Τηλεοπτικά δικαιώματα
-
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Σκεφτείτε τα νέα ΠΑΟΚτσακια που θα γεννιούνται βλέποντας στην τηλεόραση τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ένα από τα θετικά της μετάδοσης στην ΕΡΤ. Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω πολλά μικρά ΠΑΟΚτσακια που ήθελαν να δουν αγώνες αλλά δεν μπορούσαν να πηγαίνουν στα καφενεία.
Συντομα θα ζητησουν μεγαλυτερο ποσό και τα υπολοιπα παραρτηματα και στο τελος η ερτ θα αναγκαστει να ακυρωσει τις προσφορες γιατι θα πρεπει να δωσει καμια 100η εκατομυρια συνολικα.
- constadine
Έχει ,λογικά κοιτάει αν το σπάσει ,και με τη ρήτρα που θα πληρώσει ,αν της συμφέρει η ερτ .
Η χάρτινη μπήκε περισσότερο για να αυξήσει το μπάτζετ της ΕΡΤ και να χρειαστεί υπουργική απόφαση άρα να χαλάσει το ντιλ του ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα στα καλύτερα της.
Μπηκε η αεχ,μπαινει το παραρτημα της κρητης οφη,θα ακολουθησει το μπορντελο νεας σμυρνης και μεχρι αυριο η παλετα θα ζηταει αυξηση.
Αυτό μου κάνει εντύπωση. Κάπου διάβαζα ότι στη νόβα έχει συμβόλαιο 6εκ. Αν ισχύει αυτό το νούμερο, δεν έχει λογική να το σπάσει για να πάρει 7.5. Με τη ρήτρα που θα πληρώσεις, πολύ λιγότερα θα πάρει από τα 6.constadine έγραψε:Έχει ,λογικά κοιτάει αν το σπάσει ,και με τη ρήτρα που θα πληρώσει ,αν της συμφέρει η ερτ .
Πόση είναι αυτή; Γιατί μην ξεχνάς ότι το συμβόλαιο με την ΕΡΤ θα είναι τριετές, ακόμα κι αν λάβει κάτω από 6 την πρώτη χρονιά, υπάρχουν και οι δυο επόμενεςSpiros_S έγραψε:Αυτό μου κάνει εντύπωση. Κάπου διάβαζα ότι στη νόβα έχει συμβόλαιο 6εκ. Αν ισχύει αυτό το νούμερο, δεν έχει λογική να το σπάσει για να πάρει 7.5. Με τη ρήτρα που θα πληρώσεις, πολύ λιγότερα θα πάρει από τα 6.constadine έγραψε:Έχει ,λογικά κοιτάει αν το σπάσει ,και με τη ρήτρα που θα πληρώσει ,αν της συμφέρει η ερτ .
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί όχι οι χάρτινοι στο OPEN;;
Τους δίνει το OPEN συμβόλαιο 10.000.000€ και τους πληρώνει με νταλίκες γεμάτες 20λεπτα. Μετά, βάζεις τον Μίνο να μεταδίδει χανούμι, στις αθλητικές εκπομπές μόνο αναφορά του αποτελέσματος και άντε γεια σας. Αποζημίωση για διακοπή συμβολαίου στα 10.500.000€ και αν γουστάρουν.
Τους δίνει το OPEN συμβόλαιο 10.000.000€ και τους πληρώνει με νταλίκες γεμάτες 20λεπτα. Μετά, βάζεις τον Μίνο να μεταδίδει χανούμι, στις αθλητικές εκπομπές μόνο αναφορά του αποτελέσματος και άντε γεια σας. Αποζημίωση για διακοπή συμβολαίου στα 10.500.000€ και αν γουστάρουν.
Για τεικ ε λουκ εδώ ρε μάγκες
https://thessports.gr/soccer/%ce%b5%cf% ... %ba%ce%b9/
Αν υπογράψει ο Κούλης, τη σύμβαση αν βγει, εμένα να μου τρυπισετε τη μύτη
https://thessports.gr/soccer/%ce%b5%cf% ... %ba%ce%b9/
Αν υπογράψει ο Κούλης, τη σύμβαση αν βγει, εμένα να μου τρυπισετε τη μύτη
Πήγαινε τώρα ΠΑΟΚ στη νόβα με 3 εκατομμύρια.
Θα κάνει και τη λεζάντα του το χρυσό παιδί ότι σταμάτησε την κατασπαταληση των χρημάτων του λαού.Ασχετα αν αυτοί που θα διορισει στην ερτ θα τρώνε με χρυσά κουταλια.
Θα κάνει και τη λεζάντα του το χρυσό παιδί ότι σταμάτησε την κατασπαταληση των χρημάτων του λαού.Ασχετα αν αυτοί που θα διορισει στην ερτ θα τρώνε με χρυσά κουταλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Παρ 05 Ιούλ 2019, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Σαφώς κι όχι. Νίκησε ο γαύρος με τη σκόνη που σηκωσε. Πρωταθλητισμό κάνει σε κάτι τέτοια θέματα, απιαστος είναι.