[Κύπελλο] Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 4/3/09
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Κύπελλο 4/3/09 (Προβλέψεις, σχόλια κ.α.)
Σφαγή λόγο διαιτησίας και αποκλεισμός.
Αν δεν γίνει το παραπάνω σενάριο τότε το 0-1 θα είναι σίγουρα γεγονός νωρίς νωρίς αφού ο ψευτοπρωταθλητής φάνηκε πόσο γυμνός είναι απο την Ευρωπαική του πορεία αλλά και απο 4 συνεχόμενα διαδοχικά σμπρωξίματα στο πρωτάθλημα που τον φέρνει σε αυτήν την διαφορά απο εμάς.
Στο παιχνίδι με τον βάζελο δεν είχε τίποτα να χωρίσει ή να ζηλέψει απο την άλλη ομάδα του κομπλεξισμού και εκτιμώ πως είναι μια απο τα ίδια με τον Πρασινολαγό που είναι απο κάτω μας παρά την μεγάλη στήριξη που έχει απο τα εφιαλτικά κοράκια.
Όλα ανοιχτά με έμφαση στον αποκλεισμό απο εξωγενείς παράγοντες.
Αν δεν γίνει το παραπάνω σενάριο τότε το 0-1 θα είναι σίγουρα γεγονός νωρίς νωρίς αφού ο ψευτοπρωταθλητής φάνηκε πόσο γυμνός είναι απο την Ευρωπαική του πορεία αλλά και απο 4 συνεχόμενα διαδοχικά σμπρωξίματα στο πρωτάθλημα που τον φέρνει σε αυτήν την διαφορά απο εμάς.
Στο παιχνίδι με τον βάζελο δεν είχε τίποτα να χωρίσει ή να ζηλέψει απο την άλλη ομάδα του κομπλεξισμού και εκτιμώ πως είναι μια απο τα ίδια με τον Πρασινολαγό που είναι απο κάτω μας παρά την μεγάλη στήριξη που έχει απο τα εφιαλτικά κοράκια.
Όλα ανοιχτά με έμφαση στον αποκλεισμό απο εξωγενείς παράγοντες.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
συμφωνω απολυτα!!Isaak the Greek έγραψε:Για το αυριανο ματς δεν με ενδιαφερει τοσο η διαταξη , οσο η νοοτροπια με την οποια θα κατεβει να παιξει η ομαδα.[/b]
δε θα κατσω να ασχοληθω παλι με συστηματα...
απλα μπειτε και δαγκωστε τους!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
+10000000Isaak the Greek έγραψε:
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!
Σκορπισε τα συντριμια του "καστρου" στα 4 σημεια του οριζοντα!!!!!!
Ποδοπατησε την υπεροψια , την αλαζονεια και την ψευτοπερηφανια τους!!!!
Ξεγυμνωσε τους , ετσι ωστε ολος ο κοσμος να δει την σαπιλα που κρυβουν μεσα τους!!!!
Δειξε τι θα γινεται απο δω και περα σε ολους τους εχθρους σου!!!!
Στειλε το μυνημα......Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Isaak the Greek
Γκας εκει που ανεβαινα ηρθες να με ριξεις παλι στην πραγματικοτητα...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΚΥΛΕ?????ΚΛΑΨ!!!
Εχεις δικιο σε οσα λες , αλλα πιστευω οτι αν παιξουμε οπως πρεπει ουτε τα κορακια μπορουν να μας κανουν ζημια.Αν ειναι μια φορα πονηροι αυτοι εμεις πρεπει να γινουμε δεκα.Και δεν ενοω να κανουμε scuba diving.
Μακαρι να παν ολα καλα.Θελω να δω τον Σωκρατη (θου κυριε φυλακη το στοματι μου) με την ιδια φατσα σαν κι αυτη που ειχε οταν τους πηραμε το κυπελο εκει κατω.Ποτε δεν θα ξεχασω την χειραψια με τον Μπαγεβιτς!!!!Φανταρος στο Δυδυμοτειχο ημουν!!!!
Υ.Γ.Να σαι καλα Μητσαρα
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΚΥΛΕ?????ΚΛΑΨ!!!
Εχεις δικιο σε οσα λες , αλλα πιστευω οτι αν παιξουμε οπως πρεπει ουτε τα κορακια μπορουν να μας κανουν ζημια.Αν ειναι μια φορα πονηροι αυτοι εμεις πρεπει να γινουμε δεκα.Και δεν ενοω να κανουμε scuba diving.
Μακαρι να παν ολα καλα.Θελω να δω τον Σωκρατη (θου κυριε φυλακη το στοματι μου) με την ιδια φατσα σαν κι αυτη που ειχε οταν τους πηραμε το κυπελο εκει κατω.Ποτε δεν θα ξεχασω την χειραψια με τον Μπαγεβιτς!!!!Φανταρος στο Δυδυμοτειχο ημουν!!!!
Υ.Γ.Να σαι καλα Μητσαρα
- kastoria_1970
Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τα κέφια των μεγάλων και έμπειρων. Δηλαδή Musli και Sergio απο εμάς και τζόλε, γκαλέτι από το gay.
Οι παρτενέρ όποιοι κι αν είναι, θα είναι διακοσμητικοί και η τυχόν συνεισφορά τους σε σκορ και εξέλιξη του παιχνιδιού, θα είναι συμπτωματική.
Εξάλλου αυτούς τους τελικούς τους καθαρίζουν οι μεγάλοι συνήθως.
Κατά τ' αλλα, υπάρχει κανείς σοβαρός μέσα στο forum που να μην ξέρει πως ακριβώς θα παρατάξει και με τι στυλ θα παίξει ο Σάντος;
Καλλιέργησε ένα στυλ παιχνιδιού από την αρχή του πρωταθλήματος και σε αυτό μπόλιασε ακόμη και τους νεοαποκτηθέντες. Δεν νομίζω ότι θα πειραματιστεί τώρα στα τελειώματα.
Τέλος, πιστεύω ότι το ματς είναι και για τους δυο το πιο σοβαρό, μια και οι θέσεις στην τελική κατάταξη για τη λίγκα έχουν ξεκαθαρίσει ήδη. Για το θρύλο δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν (εκτός κι αν προχωρήσουν στο κύπελλο, κάτι που απεύχομαι).
Εμείς έχουμε και τα Play-offs. Που εκεί επιβάλλεται από Σάντος και παίχτες να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, μια και μιλάμε για 6 συνεχόμενα ντέρμπι.
Υ.Σ. Είναι εντύπωσή μου ή όχι, ότι οι γαύροι (παίχτες, προπονητές, και πρόεδρας) τους κόπηκε λίγο ο βήχας και ρίξαν τους τόνους.
Καταλαβαίνουν ότι οι οπαδοί τους, που τους ταϊζαν τόσα χρόνια κουτόχορτο ξυπνάνε!
Οι παρτενέρ όποιοι κι αν είναι, θα είναι διακοσμητικοί και η τυχόν συνεισφορά τους σε σκορ και εξέλιξη του παιχνιδιού, θα είναι συμπτωματική.
Εξάλλου αυτούς τους τελικούς τους καθαρίζουν οι μεγάλοι συνήθως.
Κατά τ' αλλα, υπάρχει κανείς σοβαρός μέσα στο forum που να μην ξέρει πως ακριβώς θα παρατάξει και με τι στυλ θα παίξει ο Σάντος;
Καλλιέργησε ένα στυλ παιχνιδιού από την αρχή του πρωταθλήματος και σε αυτό μπόλιασε ακόμη και τους νεοαποκτηθέντες. Δεν νομίζω ότι θα πειραματιστεί τώρα στα τελειώματα.
Τέλος, πιστεύω ότι το ματς είναι και για τους δυο το πιο σοβαρό, μια και οι θέσεις στην τελική κατάταξη για τη λίγκα έχουν ξεκαθαρίσει ήδη. Για το θρύλο δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν (εκτός κι αν προχωρήσουν στο κύπελλο, κάτι που απεύχομαι).
Εμείς έχουμε και τα Play-offs. Που εκεί επιβάλλεται από Σάντος και παίχτες να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, μια και μιλάμε για 6 συνεχόμενα ντέρμπι.

Υ.Σ. Είναι εντύπωσή μου ή όχι, ότι οι γαύροι (παίχτες, προπονητές, και πρόεδρας) τους κόπηκε λίγο ο βήχας και ρίξαν τους τόνους.
Καταλαβαίνουν ότι οι οπαδοί τους, που τους ταϊζαν τόσα χρόνια κουτόχορτο ξυπνάνε!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ετσι ειναι αυστραλε!! μπορει να ξανασπασει ο διαολος το ποδαρι του...Isaak the Greek έγραψε:Θελω να δω τον Σωκρατη (θου κυριε φυλακη το στοματι μου) με την ιδια φατσα σαν κι αυτη που ειχε οταν τους πηραμε το κυπελο εκει κατω.Ποτε δεν θα ξεχασω την χειραψια με τον Μπαγεβιτς!!!!Φανταρος στο Δυδυμοτειχο ημουν!!!!

ας περασουμε και ξαναπαω φανταρος!
ασε τον gash να λεει...για γουρι το κανει, ξερω εγω!

- paoki_sweden
Εγώ θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ που να τρώει σιδερα! Έναν ΠΑΟΚ που δεν θα μάσηση τίποτα! Έναν ΠΑΟΚ που θα πουλήσει τρελα στον στόλο του Πειραιά. Έναν ΠΑΟΚ που θα μας ξανακάνει υπερήφανους όπως την χρονια που τους πήραμε το κύπελλο με διασυρμό τις ομαδούλας τους.
Χαλκιάς
Αραμπατζής, Contreras, Μαλεζάς, Παντελής(Miro)
βιερινηα(Sergio), Vερών, Σόρλεν, Lino
Ζλάταν, Χούτος(Μπάκα)
Πατήστε τους! Από το πρώτο λεπτό! Ξεφτιλίστε τους και τους διατητές!

Χαλκιάς
Αραμπατζής, Contreras, Μαλεζάς, Παντελής(Miro)
βιερινηα(Sergio), Vερών, Σόρλεν, Lino
Ζλάταν, Χούτος(Μπάκα)
Πατήστε τους! Από το πρώτο λεπτό! Ξεφτιλίστε τους και τους διατητές!

Εκτος αποστολης ο Βιερινια
Χτυπησε στην προπονηση ε οχι ρε φουστη αυτα δεν γινονται
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Vierinha δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην φτέρνα του δεξιού του ποδιού και αποκλείστηκε από την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Ρίζο, Αθανασιάδη, Αραμπατζή, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παραλίκη, Χούτο, Bakayoko, Bizera, Conceicao, Contreras, Ivic, Lino, Muslimovic, Sznaucner, Sorlin, Veron.
* Ο Νίκος Αραμπατζής που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσει από τον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 3121304172

Χτυπησε στην προπονηση ε οχι ρε φουστη αυτα δεν γινονται

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Vierinha δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην φτέρνα του δεξιού του ποδιού και αποκλείστηκε από την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Ρίζο, Αθανασιάδη, Αραμπατζή, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παραλίκη, Χούτο, Bakayoko, Bizera, Conceicao, Contreras, Ivic, Lino, Muslimovic, Sznaucner, Sorlin, Veron.
* Ο Νίκος Αραμπατζής που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, θα απουσιάσει από τον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 3121304172
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
κριμα οντως γ μια ακομη φορα μας παει κοντρα.......................
εγω απορω ποιος θα πεξει αριστερο βακ??????????????????????????
εγω απορω ποιος θα πεξει αριστερο βακ??????????????????????????
-
Είμαι λίγο απαισιόδοξος με αυτά που βλέπω σήμερα... Μου μυρίζει παράταση... Ο Λίνο το μόνο καλό που έχει αν παίξει μπακ είναι πως είναι γυμνασμένος.. Αλλά όσο θυμάμαι τι έγινε με τον Ηρακλάκο προτιμώ να παίξει ο ανέτοιμος Μίρο...
Αλάνια γερά, στο γκολ του Μπάκα θα πέσουν πολλά σπίτια!
(Ανεβάσανε τον άσο σήμερα στο ίντερνετ, από 1,40 --> 1,50, μακάρι να ξέρουν κάτι)
Αλάνια γερά, στο γκολ του Μπάκα θα πέσουν πολλά σπίτια!
(Ανεβάσανε τον άσο σήμερα στο ίντερνετ, από 1,40 --> 1,50, μακάρι να ξέρουν κάτι)
μιρο πισω και λινο μπροστα
για να μην πω παντελης πισω(ωχ παναγια μου βοηθα)και λινο μπροστα
για να μην πω παντελης πισω(ωχ παναγια μου βοηθα)και λινο μπροστα
Ο Σνάουτσνερ είναι οκ για αύριο?
πέος στο γαυρο

πέος στο γαυρο

Όχι δεν είναι έτοιμος. έχει να κάνει σοβαρή προπόνηση από του αγίου τάδε ανήμερα