Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Ettien »

Μου κάνει εντυπωση πως δεν ακουστηκε τίποτε μέχρι τωρα για τον Καμπορέ που είναι ελευθερος και παιζει σε θέση που καιγόμαστε για παίκτη.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ρε φιλε, γιατι τοση εμμονη με παικτες που σ'ολη την καριερα τους παιζουν σε μικρα πρωταθληματα ή δευτερες κατηγοριες, την στιγμη που θεωρεις αχρηστο τον Ολιβεϊρα που εχει παιξει τοσα χρονια στο Πορτογαλικο πρωταθλημα, εχει 3 συμμετοχες με την εθνικη τον τελευταιο χρονο, κι εχει παιξει σε ευρωπαϊκες διοργανωσεις? Δεν θα το παω καν στην αξια του παικτη και στην ποιοτητα του, δεν βλεπω ουτε Β' Γερμανιας ουτε Τσαμπιονσιπ για να εχω εικονα για τους παικτες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είχε γραφτεί σε κάποιο σάιτ νομίζω πριν κάνα μήνα... Κ εγώ πιστεύω πως θα κινηθούμε για την περίπτωση του αν δεν έχουμε κινηθεί ήδη!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Μακάρι Μήτσε. Τον πιστεύω σαν παίκτη κι ας είναι 31. Είχε παίξει και πριν κάτι χρονια τ΄όνομα του.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μου έχει κάτσει πως θα ανακοινώσουμε Μπεργκ, δε ξέρω γιατί. Το ερώτημα μου είναι, χωράει σε αυτή την ομάδα με τρόπο που να μην γίνουμε μαλλιά κουβάρια στα αποδυτήρια;
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

μπεργκ ριμπερυ και ολιβειρα να το αφησω?
Zinos

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Zinos »

donpablo έγραψε:μπεργκ ριμπερυ και ολιβειρα να το αφησω?
Καλα είναι. Άστο

Zinos στο διόρθωσα. Καλό είναι για την αισθητική του φόρουμ να γράφουμε στα ελληνικά και όχι γκρικλις. Μαύρο Χιόνι
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ας μην χαλάσουμε τις διακοπές διαρκείας του Γάλλου. Οι άλλοι δύο ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Ο Ρομπέν πρόλαβε και σταμάτησε την μπάλα :)

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mīngus έγραψε:Νο worries, έχω Κάτσε και τέζα όλοι.
Προσωπικά πιστεύω πάντως ότι μέσα στη βδομάδα κάτι θα χουμε. Ναι μεν πολύ σωστά (και επικοινωνιακά) ο Φερέιρα είπε ότι θα αξιολογήσει το υλικό, αλλά από πίσω υπάρχει κι ένας οργανισμός που και ξέρει τι χρειάζεται γενικά αλλά και έχει ενημερώσει πλήρως τον προπονητή από την ημέρα μηδέν.
Kace, Augusto, Μελιόπουλος και Τσιγγάρας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Berg, Ribery, Ibrahimovic και δώρο μια φορητή ορθοπαιδική μονάδα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε φιλε, γιατι τοση εμμονη με παικτες που σ'ολη την καριερα τους παιζουν σε μικρα πρωταθληματα ή δευτερες κατηγοριες, την στιγμη που θεωρεις αχρηστο τον Ολιβεϊρα που εχει παιξει τοσα χρονια στο Πορτογαλικο πρωταθλημα, εχει 3 συμμετοχες με την εθνικη τον τελευταιο χρονο, κι εχει παιξει σε ευρωπαϊκες διοργανωσεις? Δεν θα το παω καν στην αξια του παικτη και στην ποιοτητα του, δεν βλεπω ουτε Β' Γερμανιας ουτε Τσαμπιονσιπ για να εχω εικονα για τους παικτες.
Ειναι αρκετα απλο το ζητημα. Καλυτερα παικτες με γεματες σεζον, με ορεξη, που θα δουν τον ΠΑΟΚ ως ψηλοτερο σκαλι παρα κατι τυπους που αντλουν αξια απο τον παγκο της ομαδας στην οποια επαιζαν (το επαιζαν καταχρηστικα παντα) κι ερχονται με τουπε, σα να μας κανουν χαρη, σε καποιους που τους νομιζουν ιθαγενεις που ζαλιζονται με χαντρες κ καθρεφτακια.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

σορρυ αλλα ολο σου το ποστ περιγραφει τον καντουρι και οχι τον ολιβειρα, πως τωρα αποθεωνεις τον πρωτο αντι για τον δευτερο δεν μπορω να το καταλαβω...
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Να το πάρεις πίσω αμέσως... :lol:
Όσο δεν ανακοινωνετε από ομάδα ο Μπεργκ τόσο πλησιάζει αυτό το σενάριο. Ο Γιώργης πάντως το διέψευσε.
Για Ολιβειρα τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά.
Το σενάριο Ριμπερί...Ξεχάστε το, δεν υπάρχει καμία περίπτωση.
Μακάρι να διαψευστώ για τον τελευταίο...αλλα χλωμό.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καταρχήν ελπίζω αυτό που γράφτηκε για Βαρέλα να μην εξελιχθεί σε τρύπημα Λουτσεσκου..γιατί δεν πιστεύω ότι οι Άραβες θα έδιναν τρελα λεφτά για σπάσιμο συμβολαίου.. Στα δικά μας νομίζω ότι για να αργό πόρου με περιμένουμε την περίπτωση Ολιβέιρα και ίσως και άλλες καλές περιπτώσεις στυλ Γκούντελι.. Θα πάρουμε δυο χάφ το έχει πει ξεκάθαρα ο Γιώργης.. Οι δοκιμές του Αμπέλ νομίζω αφορούν περισσότερο στο κατά ποσο χρειάζεται επιθετικό και αριστερό μπακ που μάλλον θα χρειαστούν.. Άρα δυο χάφ που περιμένουμε καλές περιπτώσεις και μάλλον επιθετικός έμπειρος και αριστερό μπακ πάλι έμπειρο .. Δηλ Ολιβέιρα η Ιμπουλα, Γκουντελι η Βούκσεβιτς, Μπεργκ και Κοεντραο .. και είμαστε σούπερ.. Εννοείται ότι Χατζηισαιας, Κάτσε , Δεληγιαννιδης είναι αστείο να συζητάμε περί παραμονής.. Επίσης αποψη μου ότι με Βερν θα κάνουμε πολλές κωλοτούμπες όλοι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”