Αυτό ακριβώς λέω.Maximus έγραψε: Δεν το πιστεύω Αποστολή. Υπάρχει αυτός ο κωλο-ορος στο συμβόλαιο της Νόβα, που λέει ότι η Νοβα έχει το δικαίωμα να ισοφαρίσει την οποιαδήποτε προσφορά και να μας κρατήσει...
Τηλεοπτικά δικαιώματα
- ΑποστόληςΑ
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
- constadine
Το γεγονός ότι η Nova δεν τα βρήκε με τον βάζελο ,δείχνει για εμένα ότι θα τα δώσει τα χρήματα σε εμάς .
Εγώ παντως για καλό και για κακό έφυγα από τον οτε tv και σήμερα πήγα στην νόβα tv .
Εγώ παντως για καλό και για κακό έφυγα από τον οτε tv και σήμερα πήγα στην νόβα tv .
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Νόβα και τα μυαλά στο μπλλεντερ! Ρωτήστε και μας τους καφενετζήδες, τι θα απογινουμε;
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι θα έχει πολλή συνέχεια μάλλον η ιστορία, αλλά επειδή τους τσούζει και σκούζουν όλοι μαζί

- constadine
Φίλε έχω 5 δορυφορικές κεραίες ,τα πιάνω τα ευρωπαϊκά .Maximus έγραψε:Ζεις επικίνδυνα αδερφέ!
Άσε που χάνεις κύπελλο και τα ευρωπαϊκά...
Και το κύπελλο το πιάνω .
Ο μόνος λόγος π θέλω να πάμε ΕΡΤ είναι για να ψάχνει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιο ο συρφετός του κουλη και του χοντρού.
Κατά τ αλλα ούτε να τους ξερουμε δε θελω
Κατά τ αλλα ούτε να τους ξερουμε δε θελω
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:Εμένα, σαν Paokmania Web Radio, με συμφέρει η Nova.
Πλερέζες.. Μόνη μας ελπίδα είναι να βάλουν κάποιον Αθηνέζο στον σχολιασμό, για να βλέπει ο κόσμος ΕΡΤ στο mute και να ακούει Paokmania Web Radio.
Λογικά η nova θέλει να μπει ο Κούλης κυβέρνηση, να αποσύρει ή να τροποποιήσει την πρότασή της η ΕΡΤ κι έτσι να μας κλείσει με χαμηλότερο τίμημα(ή ίσως ακόμη να περιμένουν και να τους παρακαλάμε μη βρίσκοντας άλλη λύση για τα τηλεοπτικά). Γι' αυτό και η διαρροή ότι λήγει 9/7 η προθεσμία. Για να δούμε τι ισχύει τελικά κι αν όντως θα υπογράψουμε στην ΕΡΤ.
Λες και μασαει ο ποντιος να μας βαλει στο open και να τους γραψει ολους στα παπαρια του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν για καποιον λογο δεν κλεισουμε στην ΕΡΤ,κανονικα πρεπει να παμε στο OPEN. Αφου ο ΠΑΟΚ εχει εμπορικοτητα και τηλεθεαση, ας δωσει ενα ποσο το OPEN κοντα στην προσφορα της ΕΡΤ,αφου υποτιθεται οτι θα τα τζιραρουν αυτα τα εκατομυρια,φετος παιζουμε 17 εντος εδρας αγωνες με περισσοτερα ντερμπι απο περσι συν φιλικα καλοκαιριου που και αυτα θα εχουν την τηλεθεαση τους,οποτε εχουμε αυξημενη εμπορικοτητα σε σχεση με περσι.
Γενικοτερα καλο θα ηταν να παιζουμε σε δημοσιο καναλι,μιας και τα οφελη ειναι παραπανω απο οικονομικα σε βαθος χρονου.Τον ΠΑΟΚ θα βλεπουν ΠΑΟΚτσηδες,ποκιτες αλλα και εν δυναμει πιτσιρακια που θα γινουν ΠΑΟΚ.Πολλα τα οφελη.
Οι μονοι που κλαινε πραγματικα ειναι στις καφετερειες που ενα ποσοστο σιγουρα θα αραζει σπιτι για να βλεπει αντι να πρεπει να πληρωσει σε καποιο καφε.
Γενικοτερα καλο θα ηταν να παιζουμε σε δημοσιο καναλι,μιας και τα οφελη ειναι παραπανω απο οικονομικα σε βαθος χρονου.Τον ΠΑΟΚ θα βλεπουν ΠΑΟΚτσηδες,ποκιτες αλλα και εν δυναμει πιτσιρακια που θα γινουν ΠΑΟΚ.Πολλα τα οφελη.
Οι μονοι που κλαινε πραγματικα ειναι στις καφετερειες που ενα ποσοστο σιγουρα θα αραζει σπιτι για να βλεπει αντι να πρεπει να πληρωσει σε καποιο καφε.
- Maximus
++++++++++
Ειλικρινά καμμένο χαρτί η Νοβα.
Ούτε το μισό ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, Τσου Λου-Γιουροπα, Γερμανικό, Αγγλικό στην Κοσμοτε. Αντε ενα Ιταλικό να έχουν.
Ειλικρινά καμμένο χαρτί η Νοβα.
Ούτε το μισό ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, Τσου Λου-Γιουροπα, Γερμανικό, Αγγλικό στην Κοσμοτε. Αντε ενα Ιταλικό να έχουν.
- ΑποστόληςΑ