμφωνώ με ότι έγραψες για τους παίχτες σημφωνώ στο 100% πολύ καλές για προσθήκες να κυνηγήσουμε.
.. παραπάνω εγώ που τον είδα 1 χαρά παίχτης είναι και ο Leroy Fer που ανάφερε εδώ ο φίλος με παραστάσεις Αγγλία 29 με 79 συμμετοχές στην Swansea.
φίλε @boogeyman77 συμφωνώ με ότι έγραψες για τους παίχτες σημφωνώ στο 100% πολύ καλές για προσθήκες να κυνηγήσουμε.
Σχεδον ανενας απο τους παραπανω για διαφορους λογους,οπως π.χ βεβαρημενο ιστορικο τραυματισμων(ερναντεζ) ηλικια (Κοεντραο και φελιπε Λουις),αργος για χαφ οπως ο Ραντογια.Ισως μονο ο Μπερτολατσι με εμπειρια απο μεγαλο κλαμπ,οπως η μιλανboogeyman77 έγραψε:Αν κινηθούμε για μεταγραφές στις θέσεις που ακούγονται, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μου μοιάζουν απο τους free agents οι Filipe Luis και Coentrao για αριστερό μπακ,Johannes Geis και Radoja στα αμυντικά χαφ,Leroy Fer και Bertolacci στους κεντρικούς μέσους και Abel Hernandez και Bony στα φορ.Ποια η γνώμη σας για τους παραπάνω;
Καλές επιλογές.Mitsospaoki4 έγραψε:Ολιβέιρα+Καμπορέ και έχεις το καλύτερο δίδυμο χαφ στην Ελλάδα!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή αλλιώς Καμπορέ και έναν εκ των Ολιβέιρα, Γκουντελι και Βουκσεβιτς.
Ή εν πάσει περιπτώσει δύο απο όλους αυτούς.
Αλλά τωρα που το ξανασκέφτομαι δεν είναι εύκολες περιπτωσεις.
Τέλος πάντων ας φέρουμε τον έναν και βλέπουμε.

Ο βαζελος ανανέωσε τον μπουζουκη με 150χιλ συμβόλαιο και, δεν του έβαλε ρήτρα και μπορεί να ζητήσει ότι γουστάρει. Το ίδιο κάνει και ο γαύρος σε καμαραδες και κουτρηδες.
Εμείς πληρώνουμε καλύτερα από όλους, θέλουμε να μπούμε ομίλους τσου λου που θα αυξήσει τις αξίες των παικτών μας και επιμένουμε να βάζουμε ρήτρες που πληρώνουν για πλάκα μικρομεσαίες ομάδες καλών πρωταθλημάτων.
Χρόνια τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν αυτήν την πρακτική.
Εμείς πληρώνουμε καλύτερα από όλους, θέλουμε να μπούμε ομίλους τσου λου που θα αυξήσει τις αξίες των παικτών μας και επιμένουμε να βάζουμε ρήτρες που πληρώνουν για πλάκα μικρομεσαίες ομάδες καλών πρωταθλημάτων.
Χρόνια τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν αυτήν την πρακτική.
Εγώ πιστεύω χρειαζόμαστε παίχτες με εμπειρία ταλέντο η ομάδα έχει μπόλικο...
Να πάρει παίχτες στα χαφ και μπροστά με εμπειρία σε μεγάλο επίπεδο ...ειδικά στα χαφ προτιμώ τον γκουντελι και μπροστά έναν παίχτη στυλ Αραούχο..
Να πάρει παίχτες στα χαφ και μπροστά με εμπειρία σε μεγάλο επίπεδο ...ειδικά στα χαφ προτιμώ τον γκουντελι και μπροστά έναν παίχτη στυλ Αραούχο..
-
Ισως να επρεπε να ειχαμε κανει κινηση για Μπουζουκη πριν ανανεωσει παντως...
Παρενθεση...
Δημοσιογραφια απο τα λιντλ...
αυτα π γραψαμε εδω χθες (το σχολιο Γιωργη για την μεταγραφη χαφ και φορ)το καναν σημερα δημοσιευμα ..
Οχι μονο δουλευουν χαρη σε μας, αλλα ουτε κι αυτο κανουν σωστα... μιση μερα μετα το οηραν χαμπαρι τα τσακαλια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσιογραφια απο τα λιντλ...
αυτα π γραψαμε εδω χθες (το σχολιο Γιωργη για την μεταγραφη χαφ και φορ)το καναν σημερα δημοσιευμα ..
Οχι μονο δουλευουν χαρη σε μας, αλλα ουτε κι αυτο κανουν σωστα... μιση μερα μετα το οηραν χαμπαρι τα τσακαλια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τελος ο μελιοπουλος, δυστυχως τσαμπα τα 750.000 που δωσαμε, δεν θα παιξει ποτε μπαλα αυτο το παιδι
Εγώ δεν τον πιστεύω αλλά είναι κ 19 όποτε μην αρχίζετε .
Εγώ πιστεύω ήρθε για εξωαγωνιστικά αλλά ας το αφήσουμε
Εγώ πιστεύω ήρθε για εξωαγωνιστικά αλλά ας το αφήσουμε
Για Μελιόπουλο ήταν αναμενόμενο και νομίζω καλή και γρήγορη εξέλιξη. Το παιδί πρέπει να αναπτυχθεί μέσα από τη συμμετοχή του σε αγώνες. Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί από πρώτης τάξης ποδοσφαιριστές στο κέντρο, ιδίως αν ο προπονητής επιλέξει τελικά να κατεβαίνει εκεί με τετράδα, Σε καμία περίπτωση ο Μελιόπουλος δεν θα μπορούσε να βρει τα πολύτιμα για αυτόν λεπτά συμμετοχής. Προφανώς για να επιστέφει άμεσα η ομάδα που θα συνεχίσει έχει ήδη βρεθεί. Όσο για τα λεφτά που δόθηκαν, ρίσκο ήταν, που το πήρε για τους δικούς του λόγους ο πρώην προπονητής μας. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι θα έπρεπε να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στον Ρέϊ στη "βιτρίνα" του ΠΑΟΚ. Θέση ξένου δεν έπιανε και πόσο υψηλότερο συμβόλαιο θα είχε από τον Παρτιζάνο? από ότι φαίνεται ο Φερέϊρα άργησε ένα μήνα