Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Δεν ειανι ωραίο αυτό που κάνετε
Οχι ότι τα βλέπει ο βερνμπλουμ αλλά δεν ειανι ωραίο
Ξανασκεφτείτε το
Οχι ότι τα βλέπει ο βερνμπλουμ αλλά δεν ειανι ωραίο
Ξανασκεφτείτε το
επειδή είμαι άρρωστος λιβερπουλάκιας, παιδιά...
ΜΑΚΡΙΑ από στάριτζ
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ
παρτάκιας, ανούσιος, προκλητικότατος, τεμπέλης, εγωίσταρος, γυάλινος
αυτά
ΜΑΚΡΙΑ από στάριτζ
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ
παρτάκιας, ανούσιος, προκλητικότατος, τεμπέλης, εγωίσταρος, γυάλινος
αυτά
Επειγοντως χαφ, ο Βερν κ να ειναι υγιεις, μονο για κανα ματς με Λεβαδια να παιξει κατς.
Εδιτ
Τι ειπε ο Γιωργης? Καλυτερα 2 παλιοι φιλοι απο 1 νεο. Ε μαζι μα τον Στοχ θα ερθει κ ο Λουκας για το 442
Εδιτ
Τι ειπε ο Γιωργης? Καλυτερα 2 παλιοι φιλοι απο 1 νεο. Ε μαζι μα τον Στοχ θα ερθει κ ο Λουκας για το 442
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 04 Ιούλ 2019, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω θα ακουστεί ακραίο (κάποιοι θα νευριάσουν ) , αλλά εγώ στο μυαλό μου θα είχα την διακοπή συμβολαίου.
Όχι επειδή είναι κακός παίχτης , αλλά στην θέση του και με τα λεφτά που δαπανεί η ομάδα θα μπορούσε να είχε κλείσει ένα ακόμα ποιοτικό χαφ.
Όχι επειδή είναι κακός παίχτης , αλλά στην θέση του και με τα λεφτά που δαπανεί η ομάδα θα μπορούσε να είχε κλείσει ένα ακόμα ποιοτικό χαφ.
-
mixalios έγραψε:Ξέρω θα ακουστεί ακραίο (κάποιοι θα νευριάσουν ) , αλλά εγώ στο μυαλό μου θα είχα την διακοπή συμβολαίου.
Οι παικτες προστατευονται και ορθως κατα τη γνωμη μου.Δε μπορεις να διωξεις καποιον επειδη ειναι τραυματιας
διακοπή συμβολαίου;Ωραίος είσαι ρε φίλε.Και που τραυματίστηκε δηλαδή;Στην μπανιέρα του σπιτιού του;Σε αγώνα του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε και εσύ λες τώρα να τον πετάξουμε;Μάλιστα...mixalios έγραψε:Ξέρω θα ακουστεί ακραίο (κάποιοι θα νευριάσουν ) , αλλά εγώ στο μυαλό μου θα είχα την διακοπή συμβολαίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xpan την Πέμ 04 Ιούλ 2019, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikospaok66
-
Υπέγραψε στην Αλαβεςmbison έγραψε:Επειγοντως χαφ, ο Βερν κ να ειναι υγιεις, μονο για κανα ματς με Λεβαδια να παιξει κατς.
Εδιτ
Καλά, κάνε εσύ διακοπή συμβολαίου σε παίχτη τέτοιου βεληνεκούς λόγω τραυματισμού και βγες μετά στην αγορά να βρεις αντικαταστάτη.mixalios έγραψε:Ξέρω θα ακουστεί ακραίο (κάποιοι θα νευριάσουν ) , αλλά εγώ στο μυαλό μου θα είχα την διακοπή συμβολαίου.
Η ζωή δεν είναι football manager, καταλαβαίνω το να βλέπεις κάποια πράγματα επιφανειακά αλλά καλό είναι μέσα μέσα να εμβαθύνουμε και λίγο...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε το είπα ότι θα νευριάζατε..
Δεν πειράζει ας ελπίσουμε να γίνει καλά ο παίχτης λοιπόν, ας μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα μιας και για το ch.l. δεν φαίνεται να μπορεί.
Δεν πειράζει ας ελπίσουμε να γίνει καλά ο παίχτης λοιπόν, ας μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα μιας και για το ch.l. δεν φαίνεται να μπορεί.
- black_star_ninja
Anthimox έγραψε:Ακόμη και ο πρόεδρος της Λίβερπουλ να καψουρευτεί τρελά το Μαράκι, δύσκολο το βλέπω...black_star_ninja έγραψε:Μήπως αυτός;
https://www.transfermarkt.com/daniel-st ... eler/47082

- invincible
Τον Βερνμπλουμ και να μην σου βγει στο 6 τον κάνεις σεντερ μπακ ή σεντερ φορ όπως έπαιζε στην Μοσχα και κάνεις υπομονή δύο χρόνια εκτός αν έβαλε καμία ωραία ρήτρα η Γκοντζαρεβα και τον αφήσεις ελεύθερο. Αλλά και ρήτρα να έβαλε θέλει να είναι υγιής και να τον έχεις στον πάγκο δεν μπορείς τραυματία να του πεις τίποτα. Αυτός πάλι δεν θα δεχτεί να είναι στον πάγκο και να μην παίζει θα ζητήσει να πάει αλλού αν δεν τον υπολογίζει ο προπονητής οπότε όλα θα φανουνε μολις γίνει καλά.
Εγώ πιστεύω ότι μέχρι 12 ιουλίου δεν πρόκειται να έρθει παίχτης. Και αν έρθει θα έρθει στο διάστημα 12-15 Ιουλίου και θα είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Αν δεν έρθει μέχρι και τότε παμε για τέλος Αυγούστου. Πιστεύω μονο χαφ θα έρθει τώρα και επιθετικός μπορεί. Αλλα επιθετικό βλέπω τελευταία μέρα του Αυγούστου και αν.
Εγώ πιστεύω ότι μέχρι 12 ιουλίου δεν πρόκειται να έρθει παίχτης. Και αν έρθει θα έρθει στο διάστημα 12-15 Ιουλίου και θα είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Αν δεν έρθει μέχρι και τότε παμε για τέλος Αυγούστου. Πιστεύω μονο χαφ θα έρθει τώρα και επιθετικός μπορεί. Αλλα επιθετικό βλέπω τελευταία μέρα του Αυγούστου και αν.
mixalios έγραψε:Ξέρω θα ακουστεί ακραίο (κάποιοι θα νευριάσουν ) , αλλά εγώ στο μυαλό μου θα είχα την διακοπή συμβολαίου.
Οχι ρε φίλε, ΠΑΟΚ είσαι, ΠΑΟΚ σημαίνει παντελόνια.

- kostasAthens
Γιατί δεν μπορεί? Τον έχεις δει? Εγώ πιστεύω ότι από Αύγουστο και μετά δεν θα βγαίνει από 11δα το θέμα είναι να έχουμε λίγο τύχη στην κληρωση γιατί με εξαίρεση τον Άγιαξ που δεν ξέρουμε τι ομάδα θα έχει τους άλλους τους έχουμε ανετα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειανι το ίδιο σαν να λέτε να πάθετε κάτι στη δουκεια κ να σας πετάξει το αφεντικό