Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Που ειναι οι παπατζηδες του φορουμ φερτε πισω το καλοκαιρι μας
παλι νεκρα σημερα

- ΑποστόληςΑ
Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από χθες; Γιατί χθες υπήρξαν αρκετοί χειρότεροί του παίκτες.paokpantou έγραψε:Ε και??ότι και να είναι το χειρότερο χαφ μας είναι.
-
Όχι φίλε αποστολε εδώ και χρονια έχει βγει το συμπερασμα.και αφορά δική μου προσωπική άποψη εσύ μπορεί να θεωρείς τον Κάτσε για τον ΠΑΟΚ καλό παίχτη εγώ τον θεωρώ τον χειροτερο
- sourmenetes
- Moderator
Που ακουστηκε για ποσοστο συνιδιοκτησιας;;;Obdulio έγραψε:5 εκατομμύρια με μεγάλο ποσοστό συνιδιοκτησίας δεν είναι τζάμπα (και στην Πόρτο δεν ήταν βασικός).sourmenetes έγραψε:Μιλας για παικτη που ηρθε δανεικος.Obdulio έγραψε:Για Ολιβέιρα, οτιδήποτε πάνω από 5 εκατομμύρια είναι υπερβολή (κι αυτά δικαιολογούνται μόνο από το γεγονός ότι ξέρει την ομάδα). Ωραία, βγάζει καμιά κάθετη αλλά ούτε μαρκάρει ιδιαίτερα, ούτε γρήγορος είναι. Εχτές είδαμε τον Καντουρί με έναν απλό κόφτη δίπλα του (τον Κάτσε) και πραγματικά ήταν πολύ καλός. Δεν αξίζουν πάνω από 5 στον Ολιβέιρα σε καμιά περίπτωση. Τα 5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ καλύτερα. Παίρνεις έναν καλό κόφτη (πχ τον Jackson Irvine της Hull και αν κάποιος από Καντουρί-Μίσιτς δε συνεχίσει, παίρνεις και κάποιον σαν τον Brugman. Παίρνεις και έναν επιθετικό σαν τον Dario Lezcano (λήγει το συμβόλαιό του) που παίζει και φορ και εξτρέμ και είσαι μια χαρά.
Ασε να κανει προετοιμασια,να ειναι καιρο με την ομαδα και θα δουμε τον παικτη πιο σωστα.
Επαιξε με 3 διαφορετικους παρτενερ.
Το οτι θα αγοραζουμε τσαμπα παικτη απο την Πορτο στα 27-28 δεν ξερω πως το βλεπετε..
Εσεις θα πουλαγατε τον ολιβειρα 3 εκ;;
Δωσαμε 3,5 τον κουλουρη και καποιοι θελανε παραπανω.καταλαβετε πως ειναι τα μεγεθη.
Ο Κουλούρης είναι 23 ετών. Μια χαρά τιμή ήταν.
Τεσπα...
Οταν θες να παιρνεις παικτες και θες να σπας συμβολαια δεν τους παιρνεις με 1-2 εκ.ειδικα οταν μιλαμε για ομαδες που εχουν πολυ δυνατο ονομα.
- ΑποστόληςΑ
ΟΚpaokpantou έγραψε:Όχι φίλε αποστολε εδώ και χρονια έχει βγει το συμπερασμα.και αφορά δική μου προσωπική άποψη εσύ μπορεί να θεωρείς τον Κάτσε για τον ΠΑΟΚ καλό παίχτη εγώ τον θεωρώ τον χειροτερο
Χάρη σ' αυτόν όμως αναδείχθηκε χθες ο Καντουρί.
Δεν τον θεωρώ ιδιαίτερα καλό παίκτη, αλλά δεν είναι και του πεταματού. Το ότι πιάνει θέση ξένου είναι ο βασικός λόγος που δεν θα ευδοκιμήσει στον Πορτογαλικό ΠΑΟΚ (εκτός απροόπτου).
ΤΕΛΟΣ ΤΑ OFF-TOPIC
- black_star_ninja
Καλημερα. Ο μελιοπουλος δεν επαιξε γιατι ειχε ενοχλησεις νομιζω..
- invincible
Ο Καντουρί έχει καλά μαρκαρίσματα και αμυντικά είναι άψογος όπου και να τον βάλεις (για αυτό έπαιζε και Ιταλία) αλλά είναι 8αρι καθαρό με κάθετη μπαλιά. Τον χάλασαν την καριέρα και τον έριξαν την αξία να παίζει στην γραμμή ή μάλλον κάποιος του είπε να παίζει στην γραμμή για να κάνει περισσότερα γκολ. Λάθος. Ειναι ο αντι Σαχποφ. Θες να τον δώσει τσάμπα γιατί τον θεωρείς μεσοεπιθετικό. Δώστον. Αλλά δεν είναι. Είναι ένα βαρύ 8αρη τεχνίτης. Τι σημαίνει βαρύ ? καλό είναι να παιζει μονο στην θέση 8 και πουθενά αλλού γιατί δεν είναι ούτε για πολλά χιλιόμετρα πάνω κάτω να κάνει και το 6αρη box to box . όπως ο Βερνμπλουμ είναι βαρύτατο 6αρη και δεν στρίβει εύκολα για box to box εκτός αν παίζεις με ομαδούλες.
Δε νομίζω να μίλησε κανείς για 1-2. Εγώ είπα ότι πάνω από 5 (με ποσοστό συνιδιοκτησίας) είναι υπερβολή και λάθος να τα δώσει ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν τον παίκτηsourmenetes έγραψε:
Οταν θες να παιρνεις παικτες και θες να σπας συμβολαια δεν τους παιρνεις με 1-2 εκ.ειδικα οταν μιλαμε για ομαδες που εχουν πολυ δυνατο ονομα.
- Dimitris_L4
Το ερώτημα ειναι τ εξής απλο για τον ολιβειρα..Ειναι παιχτης επιπέδου τσάμπιονς λιγκ??
Αν ναι τα 5 ειναι ενα κομπλέ ποσό εφόσον πρέπει να κάνουμε υπερβασεις για να μπούμε ομίλους..
Εγω θεωρω πως ειναι..
Αν ναι τα 5 ειναι ενα κομπλέ ποσό εφόσον πρέπει να κάνουμε υπερβασεις για να μπούμε ομίλους..
Εγω θεωρω πως ειναι..
Πάντως στους ομίλους με την Πόρτο έκανε καλές εμφανίσεις.
Αρα πιστεύω είναι
Αρα πιστεύω είναι
- black_star_ninja
Το αν ειναι επιπεδου τσουλου ή οχι πως καθοριζεται? Εχει παντως παραστασεις (περσι μεχρι το γεναρη ηταν στο ροτεισιον της πορτο).. Επισης ειναι απο τους ελαχιστους παικτες (επι λουτσεσκου) που προσαρμοστηκε γρηγορα. Θυμαστε ποσο καιρο κραζαμε μαουρισιο (μεχρι να μπει στο κλιμα)? Δε συζηταω για τα υπολοιπα χαφ μας.. Ο ολιβειρα ειναι το καλυτερο χαφ που ειδαμε εδω και καιρο. Ταιριαξε γρηγορα με την ομαδα, εβγαλε καλο χαρακτηρα, εχει παραστασεις απο υψηλοτερο επιπεδο, αρεσει στον προπονητη μας, τα μελη της ομαδας εμειναν ικανοποιημενα απο τον επαγγελματισμο του, θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ, ανοιγει τον δρομο για να ερθουν και αλλοι παικτες και φυσικα επαιξε ωραια μπαλα. Εμενα ολα τα παραπανω μου αρκουν. Τωρα αν θα ειναι 5, 6 ή 7 με ή χωρις 10-15% λιγο με ενδιαφερει.
H 30/6 περασε, καποιοι μεινανε ελευθεροι. Η ΠΑΕ αργάει. Κρα!
5 χαφ λείπουνε από περυσυ, ήρθαν μονο 2 (Ο Κατσε ο ενας)
5 χαφ λείπουνε από περυσυ, ήρθαν μονο 2 (Ο Κατσε ο ενας)
Το προβλημα με τον Ολιβειρα ειναι πως ΟΛΑ τα χαφ μας, πλην Κατσε, επαιζαν στην καριερα τους διπλα σε αμυντικα χαφ.Αμυντικο χαφ δεν εχουμε την παρουσα στιγμη,παικτες με τρεξιματα δεν εχουμε και ο Ολιβειρα δεν ειναι τετοιος.Προφανως και τον θελω ,καθως ειναι πιο ποιοτικος απο ολα τα χαφ μας, αλλα πριν κανεις αναβαθμιση πρεπει να καλυψεις τρυπες.Παρε ΑΜΕΣΑ ενα αμυντικο χαφ, καθως ειδικα στα προκριματικα την αμυνα πρεπει να εξασφαλισεις και στη συνεχεια με τον χρονο συμμαχο παρε και τον Ολιβειρα φτηνοτερα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
2 χαφ (ένας ο Ολιβέιρα) ένα φορ και ένα αρ.μπακ χρειάζονται άμεσα προκειμένου να θεωρείσαι πλήρης.. οι υπόλοιπες κινήσεις (αν γίνουν) θα είναι οι τελικές πινελιές..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikos_algio
Ρε παλικάρια επειδή βλέπω πως το επαναλαμβάνετε από που και ως που ο Κάτσε πιάνει θέση ξένου;