Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol.
Βρε και λεφτά δίνουμε από πάνωΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μοσχοπουλήσουμε τον Kace.
Ξέχασες κάτι συμφωνίες με βαζελο ; Πληρωμένο συμβόλαιο συν ποσοστό
μεταπώλησης ;
Α ρε Ρουμανε ,δεν πρόλαβες να τον δώσεις καπό αυτόν ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ησυχία πριν την καταιγίδα...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikos_algio
Γενικά θεωρώ πως δε θα πρέπει να περιμένουμε κινήσεις μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες αφού πρέπει τσεκάρει τους υπάρχοντες ο κοουτς, οπότε προσωπικά δεν βλέπω καμία καταιγίδα στον ορίζοντα..
οταν εχεις αριθμητικο προβλημα και παιζεις σε 30 μερες δεν γινεται και δεν υπαρχει λογος να περιμενεις..
Οχι και 2 εβδομαδες ρε αδερφε...Την κατσαμε την βαρκα αν κανουμε μεταγραφες 15 μερες πριν το πρωτο παιχνιδι...Το χαφ εχει αργησει ηδη...
Μια που λέγατε για Ουκρανούς πριν, ο Χατσεριδης τι κάνει; Δεν έπρεπε να μείνει ελεύθερος τέλος Ιουνίου; Παραμένει στο ρόστερ ακόμα;
το χω καημο ρε παλικαρια μια φορα να τελειωσει νωρις η μεταγραφικη περιοδος για μας ...να μην κοντεψει 30 Αυγουστου
- ΑποστόληςΑ
ΦΑΟΥΛ.cartman έγραψε:Aν ειναι να δωθει ευκαιρια στον Κατσε, να δωθει και στον Αιγυπτιο , στον Τζαβελλα και γιατι οχι και στον Κλαους
Οι ξανθιές βόμβες της σφινας που είναι βρε παιδιά;;;;
Μας ζαλισαν 1 μήνα με τις βόμβες
Ο Ζαγορας με διέγραψε...Η γάτα μου"που δεν εχω" είναι σε μια γωνιά και κλαίει.
Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αρρώστια μας για να κονομαει. Ευτυχώς ζω εξωτερικό και είμαι απαλλαγμένος από κάθε είδους ραδιόφωνα κ.α μέσα μαζικής εξημέρωσης.
Και δεν βγήκε να ζητήσει ένα συγνώμη που ξεσήκωσε τον κόσμο...Απλά διέγραψε όσους τον αμφισβήτησαν.
Κλασικός "ξέρεις ποιος είμαι γω" ελληναρας.
Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αρρώστια μας για να κονομαει. Ευτυχώς ζω εξωτερικό και είμαι απαλλαγμένος από κάθε είδους ραδιόφωνα κ.α μέσα μαζικής εξημέρωσης.
Και δεν βγήκε να ζητήσει ένα συγνώμη που ξεσήκωσε τον κόσμο...Απλά διέγραψε όσους τον αμφισβήτησαν.
Κλασικός "ξέρεις ποιος είμαι γω" ελληναρας.
ναι αλλά που θα παίξει το 10ρι στο 442 ?TwoDoubles έγραψε:Στο θέμα του δημιουργικού χαφ έχουμε διαχρονικό θέμα,που διαρκεί άνω των 30 ετών!!
(γιατι στα ανασταλτικά δεσπόζει ο Πάμπλο Γκαρσία)
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε Παοκτσή άνω των 37-38 ετών θα σου πει ένα όνομα-Μαγκντί Τολμπα.(θυμάμαι να μπαίνει αλλαγη στη Μαλίν τραυματίας! και με ένα μαγικό αγγιγμα να αλλάζει το παιχνίδι)
Από τότε,σχεδόν το χάος.
Δεν θυμάμαι άλλο χαφ-σημείο αναφοράς στη θέση 10.
Τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κάτι καλό εκεί?
Από εποχής Ζαγοράκη έχουμε πάρει καμιά 20 6άρια αλλά ποτέ αληθινό 10άρι.(Ιβιτς Μπίσεσβαρ Πέλκας δεν είναι τα κλασικά 10άρια νομίζω)
Για μένα,3 χαφ θέλουμε και 6αρι και 8αρι και 10αρι
Να μην ξεχνάμε κάρτες,τραυματισμούς κλπ
Τα πίνουνε μαζί με την βόμβα του ζαγορα!laska4 έγραψε:Οι ξανθιές βόμβες της σφινας που είναι βρε παιδιά;;;;