joshua έγραψε:Λίγες μέρες ακόμα χωρίς ειδήσεις και θα φέρουμε και τον Μεσι...

joshua έγραψε:Λίγες μέρες ακόμα χωρίς ειδήσεις και θα φέρουμε και τον Μεσι...
PERFECT!Pastor_of_Muppets έγραψε:joshua έγραψε:Λίγες μέρες ακόμα χωρίς ειδήσεις και θα φέρουμε και τον Μεσι...
Ορίστε. Τόσο εύκολα φτιάχνεις ένα παπά και γεμίζεις followers...
Άντε μην αλλάξω και τη συζήτηση από κάτω και τον κάνω ΠΑΟΚτσάκι από κούνια, τύπου στη Μασία στο δωμάτιο είχα αφίσα Σκαρτάδο...
Αν υπάρχει όμως δυνατότητα και χρόνος (έστω περιορισμενος,υπάρχει ομως) γιατί να μην αφήσεις τον προπονητή μια εβδομάδα να δει και να κρίνει τι λείπει;Gospi έγραψε:Οχι ρε συ Μπανε, δεν θα βαλουμε κανενα μαχαιρι σε κανεναν λαιμο.obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Αναφορικα με ποιο θεμα Μπανε?
Και τις δηλώσεις ακουσα και το τι δοκιμαζει εδω και 2 μερες στο αριστερο ακρο της αμυνας ξερω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το ότι θέλει να δει όλους τους παίχτες και να αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση και με ποια χαρακτηριστικά;
Αυτό δηλαδή δεν σε καλύπτει;
Αν δεν τους δει 4-5 μέρες στις προπονησεις και σε 2-3 φιλικά πως θα καταλάβει τι έχει και τι λείπει;
Δηλαδή όσα χρόνια βλέπεις ποδόσφαιρο,δεν ξέρεις ότι όταν υπάρχει τέτοιου είδους αλλαγή παγώνουν τα παντα;
Καλό ήταν να μην υπήρχε,αφού ο Ρουμάνος όμως μας άφησε στα κρύα του λουτρού,εμείς τι πρέπει να κάνουμε,να βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό και να αρχίσουμε τα κραξιματα για αργοπορία των μεταγραφών,στα φόρα και στα μίντια;
Υπομονή ρε παλικάρια.
Απλα θεωρω πως οι μεγαλες ομαδες κανουν προγραμματισμο ασχετως προπονητή. Θα πρέπει να εχουν κανει την αξιολογηση τους και να εχουν ετοιμους τους παιχτες για να κατακτήσουν τους στοχους που εχουν θεσει.
Σε παρατησε ο προπονητης? Παιρνεις τον επομενο και τους λες, φιλε μου θα δουλεψεις μ αυτους π εχουμε προκρινει εμεις σαν οργανισμος να αποκτησουμε. Τον Γεναρη θα σου κανουμε και κανενα χατηρι.
Δεν γινεται να ρισκαρεις εναν στοχο με σημαντικες ωφελειες τοσο σε επιπεδο κυρους οσο και σε οικονομικο, απλα και μονο επειδη σε κρεμασε ο εκάστοτε κοουτς.
Αυτη ειναι η αποψη μου
Τεράστιος Φαν Ρόι όντως.Obdulio έγραψε:Ο Φαν Ρόι ήταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.TwoDoubles έγραψε:Στο θέμα του δημιουργικού χαφ έχουμε διαχρονικό θέμα,που διαρκεί άνω των 30 ετών!!
(γιατι στα ανασταλτικά δεσπόζει ο Πάμπλο Γκαρσία)
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε Παοκτσή άνω των 37-38 ετών θα σου πει ένα όνομα-Μαγκντί Τολμπα.(θυμάμαι να μπαίνει αλλαγη στη Μαλίν τραυματίας! και με ένα μαγικό αγγιγμα να αλλάζει το παιχνίδι)
Από τότε,σχεδόν το χάος.
Δεν θυμάμαι άλλο χαφ-σημείο αναφοράς στη θέση 10.
Τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κάτι καλό εκεί?
Από εποχής Ζαγοράκη έχουμε πάρει καμιά 20 6άρια αλλά ποτέ αληθινό 10άρι.(Ιβιτς Μπίσεσβαρ Πέλκας δεν είναι τα κλασικά 10άρια νομίζω)
Για μένα,3 χαφ θέλουμε και 6αρι και 8αρι και 10αρι
Να μην ξεχνάμε κάρτες,τραυματισμούς κλπ
Gospi έγραψε:Ειδομεν λοιπον...
Παντως επιμενω πως ο Ολιβειρα μονο ΔΕΝ αρκει! Θελει 2 χαφ
Δεν το ξέρω το παλικάρι...Καλός;καλός;pagotatzis έγραψε:Leo Sena από Γκοιας γράφουν
23 1,75 μέσος
Από μετροποντικας
Χαμπάρι δεν έχωIsi4 έγραψε:Δεν το ξέρω το παλικάρι...Καλός;καλός;pagotatzis έγραψε:Leo Sena από Γκοιας γράφουν
23 1,75 μέσος
Από μετροποντικας
joshua έγραψε:Θα μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Ολιβειρα η αμεση αναγκη.ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ειναι το αμυντικο χαφ.Να παρω τον Ολιβειρα να τον βαλω προκριματικα με ποιον στο 6? Τον Κατσε,τον 22χρονο Νταγκλας πρωτη φορα Ευρωπη που δεν ειναι καν 6ρι η τον Μισιτς? Αν παρεις βαρβατο αμυντικο χαφ καπως τα βολευεις τα πραγματα.Λες θα βαλω διπλα τον Ελ Καντουρι,μπορω να βαλω τον Πελκα,ακομα και ο βαρυς Μισιτς πιο ευκολα την παλευει στο 8 παρα σιγουρα στο 6.Καλυψε το ποπουδακι σου μεσοαμυντικα και βλεπουμε για τον Ολιβειρα.