Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Στην Μπράγκα πάντως δεν είχε ουτε έναν παίκτη στο ρόστερ που να χαρακτηρίζεται ως attacking miedfielder. Δεν σημαίνει πάντως αυτό κάτι απαραίτητα και για εμάς. Φορ πάντως θα αποκτηθεί σίγουρα,η ανάγκη υπήρχε έτσι και αλλιώς.
Υπηρχε προταση στον ζλαταν και απλα δεν ηθελε να ερθει ελλαδα. Οικονομικα τον καλυψαμε. Εχω στειλει μειλ στους μοντ με φουλ πληροφοριεςCCCP έγραψε:Δεν ξερεις τιποτα για το τι σημαινει ζλαταν και τι ανθρωπος ειναι αν νομιζεις οτι υπήρχε περιπτωση να ερθει ποτε σε μια χωρα οπως η ελλαδα.klainmein έγραψε:70χλμ για διαρκείας λεει ο ζαγορας οταν σκασει η βόμβα. Ρε λέτε να έρθει ο Ζλαταν που ακουγόταν το χειμωνα;
Dimg4 το θυμάμαι. Δεν ήθελε να έρθει πριν κατακτήσουμε double και έχουμε πιθανότητες γαι ομιλους Ch. L. Τώρα μπορεί να άλλαξε γνώμη!
klainmein έγραψε:70χλμ για διαρκείας λεει ο ζαγορας οταν σκασει η βόμβα. Ρε λέτε να έρθει ο Ζλαταν που ακουγόταν το χειμωνα;
Macho έγραψε:Να βάψει την αλογοουρά ξανθιά να κολλάει με το αποκλειστικο

Ο απατεωνας παραγωγος χθες ελςγε οτι η βομβα ειναι εδω. Σημερα λεει οτι θα γινει παταγος οταν σκασει. Μεχρι τοτε μαζευει νουμερα (ακροαματικοτητας βεβαιως βεβαιως). Αν καποια στιγμη εθει τυχον βομβα θα πει "εγω σας ταλεγα!! Αν δε ρθει δε θα πει επεσα εξω, αλλα θα κραζει και τα νουμερα (ακροαματικοτητας) θα συμφωνουν με το μεγα παραγωγο.
Πολλοστη φορα που παιζει η κασσετα.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ..ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
Πολλοστη φορα που παιζει η κασσετα.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ..ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
στον oliveira αναφεροτανAlastor έγραψε:klainmein έγραψε:70χλμ για διαρκείας λεει ο ζαγορας οταν σκασει η βόμβα. Ρε λέτε να έρθει ο Ζλαταν που ακουγόταν το χειμωνα;Macho έγραψε:Να βάψει την αλογοουρά ξανθιά να κολλάει με το αποκλειστικο
Ο ζλαταν ειναι ενα τεραστιο "εγω" που σε βλεπει σαν σκουπιδι και δεν προκειτε να καταδεχοτανε ποτε να παιξει σε κανενα ΠΑΟΚ και καμια ελλαδιτσα. Στο LA ειναι αυτη τη στιγμη γιατι LA και οχι φυσικα για ποδοσφαιρικους λογους.
Ναι συμφωνω. Δεν ειπα σε καμια στιγμη οτι ειμαστε κοντα στο να ερθει. Για την υπαρξη της προτασης και την καλυψη του τι θελει μιλησα. Απλα δεν ηθελε ελλαδα
Περίεργο, δεν ξέρω που αποσκοπεί όλη αυτή η φημολογία από επώνυμους για Μπέργκ. Ενώ φαίνεται καθαρά ότι μάλλον δεν απασχολεί ο συγκεκριμένος (αλλιώς θα είχε έρθει).
Το αντίθετο, νομίζω ότι περιπτώσεις σάν του Gudelj που ίσως να δουλεύουμε πολύ σοβαρά και να μας έχουν στην αναμονή, δέν ακούγονται.
Το αντίθετο, νομίζω ότι περιπτώσεις σάν του Gudelj που ίσως να δουλεύουμε πολύ σοβαρά και να μας έχουν στην αναμονή, δέν ακούγονται.
ελα τωρα που δεν ξερειςMagpies4 έγραψε:Περίεργο, δεν ξέρω που αποσκοπεί όλη αυτή η φημολογία από επώνυμους για Μπέργκ. Ενώ φαίνεται καθαρά ότι μάλλον δεν απασχολεί ο συγκεκριμένος (αλλιώς θα είχε έρθει).
Διορθωστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι ο στοχ πέρσι είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό.Argaliad έγραψε:Τα ραδιοφωνα εχουν μεινει μια δεκαετια πισω ειναι τερμα αμπαλοι ολοι. Επειδη ειναι 442 δεν σημαινει οτι παιζει με δυο κλασικα φορ μπροστα. ο Δευτερος ειναι στυλ 10αρι κρυφο ενιαρι στυλ πελκας μπορει να παιξει εκει αλλα ειναι τραγικος στα τελειωματα αλλα εχει καλο pressing , stoch πιστευω θα παιξει πολυ εκει και ο Bise ισως οπως και ο Labrou ειναι αρτιος για κατι τετοιο. Ο Swiderski δεν γνωριζω θελω να δω πως θα τον χρησιμοποιησει.
Nαι στον αλλο φιλο απαντουσα.Dimg4 έγραψε:Ναι συμφωνω. Δεν ειπα σε καμια στιγμη οτι ειμαστε κοντα στο να ερθει. Για την υπαρξη της προτασης και την καλυψη του τι θελει μιλησα. Απλα δεν ηθελε ελλαδα
Απλά το συνδυαζω με τα τρελά γούστα του Γιώργη και το ανέφερα. Συγγνώμη αλλά δε συμφωνώ με την καμία. Ο Ζλαταν όπου πήγε ήταν ΑΨΟΓΟΣ και άσχετα με την τρέλα του και το ΕΓΩ του δεν έκανε ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΠΟΤΕ. Τεσπα, μλκιες συζήτηση να γίνεται...Δεν το συνεχίζω οκ!
Κάποτε έλεγε για το κίτρινο υποβρύχιο και τον ρικελμε θυμάστε..... Παπατζης και σαλιαρης..navigator11 έγραψε:Ακόμα με αυτό το λεσι ασχολείστε ρεε; Σοβαρευτείτε επιτέλους![]()
![]()
..
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Δν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε η βρώμα για τον ριμπερι και τ ανεβάζουν ολοι στο φου μπου..αυτες τις μαλακιες κάνουν οι αρδ με κ καλα υπονοούμενα κ μετά ο κάθε πικραμένος κράζει αν δε πάρουμε τον χ ψ ριμπερι..