Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
μπορει καποιος απο το τρανσφεμαρκτ να στειλει τα ρουμουρς για ΠΑΟΚ και λεβαντε παρακαλω? δε μπορω να το βρω απο μονος μου και ειμαι κ απο κινητο.
Rumours για ΠΑΟΚ μου βγάζει μονο από το transfermarkt.de. Για Λεβάντε δε μου βγάζει ούτε το com, ούτε το .de ούτε το .es...
Sankharé, Silva, Holtby & Mikael Ishak (center-forward) για εμάς.
Sankharé, Silva, Holtby & Mikael Ishak (center-forward) για εμάς.
Δεν έχει τπτ και για τους δύο. Από το κινητό αν δουλεύεις chrome πάτα τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και κάνε επιλογή " για υπολογιστή" αν θέλεις να βλέπεις τη σελίδα όπως στο pc σου.
- falconakis
ω ρε φιλε.. με σκλαβωνετε, ευχαριστω πολυ παιδια..
ο λογος ειναι οτι ψαχνω να δω αν ενδιαφερεται ή να αποκτησει κανενα αμ χαφ η λεβαντε, πηρε μεχρι τωρα εξτρεμ(ερνανι και τζεισον) και επιθετικο χαφ τον λεον.. επισης βλεπω εχει 4-5 χαφ μεταξυ των οποιων εναν καμπανια-μπαρντι-ντουκουρε που θεωρουντε βασικοι.
στο διαταυτα μηπως εχουν εκτος πλανων τον βουκσεβιτς ρε πστ...
ο λογος ειναι οτι ψαχνω να δω αν ενδιαφερεται ή να αποκτησει κανενα αμ χαφ η λεβαντε, πηρε μεχρι τωρα εξτρεμ(ερνανι και τζεισον) και επιθετικο χαφ τον λεον.. επισης βλεπω εχει 4-5 χαφ μεταξυ των οποιων εναν καμπανια-μπαρντι-ντουκουρε που θεωρουντε βασικοι.
στο διαταυτα μηπως εχουν εκτος πλανων τον βουκσεβιτς ρε πστ...
Γαβροσάιτ λέει για Μπουζούκη.
Ο Φερέιρα τον είχε σταμπάρει στην Μπράγκα και είχαν κάνει πρόταση 1εκ στον Παναθηναϊκό που απορρίφθηκε.
Ο Μπουζούκης δεν υπέγραψε ανανέωση και ο Φερέιρα ήρθε Ελλάδα.
Εύκολοι οι όποιοι συνειρμοί.
Ο Φερέιρα τον είχε σταμπάρει στην Μπράγκα και είχαν κάνει πρόταση 1εκ στον Παναθηναϊκό που απορρίφθηκε.
Ο Μπουζούκης δεν υπέγραψε ανανέωση και ο Φερέιρα ήρθε Ελλάδα.
Εύκολοι οι όποιοι συνειρμοί.
- ΑποστόληςΑ
Ωραιος ο Μπουζουκης αμα τον θελει ο Abel στειλτε πακετο kace μαζι με κανεναν ακομα και λιγα λευτα αμα πιεζει και η πλευρα του παιχτη θα δεχτουν απο το να τον χασουν ελευθερο.
- black_star_ninja
Αν θέλει μπουζουκιδες, ας δει πρωτα τους δικούς μας πιτσιρικαδες
- navigator11
Σύντομα "ρεπορτάζ" από το sfina.grΑποστόληςΑ έγραψε:Αν τον θέλει ακόμη θα μπούμε σφήνα.
Άρα θα τον σφηνώσουμε , εγώ αυτό καταλαβαίνω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν τον θέλει ακόμη θα μπούμε σφήνα.
- black_star_ninja
Νομιζω στο 10 ισως παιχτουν καποιες αλλαγες.. Αφενος μεν λογω της προτιμησης του προπονητη στο 4-4-2, αφετερου λογω της ανανεωσης συμβολαιου του πελκα.. Προς θεου, δε λεω οτι θελω να φυγει ο πελκας (αυτος και ο Βιερινια νομιζω νιωθουν πολυ απο ΠΑΟΚ)..
να πάρουμε Μπουζούκη και να τους τον δώσουμε δανεικό....
τρολιά
τρολιά