Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- HeartOfDarkness
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Τον Κάτσε περιγράφεις εσυgika έγραψε: Πάντως με Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Μίσιτς στο 8 και Αουγκούστο, Βερνμπλουμ στο 6, το μόνο που μας λείπει είναι ένα 6άρι σκύλος, κοντός, τουμπανιάρης, τρεχαντήρι, με δυνατό εκτόπισμα, σκυλί του πολέμου με καλό κράτημα μπάλας και σίγουρες κοντινές πάσες.

Oπως και να χει αφου Βερν + Μαου και θα αργήσουν να ξεκινησουν και θα τους παρει χρονο
να ναι ετοιμοι χρειάζεσαι εκτος του Ολιβέιρα εναν ακομα σιγουρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή δεν κατάλαβα εννοείς τον Ολιβέιρα ή κάποιο φορ που θέλουμε που έχει κ αυτός αλογοουρά?[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Macho έγραψε:Να βάψει την αλογοουρά ξανθιά να κολλάει με το αποκλειστικο
Στα σοβαρά, bane είχες κάτι απορίες πριν,από αυτά που μεταφέρονται είναι "ναι" και "ναι".
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θέλουμε,θα το κοιτάξουμε. Αν δεν θέλουμε, δεν θα το κοιτάξουμε.joshua έγραψε:Να το κοιτάξετε...
Αν γουστάρεις να διαβάζεις παπατζηλίκια, να το κοιτάξεις εσύ.
- Dimitris_L4
Ελα ας μην ξεφεύγουμε τωρα που περιμενουμε τα μπαμ μπουμ...ο μαου πολλές φορες παιζει με τα νευρα ολων με αυτο που κανει..κακα τα ψεμματα..και του εχουν γινει πααααρα πολλες συστάσεις..
Αν σκάσει σήμερα ξανά μεταγραφή με μπαν στον Πέτρο ! ( όταν είχε έρθει ο Στοχ ο Μαου ήταν πάλι για μπάνιο ! )Odi έγραψε:Δεν παλεύεσαι με τίποτα. Τα λέμε αύριο.Mauricio-8- έγραψε:Ο Ολιβειρα έκλεισε στον ΠΑΟΚ! Πάει κατευθείαν Ολλανδία.Δανεικός για 1 χρόνο.
να τον μπανάρουμε συχνότερα έτσι για γούρι !!!

- Μπαρκαρούτσος
Anthimox έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο Λουτσέσκου ήταν εδώ σήμερα ο ολιβέιρα δεν θα ερχόταν;CRIS4 έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο ολιβειρα ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο λουτσεσκου δε θα έφευγε
Πιστεύει ο Λουτσέσκου ότι αν ερχόταν ο Oliveira, πολλοί από εδώ μέσα θα έφευγαν;
Εντάξει και το χαλασμένο ρολόι, την πετυχαίνει την ώρα δυο φορές κάθε μέρα..
Αυτό που κάνει ο Πέτρος είναι ασέβεια προς όλους εμάς που γράφουμε στο φόρουμ.
Άλλο να έχουμε έναν Πόρκυ μια στο τόσο και άλλο κάθε μέρα να διαβάζουμε τις ίδιες μαλακίες.
Αυτό που κάνει ο Πέτρος είναι ασέβεια προς όλους εμάς που γράφουμε στο φόρουμ.
Άλλο να έχουμε έναν Πόρκυ μια στο τόσο και άλλο κάθε μέρα να διαβάζουμε τις ίδιες μαλακίες.
Πάντως κακά τα ψέμματα , όσο σοκαριστική ήταν η ξαφνική φυγή του Λουτσου άλλο τόσο ιντριγκαδόρικη ποδοσφαιρικά είναι αυτή η νέα περίοδος με το καινούριο προπονητή. Δηλαδή το ενδιαφέρον έχει κάπως ανανεωθεί , είναι και η λογική και αναμενόμενη "προίκα" που θα έχει ο καινούριος.... Έχουμε να δούμε ενδιαφέροντα πραγματάκια γιατί και η οικογένεια φαίνεται πολύ ζεστή.
Εγω παντως τωρα που εχω ξεπερασει το σοκ μου αρεσει πολυ η προοπτικη του Φερειρα. Κακα τα ψεματα, με τον Λουτσο δεν καναμε καλες εμφανισεις στους ομιλους, ετσι κρατουσα πολυ μικρο καλαθι για φετος. Τωρα με τον Πορτογαλο εχω ελπιδα για κατι καλυτερο. Λιγη τυχη θελουμε ρε γμτ.
Τι εγινε ρε, ακομα τον κρυβουμε τον υπερπαιχτη; Ή ηπιε πολυ στην εξοδο του κι επεσε ξερος στη σουιτα του Μακεδονια Παλλας; Τι ταιζουν σημερα οι παντογνωστες εκει πανω;;
* Ναβι, επειδη νιωθω οτι σου χρωσταω μια απαντηση απο χθες, το ιδιο πιστευω κι εγω. Προφανως κι εμεις φταιμε, αφου αυτοι απλως βρισκουν και κανουν. Κι αυτο το πιστευω οχι μονο για τα αθλητικα...
* Ναβι, επειδη νιωθω οτι σου χρωσταω μια απαντηση απο χθες, το ιδιο πιστευω κι εγω. Προφανως κι εμεις φταιμε, αφου αυτοι απλως βρισκουν και κανουν. Κι αυτο το πιστευω οχι μονο για τα αθλητικα...
μπρέσκα?Mitsospaoki4 έγραψε:Επειδή δεν κατάλαβα εννοείς τον Ολιβέιρα ή κάποιο φορ που θέλουμε που έχει κ αυτός αλογοουρά?[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Macho έγραψε:Να βάψει την αλογοουρά ξανθιά να κολλάει με το αποκλειστικο
Στα σοβαρά, bane είχες κάτι απορίες πριν,από αυτά που μεταφέρονται είναι "ναι" και "ναι".
Κι ο Σάκης δεν είχε καστανοξανθη χαίτη ;
Αποστόλης ξέρεις κάτι , υπάρχει περίπτωση να έρθει για να κλείσει τη καριέρα του στην ομάδα που μεγαλούργησε ;
Αποστόλης ξέρεις κάτι , υπάρχει περίπτωση να έρθει για να κλείσει τη καριέρα του στην ομάδα που μεγαλούργησε ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πουλεν για μας τους Βολιώτες!
Δηλαδή εσύ μπορείς να μιλάς όπως γουστάρεις ενώ εμένα μου την είπες. Ωραίος είσαι ρε. Μπράβο.[/quote]Dimg4 έγραψε: [/quote
Εισαι για γελια πραγματικα, λυπαμαι που οι μοντ σε αφηνουν να συνεχιζεις με αυτες τις μαλακιες
Διπλη προσωπικοτητα εχεις φιλε? Ποιος μιλησε σε σενα? Στο παπατζη του μαουριτσιο 8[/quote]
Εγώ ή εσύ; Τι σε πείραξε το παιδί; Αν δεν γουστάρεις μην τον διαβάζεις. Αλλά μη μας το παίζεις και παρθένα.[/quote]
Εσυ τι μας το παιζεις ρε? Προστασια εδω μεσα? Οποιος γραφει επιτηδες παπατζιλικια θα την ακουει, τροχονομος να το παιζεις αλλου. Υποδειξεις εκει που ξερεις[/quote].
Ότι να΄ναι.Ξέρω. Ο καημός σου είναι να γίνεις mod αλλά δεν τα κατάφερες και σε πονάει.Το να μιλάς άσχημα σε ένα μέλος δεν είναι και το καλύτερο. Το τί θα γράφει ο καθένας είναι δικό του θέμα και υπάρχουν υπεύθυνοι(όχι εσύ) για να το κρίνουν.Ξαναλέω. Αν δεν σου αρέσει μην τον διαβάζεις. Μία απλή κίνηση είναι.