Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Banksy »

klainmein έγραψε:Ρε τεράστιο λεσι είναι εννοείται, αλλά γελάω πολύ οταν ακούω γυρνώντας από τη δουλειά αυτον τον γουιλι και εναν καθηγητή κλπ για χαβαλε... Μην τρελαίνεστε. Τι να πω, δεν το συνηθίζει αυτός, τι θα βγει να πει μετά ότι χάλασε; κλεισμένο λέει τον έχουμε
Συγνώμη για το οφτόπικ αλλά αυτό θέλω να το μάθω.
Μια που ανέφερες αυτόν τον Γουίλι. Επειδή έτυχε (δε ξέρω πώς) να πέσω στην σελίδα του στο φβ στην οποία πραγματικά το αντιΠΑΟΚτσηδιλικι του κινείται στα όρια της υποκίνησης βίας (μιλάμε για ακραίο κόμπλεξ και μίσος για τον ΠΑΟΚ). Τι είναι αυτός ο τύπος; Συνεργάτης του Ζαγόρα; Ραδιοφωνικός παραγωγός; Έχει ξερωγω το 5λεπτο του Γούιλι; Είναι ακροατής απλά;
Επειδή Ζαγόρα δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια ποτέ γιατί πέρα από τις παπαργιές του δε μ αρέσει και το στυλ ομιλίας του (όπως και του μαλάκα του Μύρτσου, αααλλος τρίβλακας κι αυτός ο στάζω μανγκιά και τεστοστερόνη) μήπως μπορείς να μου λύσεις αυτήν την απορία; τι είναι αυτός ο μπάσταρδος ο γούιλι;

Στα του τόπικ με ξύνισε αυτό που είπε ο νεαρός Κροάτης ο Ιβανούσεκ για την προοπτική να έρθει Ελλάδα. Χοντροκομμένο το άκυρο. Κρίμα και με ψήσε η περίπτωσή του γιατί όντως έχει δυνατό potential.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Besuch 2 έγραψε:Ο απατεωνας παραγωγος χθες ελςγε οτι η βομβα ειναι εδω. Σημερα λεει οτι θα γινει παταγος οταν σκασει. Μεχρι τοτε μαζευει νουμερα (ακροαματικοτητας βεβαιως βεβαιως). Αν καποια στιγμη εθει τυχον βομβα θα πει "εγω σας ταλεγα!! Αν δε ρθει δε θα πει επεσα εξω, αλλα θα κραζει και τα νουμερα (ακροαματικοτητας) θα συμφωνουν με το μεγα παραγωγο.
Πολλοστη φορα που παιζει η κασσετα.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ..ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
Πραγματικά. Για κάθε μια μέρα Μπαν στον Μαουρίτσιο για τα αποκλειστικά του,θα έπρεπε να αντιστοιχεί ένα μηνιαίο σ όποιον επικαλείται τύπους Ζαγορά,Καμόρα,ερπετοπουλου κτλ
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Banksy έγραψε:
klainmein έγραψε:Ρε τεράστιο λεσι είναι εννοείται, αλλά γελάω πολύ οταν ακούω γυρνώντας από τη δουλειά αυτον τον γουιλι και εναν καθηγητή κλπ για χαβαλε... Μην τρελαίνεστε. Τι να πω, δεν το συνηθίζει αυτός, τι θα βγει να πει μετά ότι χάλασε; κλεισμένο λέει τον έχουμε
Συγνώμη για το οφτόπικ αλλά αυτό θέλω να το μάθω.
Μια που ανέφερες αυτόν τον Γουίλι. Επειδή έτυχε (δε ξέρω πώς) να πέσω στην σελίδα του στο φβ στην οποία πραγματικά το αντιΠΑΟΚτσηδιλικι του κινείται στα όρια της υποκίνησης βίας (μιλάμε για ακραίο κόμπλεξ και μίσος για τον ΠΑΟΚ). Τι είναι αυτός ο τύπος; Συνεργάτης του Ζαγόρα; Ραδιοφωνικός παραγωγός; Έχει ξερωγω το 5λεπτο του Γούιλι; Είναι ακροατής απλά;
Επειδή Ζαγόρα δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια ποτέ γιατί πέρα από τις παπαργιές του δε μ αρέσει και το στυλ ομιλίας του (όπως και του μαλάκα του Μύρτσου, αααλλος τρίβλακας κι αυτός ο στάζω μανγκιά και τεστοστερόνη) μήπως μπορείς να μου λύσεις αυτήν την απορία; τι είναι αυτός ο μπάσταρδος ο γούιλι;

Στα του τόπικ με ξύνισε αυτό που είπε ο νεαρός Κροάτης ο Ιβανούσεκ για την προοπτική να έρθει Ελλάδα. Χοντροκομμένο το άκυρο. Κρίμα και με ψήσε η περίπτωσή του γιατί όντως έχει δυνατό potential.
Τι είπε ο Κροάτης για Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Banksy έγραψε: Στα του τόπικ με ξύνισε αυτό που είπε ο νεαρός Κροάτης ο Ιβανούσεκ για την προοπτική να έρθει Ελλάδα. Χοντροκομμένο το άκυρο. Κρίμα και με ψήσε η περίπτωσή του γιατί όντως έχει δυνατό potential.
Τι είπε;
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Hermann έγραψε:
Banksy έγραψε: Στα του τόπικ με ξύνισε αυτό που είπε ο νεαρός Κροάτης ο Ιβανούσεκ για την προοπτική να έρθει Ελλάδα. Χοντροκομμένο το άκυρο. Κρίμα και με ψήσε η περίπτωσή του γιατί όντως έχει δυνατό potential.
Τι είπε;
“Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ενδιαφέρον για μένα και δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση του ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με τον μάνατζερ μου συγκεκριμένα. Είμαστε σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής πρότασης, είτε πρόκειται για την Ντιναμό, είτε για ομάδα από το εξωτερικό” και στην συνέχεια πρόσθεσε : “Αν η Ντιναμό μου προσφέρει τις ίδιες συνθήκες με κάποια ομάδα του εξωτερικού, θα προτιμήσω την Ντιναμό. Σημαντικό για μένα δεν είναι μόνο το οικονομικό. Θέλω να πάω σε ομάδα που θα παίζω. Δεν θέλω να είμαι σε ομάδα που θα έχω γεμάτη τσέπη, αλλά θα είμαι στον πάγκο

https://thessports.gr/soccer/%cf%80%ce% ... %84%ce%bf/
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Οκ, τίποτα το χοντροκομμένο δε βλέπω εγώ. Δεν έχει διάθεση να γυαλίζει πάγκο και δη σε πρωτάθλημα της φούτσας.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Το ειδαμε το κροατικο πρωταθλημα και την δυναμο του 1-7 με την λυων ,για οσους θυμουνται.Αν δεν θελεις να ερθεις στην μοναδικη αήττητη ομαδα της ευρωπης που φερνει τον καλυτερο νεο προπονητη της πορτογαλιας τι να πω?καλο ημίχρονο -τελικο του χρονου στην δυναμο
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ναι οκ. Απλά δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο για 20χρονο απ το πρωτάθλημα μιας χώρας σαν την Κροατία να απορρίπτει τόσο ανοιχτά μια πρόταση απ τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να το αναφέρει αλλιώς και να εννοεί το ίδιο. whatever. Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το επίπεδο του πρωταθλήματός μας. Και ξαναλέω μιλάμε για 20χρόνο. Όχι για κάποιον με καριέρα από πίσω του. Όταν μάλιστα ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει καριέρες τα τελευταία χρόνια και αυτό το ξέρουν οι μάνατζερς
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Νομίζω ότι είναι κλασικές δηλώσεις ανώριμου παίχτη, που δεν ξέρει να αφήνει πόρτες ανοιχτές... Αν είχε μιλήσει με τον μανατζερ του, ίσως να ηταν λίγο πιο διπλωματικός. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι σαφεστατα καλυτερο project απο την ομαδα του, απο την οποια δυσκολα θα παρει μεταγραφη για το εξωτερικό. Μόνο μέσω της Δυναμού Ζάγκρεμπ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

τι θα γινει? θα κανουμε καμια μεταγραφη ή θα χασουμε τη δευτερη θεση απο τον "ο.α.ρ.η.ς."? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το ονομα του Μπεργκ παίζει και για Τουρκία.
Να πω την αμαρτία μου, θεωρώ ότι έχει να προσφέρει παικτικά... Ασε που είναι και ελευθερος.

Από την άλλη βεβαια, αν σκέφτονται να τα χώσουν και να πάρουν κάποιον άλλο μικρότερο με μεταπωλητική αξία, χαλάλι... Αλλιώς δεν θα με χαλούσε...
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Η αληθεια ειναι οτι τρεμω λιγο τον οαρηθ
prax

Δημοσίευση από prax »

Παιδιά ο όλμο λέει θα πωληθεί από την ντιναμο ζαγκρεμπ σαράντα μυρια, όποτε θα δώσουν παραπάνω κανα δυο μυρια στο παράρτημα τους και θα τον πάρουν, δεν οφελεί να συζητάμε για έναν κλεισμένο από τη ζαγκρεμπ παίχτη..
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Είδα τις δηλώσεις του Κροάτη , αλλιώς απαντάς σε ελληνική σελίδα ,αλλιώς σε κροατική .
Πάλι όμως ο τρόπος που απαντάει δείχνει κάτι .
Ανωριμότητα μπορεί να πει κάποιος ,έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του θα μπορούσε να πει κάποιος άλλος .
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Απλά επειδή η Ντιναμό έχει παράδοση στα deals με Ευρωπαϊκές ομάδες είναι σίγουρος ότι επιλέγοντας Ντιναμό θα φύγει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σχετικά εύκολα και γρήγορα και επιλέγει την πιο "κοντινή" διαδρομή για να το πετύχει.
Κατά τα λοιπά, αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις Φερέιρα για το ρόστερ και τις εισηγήσεις του για τα χαρακτηριστικά των παικτών που επιθυμεί..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”