Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
pagotatzis έγραψε:Τον Kace δεν θέλω να τον βλέπω ούτε στην προπόνηση
Ούτε καν να φοράει τα ασπρόμαυρα

Τον θέλει όμως ο Φερέιρα (να τον δοκιμάσει)

Δικαιομα του και ορθός πράττει !
Αν τον κρατήσει θα έχω να κράζω προπονητή :mrgreen:
prax

Δημοσίευση από prax »

Gospi έγραψε:Μα ποιος διαμαρτυρηθηκε για Ολιβειρα?
Εγω λέω οτι δεν αρκει μονο ο Ολιβειρα...
Και βρισκω τα 7 πολλα αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειδσ κατι σχολια πριν κανα 2 σελιδες..

παιδια, οχι εσυ γκοσπι, ο ολιβειρα δεν εδειξε ουτε τα μισα απ οσα μπορει, εχετε το στο πισω μερος του μυαλου σας.

αδερφε γκοσπι, εχεις τον αουγουστο σαν κοφτη και αναμενεις τον βερνμπουμ.. τωρα κοιτα, αν καταλαβει ο αμπελ οτι θελει χρονο ο βραζιλιανος και οτι ο σουηδος δεν θα ειναι ετοιμος για τα προκριματικα θα παρουμε κ κοφτη.. που μαλλον θα παρουμε γιατι ο σουηδος δεν προλαβαινει δυστυχως

κατα τ αλλα θελουμε εμπειρο αριστερο μπακ γιατι ο αντρε θα γυρισει σε φουλ ρυθμους κατα τον γεναρη, το ιδιο κ λιγοτερο ο μαουρισιο...
επισης θελουμε και φορ παστελωτη.. στυλ μπεργκ κ κεσερου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αποψη μου ειναι πως ο Ολιβειρα αξιζει 5-6 μυρια. Ειναι πολυ ποιοτικο χαφ σε καλη ηλικια. Αν σου κανει για χρονια,τοτε εκλεισες χαφαρα για το μελλον. Αν για καποιον λογο δεν μας αρεσει θα τον πουλησουμε με μικρη χασουρα και ολα καλα
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Αυτό που στο φιλικό ξεμουδιασματος-την στιγμή που η ενδεκάδα είναι λογικοτατα τραλαλά-σταθήκαμε σε έναν παίκτη που είναι υπό παραχώρηση και το βγάλαμε πως θα είναι και βασικός μες την χρονιά είναι ένα από τα αγαπημένα μου κατάλοιπα
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Ολιβέρια είναι καλός τεχνίτης 8αρι ποιοτικό ΟΚ αλλά το θέμα δεν είναι αν αξίζει 7εκ ο Ολιβέρια …το θέμα είναι μπορείς να βρεις σαν αυτό με λιγότερα λεφτά? Εγώ λέω ότι μπορείς. Αλλά επειδή δεν είναι δικά μου τα λεφτά αν κολλάνε εκεί ας τον πάρουν. :pano:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν τον θες τωρα 6, αν τον ηθελες πριν 25 μερες 10, αν περιμενεις μεχρι 20 αυγουστου μπορει και 3....
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Δεν ξερω ορισμενοι σε τι πλανητη ζειτε. Πλεον εχουν ανεβει κατακορυφα τα ποσα ανα την ευρωπη.
5 μυρια ειναι κυριολεκτικα ψιχουλα.
4μυρια πχ πηρε σημερα εναν 26χρονο χαφ απο β ισπανιας η λεβαντε...
Και θελουμε παικτη που εχει παιξει τσλ και πορτογαλια βασικος στην πρωταθλητρια με 5 και λετε ειναι πολλα??
Δειτε λιγο τι παιζει ανα την ευρωπη..
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Σήμερα μίλησα με έναν φίλο μου που του άρεσε η Μπράγκα και έβλεπε τα παιχνίδια της στον οτετν. Αυτό που του κέντριζε το ενδιαφέρον ήταν η ταχύτητα της ομάδας. Είπε για ταχύτητα στον τρόπο παιχνιδιού, και για πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστες. Θεωρεί δεδομένο ότι ο Φερέϊρα δεν θα είναι ικανοποιημενος στο κέντρο από το βαρύ στυλ του Μαουριτσιο και του Βερνμλουμ.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Kαλή προσθήκη στο 6 (μπορεί όμως να παίξει τα πάντα στα χαφ (ακόμα και στόπερ μπορεί να παίξει) θα ήταν ο Jackson Irvine της Ηull
https://www.transfermarkt.com/jackson-i ... ler/192557
Ψηλός, δυνατός, με αντοχή, καλός αμυντικά και στον αέρα, επαρκέστατος στον επιθετικό τομέα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα αν δε μπορουμε να δωσουμε 5 μυρια για ΒΑΣΙΚΟ χαφ μην τρεφετε αυταπατες για ομιλους
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Πατνως ο Kace παιζει να βρει ρολο στην ομαδα του φερειρα ειναι τρεχαντιρι μπορει να τον θελει για rotation και σαν δευτερη λυση!
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Για τον Ολιβέιρα εκτός από την αξία του, πληρώνεις και το ότι θέλει να έρθει (οπότε ίσως τον έχεις για χρόνια), καθώς και ότι θα γίνει άμεσα μια ποιοτική προσθήκη που θα χρειαστεί μηδενική προσαρμογή σε μια θέση που αυτή την στιγμή έχουμε μόνο ερωτηματικά. Αν δεν δώσεις 5-6 εκ ευρώ για κάτι τέτοιο, που θα τα δώσεις?

Εξάλλου με μια στοιχειωδώς καλή χρόνια (πχ 10 γκολ, ή επανάκληση στην εθνική Πορτογαλίας) και 2-3 καλά Ευρωπαικά παιχνίδια, άνετα πιάνει 10-12 εκ του χρόνου το καλοκαίρι - αυτά είναι ποσά που για Ελλάδα είναι τεράστια αλλά για Τουρκία ή Αγγλία είναι τιμή ευκαιρίας.
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Argaliad έγραψε:Πατνως ο Kace παιζει να βρει ρολο στην ομαδα του φερειρα ειναι τρεχαντιρι μπορει να τον θελει για rotation και σαν δευτερη λυση!

Και αν στον Φερέιρα αρέσουν οι κακές πάσες και τα πολλά λάθη, μπορεί να γίνει και βασικός. 8-)
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Dimg4 έγραψε:Καλα αν δε μπορουμε να δωσουμε 5 μυρια για ΒΑΣΙΚΟ χαφ μην τρεφετε αυταπατες για ομιλους

Αυτό ακριβώς.

Επίσης όσοι λέτε για ταχύτητα, να σας θυμίσω αυτό που είπε ο Kruyff. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με το μυαλό, και τα πόδια ακολουθούν. Η μεγάλη Μπαρτσελόνα είχε στο κέντρο Μπουσκετς και Τσάβι και έπαιζε τόσο γρήγορα που ούτε στα όνειρα μας. Αν ο παίκτης παίζει με τη μια και έξυπνα και με το κεφάλι ψηλά να ζυγίζει επιλογές, τι μας νοιάζει η ταχύτητα του? Γρήγορα εξτρέμ θες μόνο, γιατί εκεί πηγαίνεις στο 1vs1, και ευκίνητα στόπερ γιατί λογικά θα παίζουμε με την άμυνα ψηλά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν παντως υπαρχει σκεψη παραμονης του Ελ Καντουρι και μετατοπισης στον αξονα πρωταιρεοτητα ΔΕΝ ειναι ο Ολιβειρα αλλα ενα σκυλι αμυντικο χαφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”