Abel Fernando Moreira Ferreira
- john4serres
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ξεκολλάτε ρε!
Αν είχατε δει το πρόγραμμα της παε, στην Ολλανδία θα πάμε δύο φορές για προετοιμασία.
Την πρώτη φορά γίνεται ένα ξεκαθάρισμα και την δεύτερη φορά η προετοιμασία θα αποτελείτε από το ροστερ που θα προχωρήσει η σεζόν.
Αν είχατε δει το πρόγραμμα της παε, στην Ολλανδία θα πάμε δύο φορές για προετοιμασία.
Την πρώτη φορά γίνεται ένα ξεκαθάρισμα και την δεύτερη φορά η προετοιμασία θα αποτελείτε από το ροστερ που θα προχωρήσει η σεζόν.
Είναι πράγματι φοβερό τι γράφεται μόλις 3 μέρες μετά την πρόσληψη καινούριου προπονητή.
Επίσης είναι φοβερό το πόσο αδικούνται κάποιοι εδώ μέσα, παρατηστε τα όλα βρε μην είστε κορόιδα, πάτε πιάστε δουλειά σε κάποια ομάδα της πρεμιερ λιγκ. Με το μάτι και τις γνώσεις θα χεστειτε στα εκατομμύρια.
Επίσης είναι φοβερό το πόσο αδικούνται κάποιοι εδώ μέσα, παρατηστε τα όλα βρε μην είστε κορόιδα, πάτε πιάστε δουλειά σε κάποια ομάδα της πρεμιερ λιγκ. Με το μάτι και τις γνώσεις θα χεστειτε στα εκατομμύρια.
- pirate_salonica
Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε πάρει και κούπες στο μάνατζερ δηλαδή 

- anekfrastos
Πάντως το κόλλημα που έχει με συγκεκριμένους παίκτες ο Φερέιρα είναι σοβαρό και φοβάμαι ότι θα μας κοστίσει.
Ποιο κολημμα? Δεν έχει 4 προπονητικες ημέρες στην ομάδα? Πότε πρόλαβε να εμφανίσει κολλήματα? Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με αυτά που λέμε και ας στηρίξουμε την ομάδα και τον νέο προπονητή.anekfrastos έγραψε:Πάντως το κόλλημα που έχει με συγκεκριμένους παίκτες ο Φερέιρα είναι σοβαρό και φοβάμαι ότι θα μας κοστίσει.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
αν ήταν αποτυχημένο δε θα τσιμπούσε κανείς, τώρα κάτι έπιασα αν και πετάχτηκες εσύ και μου τους έδιωξες

- ΑποστόληςΑ
Είναι γεγονός πως δεν έχουν όλοι το δικό μου χιούμορ...joshua έγραψε:Φανταζομαι πως τρολαρει εστω και λιγο αποτυχημενα!

Απο την συνεντευξη του στο paok tv φενεται πολυ συμπαθετικος λογικος και φενεται να ξερει τι θελει και που εχει ερθει. Μ'αρεσε πολυ σκηνοθετικα το τελος οπου κλεινει τις πορτες σαν να λεει πως τωρα εχει δουλεια περαστε εξω. Αυτο πρεπει να κανουμε να τον αφησουμε να δουλεψει
- zarathustra79
E πολυ λολ! Προσέξτε τι κρατάει στα χέρια του στο πλάνο που περπατάει στο αεροδρόμιο και ταυτόχρονα αναφέρεται στη συνομιλία του με τον santos!!!!
-
Ο ζαρντιμ..mbison έγραψε:Ας μου πει κάποιος γι αυτην την '' Πορτογαλικη Σχολή ''.
Περαν του Μουρινιο κ του Βιλας Μποας οου τωρα πρεπει να ειναι στην Κινα, του Σαντος του μισο μηδεν, που ηταν ομως ταμαμ για την Ελλαδα, υπαρχουν αλλοι προπονητές που δουλευουν σε αλλη χώρα?
Εξαιρεση το πουλεν μου ο Ζεσούς.
Απο εδω και περα οποιος σχολιαζει με εμπαθεια μετα απο τρεις ημερες εργασιας του νεου προπονητη θα γραφει και τι δουλεια κανει και ποσο πετυχημενος ειναι στη ζωη του. Χορτασαμε απο ξερολες. Αφηστε να δουμε και το 4-4-2.