Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
- Notorious4
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Κι αυτός ο διαιτητής παίζει αντι - παοκ. Όχι τόσο πολύ, αλλά τους έχει δώσει φάουλ που δεν ήταν, ενώ δεν έχει δώσει σ' εμάς, δεν έχει βγάλε κάρτες κλπ.
ΚόλκαςNotorious4 έγραψε:Ποιος είναι αυτός ο τραγικός σχολιαστής;
-
Αν μείνει ο Καντουρι στο 8 γιατί να πάρεις κ ολιβειρα; με δεδομένο ότι γυρνάει κ ο Μαουρισιο. Δωστα όλα για 6 αρι
- ΑποστόληςΑ
[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα πρόσεξα ότι παίζει και ο Πέλκας!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Καντουρι στον αξονα δειχνει ποσο της πλακας ειναι μπροστα του ο Πορτογαλος για τον οποιο καποιοι θελουν να σκασουμε εκατομμυρια στους πονηριδηδες της Πορτο
Καλα το πως θα επιστρεψει ο Μαουρισιο και σε τι κατασταση, ειναι αγνωστο. Ο Μαουρισιο του χρονου φευγει γτ τελειωνει το συμβολαιο. Δεν μπορεις να στηριχτεις σ αυτον.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λες και θα τα παρει απο σενα η Πορτο ρε φιλε...Obdulio έγραψε:Ο Καντουρι στον αξονα δειχνει ποσο της πλακας ειναι μπροστα του ο Πορτογαλος για τον οποιο καποιοι θελουν να σκασουμε εκατομμυρια στους πονηριδηδες της Πορτο
Κουραστηκα να διαβαζω την ιδια επωδο!
Για ονομα του Θεού με το μενος κατα του Ολιβειρα!
Αυτή είναι η απορία που έχω και εγώ. Και δε ξέρω κατά πόσον είναι καλό ή κακό αυτό. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται καλό (3-0)Demir έγραψε:Έχει καταλάβει κανείς τι παίζουμε ;
να βλεπεις τον Γαιτανιδη
και να σκεφτεσαι οτι πιθανον θα παει δανεικος
και θα μεινει(?) ο......Λημνιος.............
και να σκεφτεσαι οτι πιθανον θα παει δανεικος
και θα μεινει(?) ο......Λημνιος.............

- paokagrinio
Εγω θεωρώ απαραίτητη την αποκτηση ενός χαφ, ειτε τον Ολιβειρα ειτε τυπου Ολιβειρα.. Δεν μπορεις να εμπιστευτεις την σεζον με τρεις διοργανώσεις στον Καντουρι που ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους και τον Μαουρισιο που γυρναει μετα απο τοσους μηνες..Obdulio έγραψε:Ο Καντουρι στον αξονα δειχνει ποσο της πλακας ειναι μπροστα του ο Πορτογαλος για τον οποιο καποιοι θελουν να σκασουμε εκατομμυρια στους πονηριδηδες της Πορτο
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk