Φίλιππος Δάρλας
Re: Φίλιππος Δάρλας
μαλλον λινο βλεπω με χαφ μπροστα του το σορλεν που δε ξεχνιεται αμυντικα......το ματς στο ΟΑΚΑ με το βαζελο πρεπει να ειναι ο οδηγος του τι πρεπει να αποφυγουμε........
Έχω παρατηρήσει ότι όποιος παίχτης σας αρέσει μετά απο λίγο καιρό τραυματίζεται!
Απο εδώ και στο εξής απαιτώ απο όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να φτύνουν τον παίχτη στον οποίο αναφέρονται να σταυροκοπιούνται 3 φορές γυρίζοντας γύρω απο τον εαυτό τους κρατώντας σκόρδα στο αριστερό χέρι και να έχουν την μάνα τους στο δεξί χέρι έτοιμη με πιάτο λαδάκι και νερό να ξεματιάσουν τον παίχτη!
Τι πράγμα είναι αυτό φέτος?
Μια φορά μα μια φορά να δω την ομάδα μου πλήρη γίνετε?
Απο εδώ και στο εξής απαιτώ απο όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να φτύνουν τον παίχτη στον οποίο αναφέρονται να σταυροκοπιούνται 3 φορές γυρίζοντας γύρω απο τον εαυτό τους κρατώντας σκόρδα στο αριστερό χέρι και να έχουν την μάνα τους στο δεξί χέρι έτοιμη με πιάτο λαδάκι και νερό να ξεματιάσουν τον παίχτη!
Τι πράγμα είναι αυτό φέτος?
Μια φορά μα μια φορά να δω την ομάδα μου πλήρη γίνετε?
- fofanaserres
Στις 3 Μαρτίου το τελευταίο ποστ για τον Δάρλα?????????
Δεν είμαστε καλά....
Πριν λίγες μέρες ο Δάρλας δήλωσε στον Ζήση ότι θέλει να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ κανονικά και όχι δανεικός...Κόλλησε ΠΑΟΚ και αυτός...
Δεν θέλει να φύγει,κόλλησε με την ΠΑΟΚάρα μας και το δήλωσε...
Και γω τον θέλω...Πολύτιμη μονάδα και πολύ καλός παίχτης...Αν και είχα ξενερώσει στο άκουσμα του ονόματός του σαν αντάλαγμα για τον Μελλίση αλλά με έχει διαψεύσει πανηγυρικά.
Τελικά ότι κι αν κάνουν οι πολυμετοχικοί,σε κάθε τους κίνηση μας δείχνουν ότι δεν κατέχουν από τόπι...Μόνο με τα μύρρια δεν κάνεις ομάδα..Πρέπει να χεις και γνώση του αντικειμένου...
Δεν είμαστε καλά....
Πριν λίγες μέρες ο Δάρλας δήλωσε στον Ζήση ότι θέλει να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ κανονικά και όχι δανεικός...Κόλλησε ΠΑΟΚ και αυτός...
Δεν θέλει να φύγει,κόλλησε με την ΠΑΟΚάρα μας και το δήλωσε...
Και γω τον θέλω...Πολύτιμη μονάδα και πολύ καλός παίχτης...Αν και είχα ξενερώσει στο άκουσμα του ονόματός του σαν αντάλαγμα για τον Μελλίση αλλά με έχει διαψεύσει πανηγυρικά.
Τελικά ότι κι αν κάνουν οι πολυμετοχικοί,σε κάθε τους κίνηση μας δείχνουν ότι δεν κατέχουν από τόπι...Μόνο με τα μύρρια δεν κάνεις ομάδα..Πρέπει να χεις και γνώση του αντικειμένου...
Nα μεινει μπορουμε ανετα να βγαλουμε πολλα λεφτα κι απ αυτον.........του χρονου κιολας
-
Συμφωνα με αρθρο αθηναικης εφημεριδας σημερα,ο φιλιππος το καλοκαιρι θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ και θα παει ατρομητο ή πανιωνιο

O Δαρλας θα φυγει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου..καλυτερα ειναι να μην ξερουν ολοι γιατι..Ελπιζω να βρουν ενα καλο Ελληνα με πραγματικη ορεξη αριστερο μπακ..
-
μαλον πανιωνιο για ανταλαγμα οπως φαινεται ο βαζελος θα κανει ψωνια απο εκει φετος
Στο καλο να πάει,ευχαριστούμε για φέτος αλλα για το ΠΑΟΚ τον ονείρων μας δε κάνει.
Δύσκολα βρίσκεις αριστερό μπάκ καλύτερο του δάρλα και με σχετικά λίγα λεφτά σήμερα...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
οτι και να γινει το παληκαρι το τιμησε το ψωμι του, και περασε πολυ καλα στη τουμπα...
δεν ανηκει σε μας (και ειναι ακριβος για την ποδοσφαιρικη του αξια), οποτε δεν κανουμε εμεις κουμαντο στην υποθεση του!
δυσκολη θεση παντως για ελληνα...
δεν ανηκει σε μας (και ειναι ακριβος για την ποδοσφαιρικη του αξια), οποτε δεν κανουμε εμεις κουμαντο στην υποθεση του!
δυσκολη θεση παντως για ελληνα...
Ότι είπε ο από πάνω. Πολύ καλός αλλά ανήκει στον βάζελο. Μακάρι να βρούμε κάποιο καλό αριστερό μπακ. Ας είναι Έλληνας ας είναι ξένος δεν έχει να κάνει. Μακάρι βέβαια όλη η εντεκάδα μας να ήταν Έλληνες αλλά....
Απο που πηγάζει η ΤΟΟΟΟΣΗ σιγουριά ότι θα φύγει..?
Τσεπα αφου μερικοί ειναι τοοοσο σίγουροι αλλα δε μπορούν να πουν τίποτα, τότε και εγώ θα περιμένω να δώ πριν χαιρετήσω.
Τσεπα αφου μερικοί ειναι τοοοσο σίγουροι αλλα δε μπορούν να πουν τίποτα, τότε και εγώ θα περιμένω να δώ πριν χαιρετήσω.
- LittleJohn
Δεν ξερω αν φυγει η οχι,αλλα αν φυγει δεν προκειται να παρουμε Ελληνα στην θεση του.Στο ελληνικο ποδοσφαιρο τινουν να εξαφανιστουν ολοι οι αριστεροποδαροι γενικα (τι διαολο,ολους με το "καλο το ποδι" τους ειπαν να κλωτσαν το τοπι οταν ηταν μικροι;),ποσο μαλλον παικτες για την θεση του αριστερου μπακ,εδω ενας Σπυροπουλος υπηρχε μονο διαθεσιμος περσι και οι βαζελοι εδωσαν τα μαλλια της κεφαλης τους για να τον παρουν