Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020

Δημοσίευση από tzelas »

Μόνο Μελιόπουλο δεν είδαμε. Why?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στο δεύτερο ημίχρονο...
Πολύ καλός ο Ροντρίγκο.. Πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί ίσως και να πάρει θέση βασικού (δεξιά ή αριστερά).
Ντάγκλας aggresive 6αρι.. ποιοτικός , αναβάθμιση σε σχέση με Κάνιας.
Μίσιτς λίγος... για άλλη μια φορά...
Δεληγιαννίδης Μαρκόφσκι δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
Μιχάι πολύ καλή επένδυση.
Στοχ ποιοτικός αλλά μου φάνηκε τουλάχιστον δύο ταχύτητες κάτω από τον Στοχ που ξέραμε.
Ενρίκε ορεξάτος με μπούκες...
Ζίβκοβιτς μου δημιούργησε αίσθημα ασφάλειας σε σχέση με Μελίσσα...
Όταν μπήκε ο Τσιγγάρας παίξαμε 4-1-4-1.

Γενικό συμπέρασμα....
Δεληγιαννίδης, Χατζηισαΐας, Κάτσε , Μαρκόφσκι , Μελίσσας δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ
Γαιτανίδης και Τσιγγάρας επιβεβαιώνουν ότι η Κ19 έχει πολύ ταλέντο...
Οι παλιοί στο σύνολό τους ήταν καλοί και ξέρουμε τι να περιμένουμε..
Από τους νέους περισσότερο εντυπωσιάστηκα με Ροντρίγκο και μετά με Ντάγκλας και Μιχάι.. Στοχ περιμένω να ανέβει...Ζιβκοβιτς αξιόπιστος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tzelas έγραψε:Μόνο Μελιόπουλο δεν είδαμε. Why?
Πόσες αλλαγές να κάνει; Υπομονή, ίσως το Σάββατο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παιδια ο Δεληγιάννιδης επαιζε στην Κ φορ ή εξω δεξιά. Δεξιοποδαρος ειναι
Σήμερα ως αρ μπακ επαιζε με το δεξι, καμια σχεση.
Εγω θα τον εβαζα στη θεση του Μαρκοφσκι. Απορίας αξιο πως αυτον τον παικτη δεν τον αξιοποιουν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Δεληγιαννιδης ειναι κλασικη περιπτωση παίχτη που εκαψαν οι προπονητες στο βωμο του συστηματος και της τακτικης.
Το παλικάρι στα 16 θεωρειτο ταλεντο δεξι εξτρεμ και κατεληξε να παιζει αριστερο μπακ.
Για μενα ειναι πολυ καλυτερος του Λημνιου τοσο τακτικα οσο και τεχνικα...
Μακαρι να το δει αυτο ο καινουριος και να το δοκιμασει λιγο πιο μπροστα!
Μεγαλη αμαρτια το θεμα του συγκεκριμενου παιχτη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Και εγω πρωτο ημιχρονο ειδα και λιγο απο δευτερο,ωστοσο δεν περιμενα τοσο καλη την ομαδα με καινουριο προπονητη και συστηματα που δεν εχει παιξει.

Δηλαδη το pressing του πρωτου ημιχρονου αν το κανουμε σε καμια μετρια ομαδα της λιγδας,θα χουν τρελο προβλημα.

Εχουν πολυ δουλεια μπροστα τους και στο ροστερ πρεπει να μπουνε πολυ συντομα 2-3 ακομα μεταγραφες και να παρουν ποδι σιγα σιγα κατι μαρκοφσκιδες και κατσε.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Για τον Δελήγιαννίδη κατά καιρούς παιδιά έχουν γράψει ότι δεν κάνει και την καλύτερη ζωή για αθλητή, επομένως ίσως να έχει κι αυτός ένα μερίδιο ευθύνης στο ότι δεν έγινε ποτέ ενεργότερο μέλος της ομάδας. Από τόσους προπονητές πέρασε, ένας δεν τον εμπιστεύθηκε με κλειστά μάτια, ούτε καν στον ΟΦΗ. Κάτι θα βλέπουν ή μάλλον δεν θα βλέπουν κι όλοι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή η εικόνα της ομάδας(και χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, τον έναν βασικό σέντερ μπακ, τα 2 βασικά χαφ εκτός αν πλέον γίνει ο Καντούρι ένας από αυτά, και το δεκάρι ή δεύτερο επιθετικό της ότι θέλει τέλος πάντων να παίξει ο προπονητής). Δηλαδή από βασικούς έπαιζαν οι Matos, Varela, Jaba Akpom Biseswar και ενεργούς Kaddouri Γιαννούλη. Οι υπόλοιποι 4 είτε δεν έχουν παίξει είτε ήταν δανεικοί. Με αυτά τα δεδομένα, ήταν άκρως ικανοποιητική η εικόνα της ομάδας με αντίπαλο την βασική εντεκάδα της AZ Alkmaar(έπαιζε και ένα από τα ξένα πουλέν μου ο Koopmeiners) που βρίσκεται και σε πιο προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας. Εγώ περίμενα πιο βαριούς τους παίχτες μας για τόσο πρώιμο στάδιο. Δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι δύσκολες προπονήσεις φυσικής κατάστασης και κάνουν κυρίως τακτική και κυκλοφορία μπάλας;

Στο δεύτερο η απουσία του Akpom στην κορυφή της επίθεσης ήταν παραπάνω από εμφανής. Σαν να παίζαμε με 10 παίχτες. Έχει γίνει άραγε τόσο επιδραστικός ο Άγγλος στο παιχνίδι της ομάδας; Κάποιες καλές ενέργειες από Στοχ, 2-3 ωραίες μπούκες και κινήσεις από Ενρίκε. αρκετά καλός ο Σοάρες, με καλές και κακές στιγμές ο Ντούγκλας(που πρέπει να δουλέψει οπωσδήποτε στη συγκέντρωση του και να σταματήσει να βγάζει σε κάποιες φάσεις μία νωχελικότητα). Ο Λημνιός ανύπαρκτος. Χίλιες φορές Ενρίκε κι ας τραβάει και κάποιες επιθέσεις από τα μαλλιά. Ο Μιχάι και ο Κρέσπο, αλλά και ο Ζίβκοβιτς σταθεροί, ο Δεληγιαννίδης έτσι κι έτσι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ξεχάσαμε γιατί ο Δεληγιαννίδης δόθηκε δανεικός;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

wickerman έγραψε:Για τον Δελήγιαννίδη κατά καιρούς παιδιά έχουν γράψει ότι δεν κάνει και την καλύτερη ζωή για αθλητή, επομένως ίσως να έχει κι αυτός ένα μερίδιο ευθύνης στο ότι δεν έγινε ποτέ ενεργότερο μέλος της ομάδας. Από τόσους προπονητές πέρασε, ένας δεν τον εμπιστεύθηκε με κλειστά μάτια, ούτε καν στον ΟΦΗ. Κάτι θα βλέπουν ή μάλλον δεν θα βλέπουν κι όλοι αυτοί.
Αυτο για να ειμαι ειλικρινης δεν το ηξερα. Αλλα ακομη και ετσι να ειναι, δεν βρισκω εξηγηση στην αλλαγη της θεσης του απο δεξι χαφ εξτρεμ σε αριστερο μπακ...

Άβαταρ μέλους
wickerman

Εδώ μαζί σου. Μόνο μπακ δεν είναι το παλικάρι. Δεν έμαθε και ποτέ να μαρκάρει σωστά. Αντιθέτως έχει καλή ντρίπλα και πολύ καλή ταχυδύναμη. Α κι ο Γιαννούλης από εξτρέμ ξεκίνησε ίσως γι' αυτό δεν ενθουσιαζόμαστε με τα τζαρτζαρίσματά και γενικά τα μαρκαρίσματά του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτην την ταση να κάνουμε ολους τους Ελληνες παιχτες μπακ αληθεια δεν την καταλαβαινω!
Ο κιτσιου ηταν χαφ τον καναν μπακ, ο Γιαννουλης εξτρεμ τον καναν μπακ, ο Δεληγιαννιδης το ιδιο...

Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Παίζει να έχουν γραφτεί και 20 διαφορετικές απόψεις για την απόδοση των παικτών σήμερα. :D
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τι δεν καταλαβαινεις βρε gospi. Αυτο γινεται οταν εισαι αμπαλος για να το πω ετσι ακομψα. Οταν ο κλασσικος ελληνας παικτης φτανει εξω απο την περιοχη και δεν ξερει τι να κανει γιατι εχει μηδεν φαντασια και μηδεν δημιουργηκοτητα ΣΥΝ το οτι δεν εχει ΟΥΤΕ σεντρα, ε πως να παιξεις σε επιθετικη θεση μετα?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σωστο κι αυτο...
απλα καλα θα ηταν να τους λενε "αγορι μου ο,τι θεση και να παίξεις καριερα σε μεγαλη ομαδα δεν θα κανεις γτ δεν νιωθεις απο μπάλα" κι οχι να τους αλλαζουν θεση και να προσπαθουν να τους χωρεσουν στην ομαδα με το στανιο [FACE WITH TEARS OF JOY]

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”