Συγνώμη για το οφτόπικ αλλά αυτό θέλω να το μάθω.klainmein έγραψε:Ρε τεράστιο λεσι είναι εννοείται, αλλά γελάω πολύ οταν ακούω γυρνώντας από τη δουλειά αυτον τον γουιλι και εναν καθηγητή κλπ για χαβαλε... Μην τρελαίνεστε. Τι να πω, δεν το συνηθίζει αυτός, τι θα βγει να πει μετά ότι χάλασε; κλεισμένο λέει τον έχουμε
Μια που ανέφερες αυτόν τον Γουίλι. Επειδή έτυχε (δε ξέρω πώς) να πέσω στην σελίδα του στο φβ στην οποία πραγματικά το αντιΠΑΟΚτσηδιλικι του κινείται στα όρια της υποκίνησης βίας (μιλάμε για ακραίο κόμπλεξ και μίσος για τον ΠΑΟΚ). Τι είναι αυτός ο τύπος; Συνεργάτης του Ζαγόρα; Ραδιοφωνικός παραγωγός; Έχει ξερωγω το 5λεπτο του Γούιλι; Είναι ακροατής απλά;
Επειδή Ζαγόρα δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια ποτέ γιατί πέρα από τις παπαργιές του δε μ αρέσει και το στυλ ομιλίας του (όπως και του μαλάκα του Μύρτσου, αααλλος τρίβλακας κι αυτός ο στάζω μανγκιά και τεστοστερόνη) μήπως μπορείς να μου λύσεις αυτήν την απορία; τι είναι αυτός ο μπάσταρδος ο γούιλι;
Στα του τόπικ με ξύνισε αυτό που είπε ο νεαρός Κροάτης ο Ιβανούσεκ για την προοπτική να έρθει Ελλάδα. Χοντροκομμένο το άκυρο. Κρίμα και με ψήσε η περίπτωσή του γιατί όντως έχει δυνατό potential.