Eιναι. Και δε βλεπω καποιο αστειο οταν ο προπονητης του Ολιβειρα εμπιστευθηκε τους Κανιας και Σακχωφ αντι αυτον, κοντρα στον κινδυνο απο Μανταλο σε νοκ αουτ ματς. Ενταξει ομως, τον εμπιστευοταν κοντρα στην Ξανθη, εβγαλε κ καλη πασα λεειDimg4 έγραψε:Ναι ρε, καλυτερος του Ολιβειρα ειναι![]()
![]()
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- anekfrastos
Ο ίδιος προπονητής εμπιστευόταν για 2 χρόνια Κάνιας και Σαχοβ και αντί του Καντούρι όμως (στο κέντρο) και τον έβαζε στα πλάγια.Obdulio έγραψε:Eιναι. Και δε βλεπω καποιο αστειο οταν ο προπονητης του Ολιβειρα εμπιστευθηκε τους Κανιας και Σακχωφ αντι αυτον, κοντρα στον κινδυνο απο Μανταλο σε νοκ αουτ ματς. Ενταξει ομως, τον εμπιστευοταν κοντρα στην Ξανθη, εβγαλε κ καλη πασα λεειDimg4 έγραψε:Ναι ρε, καλυτερος του Ολιβειρα ειναι![]()
![]()
Γιατι ο Καντουρι μπορουσε να παιξει και εκει και δεν ειχε αλλον να παιξει ικανοποιητικα σε αυτη τη θεση πλαγια.
κατσε?Dimg4 έγραψε:Ο κατσε ειναι το προβλημα τωρα. Ο πανακριβος καντουρι που ειναι συνεχεια λες και πρεπει να παει για χεσιμο, κανει 3 ματς το χρονο και το παιζει ντιβα εχει θεση στο ροστερ ε

- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως δεν βλέπω τον Καντουρί να έχει ζήτηση από ομάδες του εξωτερικού.
ενω για τους αλλους παιχταραδες οπως ο κατσε και ο μπισεσβαρ μας παρακαλανε να τους παρουν απο εξωτερικο 

Η Πορτο εχει πολλες προτασεις για τον Ολιβειρα (που στον ΠΑΟΚ επαιζε τουλαχιστον στη θεση του) ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως δεν βλέπω τον Καντουρί να έχει ζήτηση από ομάδες του εξωτερικού.
Συγκρινεις Μπισε με καντουρι? χαχαχααχααχχαχαχαχαχαχαchuba4 έγραψε:ενω για τους αλλους παιχταραδες οπως ο κατσε και ο μπισεσβαρ μας παρακαλανε να τους παρουν απο εξωτερικο
- ΑποστόληςΑ
Μιλάω μόνο για τη σύγκριση Oliveira - Kaddouri. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι εριστικός.chuba4 έγραψε:ενω για τους αλλους παιχταραδες οπως ο κατσε και ο μπισεσβαρ μας παρακαλανε να τους παρουν απο εξωτερικο
Και μονο που απαξιωνει τον Μπισεσβαρ σταματας την κουβεντα μαζι του
- sourmenetes
- Moderator
Λιγο σεβασμος στους παικτες του ΠΑΟΚ.chuba4 έγραψε:ενω για τους αλλους παιχταραδες οπως ο κατσε και ο μπισεσβαρ μας παρακαλανε να τους παρουν απο εξωτερικο
Ιδιαιτερα σε εναν μπισε που ηταν βασικο στελεχος μιας ομαδας που εφερε 3 κυπελλα και 2 πρωταθληματα.
Και ο κρεσπο δεν ειχε προτασεις και ο βιειρινια..
Λιγο ηρεμα με τους χαρακτηρισμους.
- ΑποστόληςΑ
Και πώς ξέρουμε αν είχαν προτάσεις ή όχι; Αφού δεν τους πουλάμε. Για τον Καντουρί που του το είχαμε υποσχεθεί ότι θα φύγει δεχόμασταν προτάσεις, αλλά...
ποιο αρσενικο θα ηταν να πεις λιγο σεβασμο στον μπισεσβαρ-κατσε παρα στους παιχτες του ΠΑΟΚ που μας λες... γτ αν σου διαφευγει παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι και ο καντουρι , και ειχει προταση απο παρμα την οποια εκαψε λογο ιβαν λουτσεσκου ... τεσπα κλαιν μαιν δεν βγαινει νοημα , εκοψες και μηνυμα βλεπω η λογοκρισια παει συνεφο , αμα θελεις σου δινω τον κωδικο μου να γραφεις εσυ για εμενα στο σουρμενετομανια...sourmenetes έγραψε:Λιγο σεβασμος στους παικτες του ΠΑΟΚ.chuba4 έγραψε:ενω για τους αλλους παιχταραδες οπως ο κατσε και ο μπισεσβαρ μας παρακαλανε να τους παρουν απο εξωτερικο
Ιδιαιτερα σε εναν μπισε που ηταν βασικο στελεχος μιας ομαδας που εφερε 3 κυπελλα και 2 πρωταθληματα.
Και ο κρεσπο δεν ειχε προτασεις και ο βιειρινια..
Λιγο ηρεμα με τους χαρακτηρισμους.

- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειπα εγω οτι ο καντουρι δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ.ειδα το μνμ σου και αυτο σχολιασα.αν δεν ειδα κατι αλλο θα μπορουσες καλλιστα να το κανεις αναφορα.
Εχω το δικαιωμα και ειναι στην αρμοδιοτητα μου να κοψω αυτα που θεωρω οτι δεν ειναι σωστα με βαση τους κανονες του φορουμ
Ουτε σε προσβαλλα ουτε σε ειρωνευτηκα οπως κανεις εσυ.δεν ειμαστε φιλαρακια για να μου λες κλαιν μαιν και σουρμενετομανια.
Κατσε λιγο απ εξω και οταν επανελεθεις να διαβασεις τους κανονες.
Εχω το δικαιωμα και ειναι στην αρμοδιοτητα μου να κοψω αυτα που θεωρω οτι δεν ειναι σωστα με βαση τους κανονες του φορουμ
Ουτε σε προσβαλλα ουτε σε ειρωνευτηκα οπως κανεις εσυ.δεν ειμαστε φιλαρακια για να μου λες κλαιν μαιν και σουρμενετομανια.
Κατσε λιγο απ εξω και οταν επανελεθεις να διαβασεις τους κανονες.
- Μπαρκαρούτσος