Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Θα έρθει χαφ καί φορ στην προετοιμασία σύμφωνα με τον Γιώργη.
- invincible
ΟΚ συμφωνώ αλλά 6αρι free agent ποιον να φέρεις ? To Kambore? 32 χρόνων με τριετές να πάρει σύνταξη από τον ΠΑΟΚ ? Μεγάλος τσαπατσούλης τον έχεις δει να παίζει ? Δεν μιλάω βιντεακια... πάσα δίνει και γλιστράει και πέφτει παιζει λες και δεν εχουν ταπες σκαρα τα παπούτσια του πολύ ατσουμπαλος ενα μιγμα Χαγκαν και Φουτσίνι ένα πραγμαEttien έγραψε:Ο σοβαροί επαγγελματίες, αυτοι δηλαδή που έχουν στόχο να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ανταγωνιστικό επίπεδο και όχι να κανουν αρπαχτες, και ελευθεροι να μείνουν μια χαρά γυμνάζονται και μόνοι τους και με προσωπικούς γυμναστές.invincible έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει παίχτες πάνω από 30 πλέον γιατί δεν έχει νόημα πια... Επίσης δεν έχει νόημα να δώσει ένα τριετές με 6εκ. και να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσεις να βγάλεις φράγκο. Ενώ είναι προτιμότερο να δώσεις 3-4 εκ. να πάρεις παίκτη κάτω από 30 και με ετήσιο συμβόλαιο νορμάλ και να έχει πιθανότητα μεγάλη να τον πουλήσεις μετά.
Μην ψάχνετε τους free agents. Έτοιμο παίχτη θα πάρουμε που γυμνάζεται δεν θα πάρουμε παίχτη απο παραλία.
Το θέμα είναι πότε θα τον φέρεις για να ενταχθεί ταχύτερα στην ομάδα. Αν φερεις τον free agent άμεσα δεν υπάρχει προβλημα, θα είναι σύντομα έτοιμος. Αν όμως τον φέρεις Αύγουστο, εκει ναι θα υπάρχει θεμα αφου θα εχει χάσει όλα τα στάδια της προετοιμασίας και τα πρωτα επισημα παιχνίδια.

ο μπεργκ θα ήταν ταμάμ
εδώ έκανε τον καρέλη να μοιάζει με τον μάικλ όουεν
ωστόσο το έχει διαψεύσει ο γιώργης νομίζω πριν καιρό, οπότε το θεωρώ ψιλοαπίθανο
αν ψάχνουμε πλέον για 6άρι, ας φέρουν την παιχτάρα τον καμπορέ
ο αουγκούστο όμως σαν 6άρι δεν αποκτήθηκε? παράξενο μου φαίνεται
εδώ έκανε τον καρέλη να μοιάζει με τον μάικλ όουεν
ωστόσο το έχει διαψεύσει ο γιώργης νομίζω πριν καιρό, οπότε το θεωρώ ψιλοαπίθανο
αν ψάχνουμε πλέον για 6άρι, ας φέρουν την παιχτάρα τον καμπορέ
ο αουγκούστο όμως σαν 6άρι δεν αποκτήθηκε? παράξενο μου φαίνεται
Που το ειδες αυτο; Ινστα; Αν ναι, μπορεις να ποσταρεις ενα screenshot;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα έρθει χαφ καί φορ στην προετοιμασία σύμφωνα με τον Γιώργη.
Ρε συ dani,πέρασαν τα χρόνια ρε φίλε, και υπάρχει και ένα παρελθόν που οι δύο ομάδες και οι παίχτες τους πιανονταν στα χέρια,κακά τα ψέματα,ο τύπος ήταν δεμένος με τον βαζελο, αν έρθει εδώ,πέρα απο την ικανότητα του που δεν θα είναι ίδια, θα κοροϊδεύει,μισθοφοραρος του κερατά θα γίνει.
Λες και δεν τα έχουμε ζήσει.
Αυτο με το φορ εμενα με προβληματιζει, τι ειδους φορ θα ειναι??? Εγω καταλαβα οτι το συστημα θελει ενα φορ στυλ Ακπομ και απο πισω καποιον σαν extremofor (Λαμπρου-Bise-Pelkas-Stoch-Gaitanidis) ισως και Swiderski. Χαφ χαιρομαι που το ανεφερε και ο Coach αναμενουμε να δουμε εξελιξη
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βάση δεδομένων μάλλον για κάποιον στυλ ακπομ μιας και δεν έχεις άλλον παρόμοιο που να έχει το γκολ..Argaliad έγραψε:Αυτο με το φορ εμενα με προβληματιζει, τι ειδους φορ θα ειναι??? Εγω καταλαβα οτι το συστημα θελει ενα φορ στυλ Ακπομ και απο πισω καποιον σαν extremofor (Λαμπρου-Bise-Pelkas-Stoch-Gaitanidis) ισως και Swiderski. Χαφ χαιρομαι που το ανεφερε και ο Coach αναμενουμε να δουμε εξελιξη
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
slowcrow έγραψε:Που το ειδες αυτο; Ινστα; Αν ναι, μπορεις να ποσταρεις ενα screenshot;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα έρθει χαφ καί φορ στην προετοιμασία σύμφωνα με τον Γιώργη.

Ελπιζω να μην παραγκωνισουν τον Σφιντερκσι γιατι τον εχω συμπαθυσει πολυ. Αμα ειναι παιζουμε με δυο φορ το συστημα αυτο θα τον ωφελήσεινα βρει χρονο συμμετοχης.
μπάνε για την πτώση της ικανότητάς του, οκ δε μπορώ να το ξέρωobanebane έγραψε:Ρε συ dani,πέρασαν τα χρόνια ρε φίλε, και υπάρχει και ένα παρελθόν που οι δύο ομάδες και οι παίχτες τους πιανονταν στα χέρια,κακά τα ψέματα,ο τύπος ήταν δεμένος με τον βαζελο, αν έρθει εδώ,πέρα απο την ικανότητα του που δεν θα είναι ίδια, θα κοροϊδεύει,μισθοφοραρος του κερατά θα γίνει.
για τους τσαμπουκάδες, δε με χαλάει. στις φάπες της στιγμής δε μένω, άσε που μαρέσουν γενικά οι τσαμπουκάδες παίχτες
τεσπα, ίσως με τον τύπο να μην είμαι σωστός, γιατί ποδοσφαιρικά τον έχω καψούρα
ακομα δε μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπουσε η ειδηση για ολιβειρα που τη βγαλαν ολοι τα μεσανυχτα κ ο γιωργος ανεβασε και φωτο....αν ειματαν κοντα οκ αλλα φανηκε τελειως ατυχης(μη πω κατι ποιο βαρυ) κινηση.
Το.καλυτερο ειναι ν παρει τον συγκαμμενο καντουρι ο λουτσεσκου και ν ερθει ο παιχταρας ολιβειρα.Obdulio έγραψε:Νομιζω, οτι καλυτερο για τον συγκεκριμενο παικτηconstadine έγραψε:Ορίστε και το άρθρο από το inpaok :
Μπάσιμο Αλ Χιλάλ για Ολιβέιρα
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Πόρτο για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ωστόσο ο Δικέφαλος δεν είναι η μοναδική ομάδα που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Πορτογάλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, Αλ Χιλάλ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλό τον διεθνή μέσο, αφού συνυπήρξε μαζί του για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ και θεωρεί πως η απόκτηση του μπορεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία δεν έχει καταθέσει πρόταση αγοράς, παρά μόνο έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη ρωτώντας την Πόρτο για τη ρήτρα του Ολιβέιρα.
Οχι, μια χαρα εισαι.T16 έγραψε:εγω που θελω εναν 28/2 στα νιατα του, πρεπει να το κοιταξω?