Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Η συζήτηση για τα συστήματα όχι ΕΔΩ, αλλά αστό τόπικ της προετοιμασίας.
Για να το γυρισω στις μεταγραφες, πολλη ησυχια επεσε αποτομα!
Βγηκε την δευτερα το ονομα του Ολιβειρα, και ειναι λες και εκλεισε κ ανακοινωθηκε ηδη. Δεν ασχολειται κανενας με το θεμα.
Χθες μου δοθηκε η αισθηση οτι το θεμα ειναι και προχωρημενο και σχεδον κλεισμενο...
Αυτη η δημοσιογραφικη νηνεμία με τρομαζει λιγο...
24 ωρες και ουτε μισος μεταγραφικος παπας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγηκε την δευτερα το ονομα του Ολιβειρα, και ειναι λες και εκλεισε κ ανακοινωθηκε ηδη. Δεν ασχολειται κανενας με το θεμα.
Χθες μου δοθηκε η αισθηση οτι το θεμα ειναι και προχωρημενο και σχεδον κλεισμενο...
-
Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως βγήκε προς τα έξω το θέμα Ολιβέιρα εχθές περίμενα κάποια εξέλιξη σήμερα...
Είναι λίγο δύσκολο το θέμα γιατί φεύγει ο Κονσεϊσάο. Δεν ξέρω αν βρήκαν προπονητή αλλά νομίζω ότι θα καθυστερήσει. Εκτός αν τα βρούμε για αγορά.
[youtube]3YzbtHKeCTw[/youtube]constadine έγραψε:Δεν ξέρω τους παίκτες της Μπράγκας .renegade έγραψε:Γιατί ο κλαουντεμιρ που είχε στην Μπράγκα ήταν 6αρι?kos έγραψε:Πώς θα παίξουμε με δυο 6αρια, όταν δεν έχουμε δύο 6αρια;
Αν έρθει ο Ολιβέιρα θα τον βαφτίσουμε 6αρι ή θα είναι πάγκο;
Τι στυλ ήταν τα υποτιθέμενα δυο 6αρια ;
[youtube]rN5OKxSFeP8[/youtube]
Το πιο λογικό είναι να υπάρχει καθυστέρηση λόγω του ότι μόλις μια μέρα είναι ο νεοσ κοουτς στην ομάδαGospi έγραψε:Για να το γυρισω στις μεταγραφες, πολλη ησυχια επεσε αποτομα!
-
Ettien έγραψε:Και συγχρόνως ακούμε για Ολμο και για Ολμο και τα απιστευτα ποσά μεταγραφής. Τι έκανε δλδ αυτός παίκτης στο κροατικό πρωτάθλημα. 8 γκολ και 3 ασσιστ. Σε ένα πρωτάθλημα που ο Ζάιρο (!) τελείωσε την σαιζον με 13 γκολ και 8 ασσιστ...Τι να πει κανείς....typhoon έγραψε:Το ειδαμε το κροατικο πρωταθλημα και την δυναμο του 1-7 με την λυων ,για οσους θυμουνται.Αν δεν θελεις να ερθεις στην μοναδικη αήττητη ομαδα της ευρωπης που φερνει τον καλυτερο νεο προπονητη της πορτογαλιας τι να πω?καλο ημίχρονο -τελικο του χρονου στην δυναμο
....Παικταρα Ζαιρο!!!!!....,παικταρα!!!!...τανκς!!!
Δυστυχως ομως.....
.....εκτος απο πολυ ατυχος ποδοσφαιριστης.....
...ηταν και παικτης που αδικηθηκε.....αλλα και παικτης που αδικησε τον εαυτο του
Mη λες τετοιαDimg4 έγραψε:Να δεις οτι θα ερθει ο Μπεργκ στο τελος
MarvelousDimg4 έγραψε:Εναν Μακελελε να φερουμε να τελειωνουμε με τα 6αρια
Ποιος ειναι αυτος ο μαρβελους? 6αρι? 8αριζει? Παταει περιοχη? 

καλα δεν ειπα και κανα παλτο, εμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολουbarlow4 έγραψε:Mη λες τετοιαDimg4 έγραψε:Να δεις οτι θα ερθει ο Μπεργκ στο τελος
τελειωσα την δουλεια πριν λιγο μπαινω και κανενα μεταγραφικο νεο να χαρουμε λιγακι ναουμε ..