Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
prist64

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Δημοσίευση από prist64 »

Luigi Vampa έγραψε:Αγαπήστε λίγο τους παίκτες μας ρε, δε κάνει κακο
δεν μας το δωσανε,απεναντιας
οτι η συνεισφορα καποιων παικτων ηταν σημαντικη
και καποιοι οταν επαιζαν, απλως συμπληρωναν την ενδεκαδα
ειναι ηλιου φαεινοτερο

αν σου λεω ονοματα και πρεπει να μου λες τα "επιτευγματα" τους τη χρονια που περασε
για τους περισσοτερους κατι θα βρεις να πεις
για το Λημνιο ομως,δε νομιζω να βρεις κατι αξιομνημονευτο να πεις
ναι ξερω,ειναι τακτικα καλος,αθλητικα προσοντα,ταχυς κλπ

ουσια ομως?

ΥΓ τους παικτες του Π.Α.Ο.Κ. τους αγαπαω,κοντα 50 χρονια
οσα παω στο γηπεδο
αγαπαω και τα παιδια μου αλλά δε θα ηθελα να παιζουν στον Π.Α.Ο.Κ. γιατι δεν μπορουν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι με 2 χαφ πολυ υψηλου επιπεδου ο ΠΑΟΚ θα ειναι σχεδον πληρης.

Για να πω εντελως πληρης θα ελεγα ενα καθαρο αρ.μπακ και ενα φορ που θα μπορουσε να παιξει και πιο εξω ή πλαγια.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

sourmenetes έγραψε:Κοψτε τα απαξιωτικα σχολια ο ενας προς τον αλλον.

Ντροπη!!

Πειτε αυτο που θελετε χωρις να προσβαλλετε τον αλλον.
Σοβαρα τωρα ? Οτι μας συμφερει ειναι απαξιωτικο ?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εμενα μ αφησε θετικη εντυπωση σημερα ο ΠΑΟΚ φαινεται που χρειαζεται ενισχυση ...σε δυο με τρεις θεσεις για μενα ..χαφ περιφερειακο και ισως αριστερο μπακ , ισως ...

φανηκε να μην επρεασμενη απο τη φυγη λουτσου η ομαδα και προσπαθει να προσαρμοστει στα καινουρια δεδομενα ..μου φανηκε οτι θα γινει γρηγορα αυτο γιατι ειμαστε ομαδα (εκτος αν εχουμε σημαντικες φυγες )..
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι με 2 χαφ πολυ υψηλου επιπεδου ο ΠΑΟΚ θα ειναι σχεδον πληρης.

Για να πω εντελως πληρης θα ελεγα ενα καθαρο αρ.μπακ και ενα φορ που θα μπορουσε να παιξει και πιο εξω ή πλαγια.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Δουγλας μου αρεσει. Μου αρεσουν οι χωροι που κηνειτε και το κανει με ανεση. Και ταυτοχρονα κανει μπαμ οτι δεν ειναι anywhere near ετοιμος.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Έκανε πολύ καλά παιχνίδια στα προκριματικά με γκολ κ ασιστ, ο προπονητής τον εμπιστεύτηκε στα μισά παιχνίδια, κάτι καλό έκανε, κάτι χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνω με Σουρμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πολύ καλή η ομάδα!

Η νίκη χτίζει ψυχολογία όπως και το clean sheet.

Χαίρομαι γιατί δείχνουν όλοι σοβαροί. Μετά το 4-5ο φιλικό θα αρχίσουμε τα συμπεράσματα γιατί ακόμα είναι σκουριασμένοι οι παίκτες.

- Για μένα Χάτζη, Δεληγιαννίδης, Κάτσε και ίσως Μίσιτς πρέπει να αποχωρήσουν.
- Ο Καντουρί στο κέντρο μ'αρέσει πολύ
- Ο Μιχάι πολύ καλά στοιχεία
- Ο Λημνιός πρέπει να παλέψει για τη θέση του. Ενρίκε-Γαϊτανίδης έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος και διεκδικούν θέση στο ρόστερ, ο καθένας για διαφορετικό ρόλο.
- Ο Μάτος θα μ'άρεσε σε τριάδα πίσω. Καλός αμυντικά είναι, δυνατός και γρήγορος είναι, ενώ προσφέρει και ελαστικότητα σε αλλαγές συστημάτων κατά τη διάρκεια του ματς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nothu έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Κοψτε τα απαξιωτικα σχολια ο ενας προς τον αλλον.

Ντροπη!!

Πειτε αυτο που θελετε χωρις να προσβαλλετε τον αλλον.
Σοβαρα τωρα ? Οτι μας συμφερει ειναι απαξιωτικο ?
Οταν απαντας στον αλλον οτι ειναι για γελια αυτο που λεει και αντιστοιχα και ο ιδιος??

Πως το βλεπεις???
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ρε φιλε πλακα μας κανεις?
ειδαμε ενα ελπιδοφορο νεο που προσπαθει ν΄αρπαξει την ευκαιρια που του δινεται
κι απο την αλλη ενα αλλο ο οποιος πηρε πολυ περισσοτερες απ΄οτι δικαιουταν
και εκφρασαμε το συλλογισμο μας

κι εσυ μιλας για απαξιωση και αγαπατε αλλήλους
και να πω οτι δε με ξερεις ειτε απο το φορουμ ειτε απο το τσατ?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Η πιο ποιοτικη ενδεκαδα αυτη τη στιγμη:

Πασχαλακης
Ματος Βαρελα Κρεσπο Ροντριγκεζ
Ζαμπα Ελ Καντουρι Ντουγκλας Στοχ
Πελκας/Μπισε/?
Ακπομ

Ειναι ξεκαθαρη η ποιοτικη ελληψη στο 10/SS/πεστο οπως θες ασχετος σχηματος. Ο Μπισε εχει την ποιοτητα και την παραγωγη αλλα οχι τα τρεξιματα. Ο Πελκας εχει τα τρεξιματα αλλα δεν εχει τα νουμερα. Χρειαζεται παικταρας που να συνδιαζει και τα δυο. Ναι χρειαζεται το χαφ αλλα ποιοτικα αυτη τη στιγμη εκει ειναι το μεγαλυτερο κενο.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Από συστήματα είμαι άσχετος. Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι προπονητές παίζουν με ένα σύστημα βρέξει χιονίσει? Δηλ είπαν στους διοικούντες ότι ο χψ προπονητής παίζει μόνο αυτό το σύστημα και είπαν οκ δώσε οκτώ μυρρια και φερτον.? Η λογική λέει ότι θα κατέβει στα προκριματικά χωρίς μεγάλο ρίσκο. Η όχι?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι με 2 χαφ πολυ υψηλου επιπεδου ο ΠΑΟΚ θα ειναι σχεδον πληρης.

Συμφωνώ απόλυτα .. και με σχετικό ξεσκαρτάρισμα .. στο δεύτερο στάδιο δε θέλω να δω Κάτσε Χατζηισαια Μελίσσα Μισιτς Δεληγιαννίδη.. Γαϊτανίδης έχει στοιχεία μακάρι να πάει δανεικός σε ομάδα να παίξει..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σε αντίθεση με τα περισσότερα μίζερα σχόλια εδώ, εγώ χάρηκα πολύ την ομάδα που είδα σήμερα.

Κατ' αρχήν φάνηκε οι βασικοί να είναι μοιρασμένοι στα δύο ημίχρονα (Πασχαλάκης, Κρέσπο, Σοάρες (;), Ενρίκε(;), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ στο πρώτο, και Μάτος, Βαρέλα, Γιαννούλης(;), Καντουρί, Αουγκούστο, Πέλκας, Ζαμπά, Στοχ στο δεύτερο). Παρ' όλα αυτά, με την μισή δύναμη μας σε κάθε ημίχρονο πατήσαμε την Νόρτζελαντ που ξεκινάει το πρωτάθλημα της σε μια βδομάδα.

Η ομάδα φάνηκε να έχει κατανοήσει το σύστημα που έπαιζε ο προπονητής στην Μπράγκα. Είδαμε να αμυνόμαστε με 4-4-2, το οποίο σε φάση ανάπτυξης έβρισκε το δεξί μπακ σε ρόλο δεξιού στόπερ και το αριστερό μπακ να μένει μπροστά από το κέντρο και να κινείται σαν εξτρέμ την ώρα που το αριστερό εξτρέμ έκλεινε προς τον άξονα σαν δεκάρι. Χαίρομαι που φαίνεται να αφομοιώνεται σε 4-5 μέρες αυτό που θέλει ο προπονητής.

Μου αρέσει η πίεση της ομάδας μπροστά και η κυκλοφορία της μπάλας στην άμυνα μέχρι να βρεθεί η σωστή πάσα. Ανυπομονώ να δω το πρώτο γκολ που θα οφείλεται σε οργανωμένη επίθεση με την αντίπαλη ομάδα πίσω από τη μπάλα.

Ατομικά, ο Καντουρί που του έχω σούρει τα μύρια όσα μου έβαλε τα γυαλιά. Ίσως να μην είναι τόσο κακός αλλά να τον διαχειρίστηκε λάθος ο Λουτσέσκου. Μου άρεσε η απόδοση του Ζαμπά και του Γιαννούλη. Είδα έναν σοβαρό και μετρημένο Αουγκούστο που δεν τόλμησε πέρα από ένα σουτ και μία μεγάλη μπαλιά κάτι ακραίο. Έκανε αυτά που έπρεπε όταν έπρεπε. Και έναν εκπληκτικό Άκπομ. Με εντυπωσίασε ο Γαιτανίδης που είναι έτοιμος παίκτης. Αξίζει μία θέση στο ρόστερ.

Αν μείνει (πλέον θέλω) ο Καντουρί, θέλουμε έναν Ολιβέιρα να μοιραστούν τη θέση. Μετά το μόνο που λείπει είναι ένας παίκτης δυνατός στο μαρκάρισμα και με πολλά τρεξίματα και είμαστε κομπλέ. Κάτσε, Μίσιτς, Μελιόπουλος δεν είναι για τον ΠΑΟΚ, ο Βέρνμπλουμ φαίνεται να είναι πολύ πίσω, και ο Μάου αν δεν ανανεώσει σχεδόν εκτός ομαδας. Ο Σοάρες καλύπτει και τις δυο ακραίες θέσεις της άμυνας και περιμένουμε και τον αρχηγό μέσα στη χρονιά.

Μόνο αισιοδοξία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”