Και συγχρόνως ακούμε για Ολμο και για Ολμο και τα απιστευτα ποσά μεταγραφής. Τι έκανε δλδ αυτός παίκτης στο κροατικό πρωτάθλημα. 8 γκολ και 3 ασσιστ. Σε ένα πρωτάθλημα που ο Ζάιρο (!) τελείωσε την σαιζον με 13 γκολ και 8 ασσιστ...Τι να πει κανείς....typhoon έγραψε:Το ειδαμε το κροατικο πρωταθλημα και την δυναμο του 1-7 με την λυων ,για οσους θυμουνται.Αν δεν θελεις να ερθεις στην μοναδικη αήττητη ομαδα της ευρωπης που φερνει τον καλυτερο νεο προπονητη της πορτογαλιας τι να πω?καλο ημίχρονο -τελικο του χρονου στην δυναμο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- ΑποστόληςΑ
ettien εκανε και εκπληκτικο γιουρο κ21 με την ισπανια οπου πηρε την κουπα αλλα και παιζει να βγηκε μβπ κιολλας.. δεν το λες κ αμελητεα ποσοτητα, κατα τ αλλα οσον αφορα τα νουμερα του εγχωρια συμφωνω απολυτα...
στα δικα μας, ρε μηπως θα παρουμε το χαφακι απο μπαρτσα β που μοιαζει λενε με μπουσκετς.. καπου ειχα διαβασει ομως οτι με βαση την περιπτωση ολμο την σακουλευτηκαν οι κουφαλες οι ισπανοι και πλεον δε θα αφησουν ευκολα να φυγει αλλος πιτσιρικας τους ετσι ευκολα.. ειδωμεν..
στα δικα μας, ρε μηπως θα παρουμε το χαφακι απο μπαρτσα β που μοιαζει λενε με μπουσκετς.. καπου ειχα διαβασει ομως οτι με βαση την περιπτωση ολμο την σακουλευτηκαν οι κουφαλες οι ισπανοι και πλεον δε θα αφησουν ευκολα να φυγει αλλος πιτσιρικας τους ετσι ευκολα.. ειδωμεν..
Για χαλάρωσε λίγο. Άκου μηνιαίο μπαν. Δεν επικαλέστηκα κανέναν, εξέφρασα την απορία μήπως αυτός ο παπαρας έχει καμία πληροφορία γιατί τελευταία και ο Κολκας και άλλοι ΑΡΔ μετά από πολύ καιρό πέσανε μέσα σε πληροφορίες.renegade έγραψε:Πραγματικά. Για κάθε μια μέρα Μπαν στον Μαουρίτσιο για τα αποκλειστικά του,θα έπρεπε να αντιστοιχεί ένα μηνιαίο σ όποιον επικαλείται τύπους Ζαγορά,Καμόρα,ερπετοπουλου κτλBesuch 2 έγραψε:Ο απατεωνας παραγωγος χθες ελςγε οτι η βομβα ειναι εδω. Σημερα λεει οτι θα γινει παταγος οταν σκασει. Μεχρι τοτε μαζευει νουμερα (ακροαματικοτητας βεβαιως βεβαιως). Αν καποια στιγμη εθει τυχον βομβα θα πει "εγω σας ταλεγα!! Αν δε ρθει δε θα πει επεσα εξω, αλλα θα κραζει και τα νουμερα (ακροαματικοτητας) θα συμφωνουν με το μεγα παραγωγο.
Πολλοστη φορα που παιζει η κασσετα.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ..ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
Ο Γουιλι είναι ένας Αρειανός και ο καθηγητής ενας ΠΑΟΚτσης, επαγγελματιες ακροατές θα τους πω που βγαίνουν κάθε μέρα. Ο καθηγητής έχει πολύ καλό λέγειν και γενικά ωραίο επίπεδο. Τεσπα. Έχουν χαβαλε.
- sourmenetes
- Moderator
- navigator11
- soflodoras
Δυστυχως αυτο που φοβομουν φαινεται να συμβαινει. Χωρις να εχω ξεκαθαρη εικονα και τακτικες γνωσεις, αλλα βασιζομενος μονο στο γεγονος πως οποιος προπονητης ηρθε κ αλλαξε το 4231 σε 442,τον εφαγε η μαρμαγκα, το ιδιο φαινεται να κανει και ο φερειρα. Βλεπω τον στοχ στον παγκο. Τον μπισεσβαρ να πασχιζει στα αριστερα. Τον πελκα επιθετικο (ισως το μονο θετικο) και τον ΠΑΟΚ να χανει βαθμους για το 1ο εξαμηνο. Αν μπορει καποιος με περισσοτερες γνωσεις απο εμενα να μου διωξει το αγχος, ευπροσδεκτος
Να περιμενουμε 1 με 2 επιθετικους ακομα?
- soflodoras
MANIAKOS έγραψε:442 παίζαμε κ πέρσι στα χαρτιά
Για 20 λεπτα μονο σε ολη τη χρονια.
- buffalobill4
Αδερφέ το είχε πει ο ίδιος ο λουτσεσκου πως επιθεση κάνουμε με σχηματισμό 442 και άμυνα 4411 αν θυμάμαι καλα
θελεις να μεταφερουμε την συζητηση στο καταλληλο τοπικ? εχω πολλα να πω κ εγω και πλεον μετα τη δουλεια σημερα, μπορω να πραθεσω την μαλακια/γνωμη μου..soflodoras έγραψε:Δυστυχως αυτο που φοβομουν φαινεται να συμβαινει. Χωρις να εχω ξεκαθαρη εικονα και τακτικες γνωσεις, αλλα βασιζομενος μονο στο γεγονος πως οποιος προπονητης ηρθε κ αλλαξε το 4231 σε 442,τον εφαγε η μαρμαγκα, το ιδιο φαινεται να κανει και ο φερειρα. Βλεπω τον στοχ στον παγκο. Τον μπισεσβαρ να πασχιζει στα αριστερα. Τον πελκα επιθετικο (ισως το μονο θετικο) και τον ΠΑΟΚ να χανει βαθμους για το 1ο εξαμηνο. Αν μπορει καποιος με περισσοτερες γνωσεις απο εμενα να μου διωξει το αγχος, ευπροσδεκτος
ο στοχ ΔΕΝ θα ειναι παγκο..
- soflodoras
Κουυς? Ο ντινος κουυς?MANIAKOS έγραψε:Δεν νοκιζω ν παίζει κλασσικά 442
Ίσως παίζει όπως ο κουυς