Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Εμένα δε θα με χαλούσε ο Μπουζούκης. Στα 21 του είναι πολύ καλύτερος πχ του Πέλκα στην ίδια ηλικία. Είμαι υπέρ του παιδομαζωματος, όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Μαζεύεις την αφρόκρεμα των νεαρών παικτών και τους διαχειρίζεσαι ανάλογα. Ειδικά τώρα που μπορείς να τον πάρεις σχετικά φθηνά. Δίνεις πχ κατσε, 1-2 δανεικούς και 500χιλ ορ γουατεβα
Εμένα το μυαλο μου έχει κολλήσει στα χαφ.
Γκουντελι - Ολιβέιρα - Βουκσεβιτς
Με έναν απο τους παραπάνω άμεσα, θα είμαστε ο.κ. και αργοτερα με έναν δευτερο, σχεδόν σουπερ.
Με έναν απο τους παραπάνω άμεσα, θα είμαστε ο.κ. και αργοτερα με έναν δευτερο, σχεδόν σουπερ.
- invincible
Ettien έγραψε:Εμένα το μυαλο μου έχει κολλήσει στα χαφ.
Και έμενα φίλε το μυαλό είχε κολλήσει, φτιάχνω στον ύπνο μου 11αδες με παίχτες που δεν έχουμε στο ράστερ αλλά θα ήθελα εγώ να έχουμε.
Ήθελα να μεταφέρω πρώτος την είδηση για μεταγραφές να γίνω ήρωας στο παοκμανια να περάσω αυτόν τον ΠΟΡΚΥ και να έρθουν οι παίχτες που προτείνω και θέλω εγώ.
Ώρες ώρες κόντεβα να τρελαθώ.
Μέχρι που γνώρισα το manager!
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ το ΜΑΝΑΤΖΕΡ φίλε!
Εκεί ξεσπάω τώρα.
Δεν πάει να θέλει να μείνει στο LA ο Ιμπραημοβιτς, εγώ τον έχω φέρει στον ΠΑΟΚ και μένει στην Τουμπα!

Από το 1997 παίζω μανατζερ, όχι απαραίτητα το φούτμπολ, λμα Τσάμπιονσιπ ΦΙΦΑ κτλ.. αρρώστια είναι άστο..
Εττιεν ναι ρε φιλε..
Εττιεν ναι ρε φιλε..
Εκτός της απουσίας χάφ από την προετοιμασία λείπει και Σφιντερφσκι, απώλεια για τον Φερειρα και χαμένες πολύτιμες μέρες για τον Πολωνό.Αντε να γεμίζουμε σιγά σιγά...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ειπαμε χθες πως υπαρχουν σκεψεις για αρ μπακ βραζιλιανο απο την ιβηρικη με παραστασεις απο ευρωπαικες διοργανωσεις καθως και σκεψεις για φορ ουρουγουανο (ξεχασα να γραψω πιο πολυ περιφερειακο φορ) που και αυτος παιζει στην ιβηρικη
απλα πραγματα δηλαδη

απλα πραγματα δηλαδη

Ποιος είναι ο κύριος της φωτογραφίας;GoMaRoS έγραψε:ειπαμε χθες πως υπαρχουν σκεψεις για αρ μπακ βραζιλιανο απο την ιβηρικη με παραστασεις απο ευρωπαικες διοργανωσεις καθως και σκεψεις για φορ ουρουγουανο (ξεχασα να γραψω πιο πολυ περιφερειακο φορ) που και αυτος παιζει στην ιβηρικη
απλα πραγματα δηλαδη
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δεν τελείωσαν αυτοί; πότε επιστρέφει;sourdos4 έγραψε:Ο Σβι έπαιζε με την Κ21 Πολωνίας
απο καποιον που μου τα μετεφερε και τον εμπιστευομαι. αλλα οπως γραφω μου ειπε πως υπαρχουν σκεψεις, ειδικα για το αρ μπακ, δεν ξερουν πως θα ειναι ο Γιαννουλης ή πως θα επιστρεψει ο βιερινια και κοιτανε σε εμπειρο, μου ειπε και ποιον, για φορ καποιον να κουμπωσει με Ακπομ, με χαρακτηριστικα περιφερειακο και οτι αλλο εχω ηδη πει
Εμένα πάντως, και το τονιζω χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, μου χει κολλήσει στο μυαλό ο, τι θα πάμε για μπαλοτελι
Μάλλον ευσεβής πόθος είναι αλλά δεν ξέρω έχω ένα τέτοιο ένστικτο..

Ωραιος για την έρευνα...Και που το μοιράζεσαι εδώ!GoMaRoS έγραψε:απο καποιον που μου τα μετεφερε και τον εμπιστευομαι. αλλα οπως γραφω μου ειπε πως υπαρχουν σκεψεις, ειδικα για το αρ μπακ, δεν ξερουν πως θα ειναι ο Γιαννουλης ή πως θα επιστρεψει ο βιερινια και κοιτανε σε εμπειρο, μου ειπε και ποιον, για φορ καποιον να κουμπωσει με Ακπομ, με χαρακτηριστικα περιφερειακο και οτι αλλο εχω ηδη πει
Πάντως από παιχταράδες και βόμβες οι συγκεκριμένοι απέχουν πολύ...Η οχι?