Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
O Gomaros συνηθως δεν τρολαρει,πως του ηρθε αυτο? Αναφερθηκε κατι καπου,εχασα κατι?
Εγω ινσαιδ ινφο δεν εχω αλλα εχω φιληναδα το Μαρακι στο ινστα
Και βλεπω στορυ απο ειναι (ηταν?) στην Λισσαβωνα πριν 9 ωρες
για διακοπες αραγε?
Και βλεπω στορυ απο ειναι (ηταν?) στην Λισσαβωνα πριν 9 ωρες
για διακοπες αραγε?

Λύθηκε ο γρίφος με το νούμερο 12. Πρόκειται για βαρύ σέντερ φορ μπαμ πάταγο

Δεν παλεύεσαι με τίποτα. Τα λέμε αύριο.Mauricio-8- έγραψε:Ο Ολιβειρα έκλεισε στον ΠΑΟΚ! Πάει κατευθείαν Ολλανδία.Δανεικός για 1 χρόνο.
- john4serres
Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο ολιβειρα ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο λουτσεσκου δε θα έφευγε
XaxaaxaxaxaxOdi έγραψε:Δεν παλεύεσαι με τίποτα. Τα λέμε αύριο.Mauricio-8- έγραψε:Ο Ολιβειρα έκλεισε στον ΠΑΟΚ! Πάει κατευθείαν Ολλανδία.Δανεικός για 1 χρόνο.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι θα απαρνιοταν τα 2εκ για χαρη του ολιβειρα.CRIS4 έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο ολιβειρα ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο λουτσεσκου δε θα έφευγε
Είναι δυνατόν να πίστευε κανείς πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει παίκτες υψηλότατου επιπέδου; Πόσο μάλλον ο ίδιος ο Λουτσέσκου; Πιο πιθανό είναι να είχε κόψει ο Ρουμάνος τον Ολιβέιρα και τώρα με τον νέο κόουτς να πηγαίνουμε να τον φέρουμε παρά αυτό που λες. Από την άλλη αυτό παίζει και να σχετίζεται με την λεγόμενη απόρριψη του Μαουρίσιο στην πρόταση ανανέωσης. Δεν θα μάθουμε ποτέ.CRIS4 έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο ολιβειρα ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο λουτσεσκου δε θα έφευγε
Πάντως με Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Μίσιτς στο 8 και Αουγκούστο, Βερνμπλουμ στο 6, το μόνο που μας λείπει είναι ένα 6άρι σκύλος, κοντός, τουμπανιάρης, τρεχαντήρι, με δυνατό εκτόπισμα, σκυλί του πολέμου με καλό κράτημα μπάλας και σίγουρες κοντινές πάσες.
Το μόνο μου παράπονο είναι ότι νιώθω και φέτος να λείπει η ταχύτητα από τα χαφ. Έναν Ζομπνίν ρε παιδιά, ή έναν Πίτζι δεν μπορούμε να φέρουμε αντί του Μίσιτς; Αυτό το σκαρί Σάκχοφ/Μίσιτς στο λαιμό μου κάθεται.
Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο Λουτσέσκου ήταν εδώ σήμερα ο ολιβέιρα δεν θα ερχόταν;CRIS4 έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο ολιβειρα ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο λουτσεσκου δε θα έφευγε
- ΑποστόληςΑ
Odi έγραψε:Δεν παλεύεσαι με τίποτα. Τα λέμε αύριο.Mauricio-8- έγραψε:Ο Ολιβειρα έκλεισε στον ΠΑΟΚ! Πάει κατευθείαν Ολλανδία.Δανεικός για 1 χρόνο.

- ΑποστόληςΑ
Πιο πιθανό αυτό.Anthimox έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο Λουτσέσκου ήταν εδώ σήμερα ο ολιβέιρα δεν θα ερχόταν;CRIS4 έγραψε:Πόσοι πιστεύουν ότι εάν ο ολιβειρα ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο λουτσεσκου δε θα έφευγε