Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Obdulio »

Θα ειναι εγκλημα να φυγει ο Καντουρι αντι να χρησιμοποιηθει στον αξονα τωρα που υπαρχουν αρκετα εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι λέει ο ατζέντης του Σανκαρέ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

μετροσπορτ - Γιώργος Ζαϊρης

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Γαλλίας έκανε ο εκπρόσωπος του Γιουνούς Σανκαρέ με αφορμή την απόφαση της Μπορντό να μην του επιτρέψει να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο κείμενο αναφέρεται πως ο Σενεγαλέζος μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζόν περίμενε πως θα πάρει την ευκαιρία, αλλά αυτό δεν το έκανε ο Σόουζα, ο προπονητής της Μπορντό.

Ο εκπρόσωπος του προφανώς γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα σημείωσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως ο πελάτης μου είναι ευτυχισμένος στην Μπορντό. Πράγματι έχει γραφτεί για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, της Βιγιαρεάλ και της Λεγανές αλλά δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή επίσημο να σας πω».
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αυτό το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει πρωτίστως αμυντικό κι όχι κεντρικό χαφ, προκύπτει από τον αριθμό των υγιών, δοκιμασμένων και εγκεκριμένων κεντρικών χαφ που διαθέτουμε? Ο Μισιτς όλοι λέμε ότι δεν μας κάνει, ο Μαουρίτσιο είναι εκτός μέχρι ποιος ξέρει πότε, την ίδια στιγμή που ο Αουγκούστο προορίζεται για τον πιο αμυντικογενή ρόλο εκ των 2, ο Βερνμπλουμ μοιάζει να επανέρχεται πιο γρήγορα από κάθε άλλο τραυματία, ενώ και τα δύο έξτρα χαφ της προετοιμασίας είναι κυρίως κοφτες. Εκτός κι αν σκεφτόμαστε Καντουρι που είναι φευγατος.
Το "πρωτίστως" δεν σημαίνει "μόνο". Προκύπτει από το ότι στη θέση αυτή έχει ΜΟΝΟΝ τον Augusto που είναι πολύ νέος και πρώτη φορά έρχεται Ευρώπη και τον Kace που είναι για παραχώρηση και η άμυνα είναι πρωταρχικής σημασίας στους νοκ-άουτ αγώνες.
Σαφώς χρειαζόμαστε παίκτη στη θέση 8, άσχετα αν ο Kaddouri έδειξε στην πρώτη του εμφάνιση ότι μπορεί να δώσει βοήθειες και εκεί.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

gika έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Κοιτάξτε εγώ δεν υποβαθμιζω τον παίκτη. Σίγουρα κάτι βλέπει η Πόρτο και τον έχει στο δυναμικό της. Απλά με αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής για μένα δεν είναι παίκτης των 7-12 εκατομμυρίων. Για εμένα αυτή τι στιγμή είναι βαριά παίκτης αξίας 3 εκατομμυρίων.
Είναι ο Κουλούρης παίκτης των 3.5, ο Ινγκασον των 4, ο πριγιοβιτς των 10 και ο Ολιβέιρα των 3;;;;;
Ο Κουλουρης είναι νέοτερος του Ολιβειρα με φοβερή σεζόν φέτος και γιαυτό ανέβηκε η αξία του γιατί είναι σε εποχή φορμάρισματος.

Ο Πριγιοβιτς είναι σίγουρα παίχτης των 8+ εκ. Γιατί σκοράρει αλλεπάλληλα εδώ και χρόνια και μάλιστα με το καλημέρα. Τα 10 εκ είναι υπερκοστολογημενα λόγο Αραβίας.

Για τον ιγκνασον δεν έχω άποψη δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου αλλά τα 5εκ μπορεί να είναι πλασματικά και να θεωρήθηκε σαν δόση για τα δανεικά που έδωσε ο Ιβάν στην ροστοφ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν ο Κουλούρης είναι όντως καλός και μπορούσε άμεσα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ δεν θα τον δίναμε.
prax

Δημοσίευση από prax »

Μεγάλη απογοήτευση από την μεταγραφική ανομβρία
Χαλάει και όπως φαίνεται γιατί σιγά ο Κούλης μην την υπογράψει

Χαφ αντάξια δεν έχουμε για το επίπεδο που θέλουμε να παίξουμε

Δε ξέρω.. ειλικρινά δεν βλέπω κάτι αισιόδοξο χωρίς να θέλω να μείωσω τους παίχτες που έχουμε..

Καταλαβαίνω και τον ιβαν, αν δεν δίνει πολλά λεφτά περιμένοντας πχ καμία ΕΡΤ. Δε μπορεί συνέχεια να χώνει και να χώνει..

Γαμω το κράτος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ολα αυτα τα συμπερανες 5 ιουλιου με τον νεο προπονητη ουτε εβδομαδα; τι θα πρεπς η ομαδα να του πει; σε αγνοουμε υες δε θες να δεις το υλικο εμεις θα παρουμε ο,τι μας καπνισει;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Κουλούρης είναι όντως καλός και μπορούσε άμεσα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ δεν θα τον δίναμε.
Ο Κουλούρης πλήρωσε λίγο και την κατάληξη του Ουάρντα που δεν τον πούλησαν μετά τη σεζόν που βγήκε mvp και δεν μπόρεσε να παίξει στον ΠΑΟΚ.Σου λέει mvp ο ένας δεν το πουλήσαμε και μας έμεινε, πρώτος σκόρερ ο άλλος πουλά τον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

prax έγραψε:Μεγάλη απογοήτευση από την μεταγραφική ανομβρία

Δε ξέρω.. ειλικρινά δεν βλέπω κάτι αισιόδοξο χωρίς να θέλω να μείωσω τους παίχτες που έχουμε..

Καταλαβαίνω και τον ιβαν, αν δεν δίνει πολλά λεφτά περιμένοντας πχ καμία ΕΡΤ. Δε μπορεί συνέχεια να χώνει και να χώνει..

Γαμω το κράτος
Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την μεγαλύτερη μεταγραφή προπονητή στην Ελλάδα,με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ στην τριετία.

Ήρεμα μάγκες η ομάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και οι μεταγραφές που θα έρθουν θα την ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Obdulio έγραψε:Θα ειναι εγκλημα να φυγει ο Καντουρι αντι να χρησιμοποιηθει στον αξονα τωρα που υπαρχουν αρκετα εξτρεμ.
Αν μπορούσε κάποιος να εγγυηθεί ότι δεν θα τραυματίζεται πάλι κάθε τρείς και λίγο... μαζί σου
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

prax έγραψε:Μεγάλη απογοήτευση από την μεταγραφική ανομβρία

Γαμω το κράτος
Με ερέθισμα το παραπάνω θα ήθελα να επισημάνω ότι έχετε ξεφύγει, οι περισσότεροι, σε όλα τα επίπεδα. Από τις μετεγγραφές και τους υπάρχοντες, αξιολογήσεις, μέχρι συστήματα και τηλεοπτικά.
Συμπεριφέρεστε σαν να μην υπάρχει αύριο, μια ομίχλη και μία βιασύνη σχεδόν σε κάθε ποστάρισμα, ευτυχώς δεν είστε στο τιμόνι της ομάδας. Δεν δικαιολογείται όλο αυτό, ούτε γιατί έχουμε μπροστά μας το ch.l ούτε για τίποτε.
ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ !!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χάρηκα και εγώ βλέποντας νέο καρδινάλιο από Ιταλία αλλά τσάμπα η χαρά...21χρονος λουξεμβουργιανος από τη Γ Ιταλίας...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Παντως αν αργησει και αλλο το χαφ,θα παιξουμε αναγκαστικα με Καντουρι στο κεντρο θελουμε δε θελουμε
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Πριν κάνα δυο βδομάδες λέγαμε έρχεται χαφ εκτός Αουγκούστο που ήταν αναγκαίο τώρα έρχεται καινούργιος προπονητής και λέμε περιμένουμε την αξιολόγηση του ρόστερ λες και χαφ δεν θα πάρουμε... καθυστέρηση υπάρχει ΣΊΓΟΥΡΑ.παρολαυτα συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε Σαββιδη, κάτι καλό θα έρθει...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το καλό πράγμα αργεί!!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”