zarathustra79 έγραψε:E πολυ λολ! Προσέξτε τι κρατάει στα χέρια του στο πλάνο που περπατάει στο αεροδρόμιο και ταυτόχρονα αναφέρεται στη συνομιλία του με τον santos!!!!

zarathustra79 έγραψε:E πολυ λολ! Προσέξτε τι κρατάει στα χέρια του στο πλάνο που περπατάει στο αεροδρόμιο και ταυτόχρονα αναφέρεται στη συνομιλία του με τον santos!!!!
Άσε!mbison έγραψε:Άρχισε ο αποδεκατισμός. Στου κασιδι το κεφαλι θα μαθουν να προπονουν αυτοι οι πουθεναδες της Μπραγκα
giapas έγραψε:Στο δικό μου μυαλό τα πράγματα είναι απλά. Για να "μάθει" μια ομάδα να παίζει κάτι διαφορετικό σε επίπεδο συστήματος / φιλοσοφίας παιχνιδιού και ταυτόχρονα να κάνει πρωταθλητισμό θα χρειαστεί ένα εξάμηνο στανταρ. Το μαύρο 6μηνο του Σάντος μέχρι να ρολάρει και το μαύρο εξάμηνο του λούτσου μέχρι το χειμώνα της πρώτης χρονιάς.
Αν αναλογιστείς την "αντίσταση" που θα παρουσιάσουν οι παίκτες στο διαφορετικό τότε μιλάμε για χαμένη χρονιά. Ο παίκτης δεν είναι μ@λ@κ@ς , ξέρει πως κάνοντας αυτό που έκανε ως τώρα βγαίνει πρωταθλητής. Έχει εθιστεί στη νίκη με αυτό το τρόπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις ούτε το ποιός εκτελεί τα ελεύθερα και τα κορνερ. Δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να συνεργαστεί ή να το κάνει με την ίδια επιτυχία.
Γενικά δε καταλαβαίνω την έννοια της αλλαγής. Είχες ένα πολύ επιτυχημένο ποδοσφαιρικό πλάνο και ως ομάδα έχεις την οικονομική δυνατότητα να προσθέσεις καλύτερους παίκτες όπου θα φέρουν κι άλλες επιτυχίες με αυτό το τρόπο παιχνιδιού. Δεν έχεις κανένα λόγο να αλλάξεις τίποτα.........
Συμφωνώ εδώ. Θα προσθέσω Γιαννούλη, Λημνιό που έχω την αίσθηση πως μπορούν να συνεισφέρουν ως μπακχαφ/μέσοι και έχουν μια ισορροπία στο παιχνίδι τους. Ο Γιαννούλης υστερεί αμυντικά για αμυντικός, ο Λημνιός υστερεί σε νούμερα για επιθετικός, αλλά και οι δύο ξέρουν να παίζουν "στη γραμμή". Στα στόπερ ίσως "ξεκλειδώσει" και ο Ισλανδός με τριάδα.Banksy έγραψε:Αυτό το 3-4-2-1 που λένε ότι δοκιμάζει στη σημερινή προπόνηση μου φαίνεται πιο ορθολογικό και νομίζω ότι θα πιάσει στον ΠΑΟΚ γιατί και τα μπακ μας (Μάτος και Σοάρες κυρίως) μπορούν να το υποστηρίξουν και οι παίκτες πίσω από το φορ έχουν πολύ ποιότητα. Τα χαφ μας λείπουν αλλά θα ρθουν κι αυτά.
ΑυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Ό,τι και να λαίμαι θα κλαίμαι.