Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Καλα σ αυτο συμφωνω και εγω, απλα σε πρώτη φαση παμε απ οτι βλεπω για προετοιμασια με Αουγκουστο Μισιτς Ολιβειρα (μακαρι) Μελιοπουλο και Βερμπλουμ και αναλογα με το πως θα κυλήσει και το αν θα επανελθει ο Βερμπλουμ, σε συνδυασμο με το αν θα περασουμε και στα play off του τσου λου, θα κινηθουμε για εναν παιχταρα ακομη στα χαφ!
Εν τω μεταξυ ειμαι πεπεισμενος πως ο Ζαμπα με τον Πελκα θα μας φερουν συνολο ενα 20 μυρια κ θα την κανουν μεχρι τελη αυγουστου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εν τω μεταξυ ειμαι πεπεισμενος πως ο Ζαμπα με τον Πελκα θα μας φερουν συνολο ενα 20 μυρια κ θα την κανουν μεχρι τελη αυγουστου
- navigator11
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 02 Ιούλ 2019, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχει κανει λικε ο oliveira στν δημοσιευση της ανακοινωσης του φερευρα αντε γεια
TheCursed έγραψε:Bane δώσε λίγο τα φώτα σου γκουντελι ολιβειρα μπορούν να συνυπάρξουν στη 11αδα?
Εννοείται,το ρωτάς;οκ δεν είναι καθαρό 6αρι ο Γκουντελι αλλά είναι δυνατός παίχτης και πολύ καλύτερος ανασταλτικά από τον Μαουριτσιο πχ που ουσιαστικά παίζουν στην ίδια θέση.
Επειδή και ο Αύγουστος όμως δεν είναι καθαρό 6αρι,αν δεν πατάει καλά ο Βερνμπλουμ,πιθανόν ο προπονητής να ζητήσει έναν καθαρό κόφτη που αυτή τη στιγμή στο ροστερ είναι μόνο ο Σουηδός.
Σαν χάρη το ζητώ παιδιά.
Σταματήστε να "πουλάτε" Έλληνες παίκτες τους οποίους έχουμε τόσο ανάγκη για χίλιους λόγους
Σταματήστε να "πουλάτε" Έλληνες παίκτες τους οποίους έχουμε τόσο ανάγκη για χίλιους λόγους
Επειδη δεν ανανεωνει το λεω...
αλλα και σε καθε περίπτωση ρε συ ματσο δεν εχει αποδειξει ότι διαθετει την σταθερότητα και την ποιοτητα για να ειναι βασικος, και δεν ξερω κατα ποσο δεχεται να εχει συμπληρωματικο ρολο!
αλλα και σε καθε περίπτωση ρε συ ματσο δεν εχει αποδειξει ότι διαθετει την σταθερότητα και την ποιοτητα για να ειναι βασικος, και δεν ξερω κατα ποσο δεχεται να εχει συμπληρωματικο ρολο!
Μακάρι να είμαστε κοντά σε Ολιβέιρα να κλείσουν σύντομα και τις υπόλοιπες υποθέσεις ...
Λέτε να ζητήσει κάνα brahimi ο Φερέιρα;;
Λέτε να ζητήσει κάνα brahimi ο Φερέιρα;;
- Mr.Charlie
Για να κλεινει ο Oliveira τοσο γρηγορα μαλλον εχει γινει Deal με Πορτο με ανταλλαγμα τον Zaba.Αυτο υποθετω με το φτωχο μου το μυαλο και ετσι κλεινουμε τη θεση του 8 και η Πορτο παιρνει τον παικτη για τον οποιο ακουγοτανε οτι ενδιαφερεται.Αμφοτερες πλευρες κερδισμενες και απλα θα χρειαστουμε ενα εξτρεμ.
Τρέλα να δώσεις τον 20χρονο Ζαμπά για τον Ολιβέιρα. Δε νομίζω να ισχύει.
Μπορώ να ρωτήσω κάτι ;Άμα κλεισει ο ολιβειρα και δεν παρουμε αλλον παιχτη η 18αδα στα προκριματικά θα είναι λογικά πάνω κάτω έτσι
Πασχαλακης ζιβκοβιτς (2)
Βαρελα κρεσπο ινγκασον (5)
Ματος σοαρες γιαννουλης (8)
Ολιβειρα μισιτς αγκουστο (11)
Μπισεσβαρ Πελκας (13)
Στοχ ζαμπα λημνιος (16)
Ακπομ σβιντερσκι (18)
Και μεστην χρόνια γυρνάνε οι 3 τραυματίες που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια
Πχ ο βιειρινια παίρνει την θέση στην αποστολή του γιαννουλη
Ο μαουρισιο του μισιτς και ο βερνμπλουμ κάποιου ακόμα δεν ξέρω ποιανού άντε πες του αγκουστο ανάλογα ποιος θα είναι πιο καλος. Τους υπολοιπους παιχτες που θα παρουμε χάφ και αλλον εξτρέμ και άλλο σεντερ φορ και αριστερό μπακ κλπ κλπ που ζητάμε ολοι, Που θα τους βάλουμε; Εννοω το σενάριο χωρίς πωλήσεις να κάνουμε τόσες μεταγραφές βάση λογικής δεν μ φαίνεται εφικτό. Αν κάποιος μπορεί να μου το εξηγήσει. Και οχι εξήγηση του στυλ 3 διοργανώσεις τραυματίες κλπ. Πχ πες ότι είναι ολοι καλά και παιζουμε πχ Τρίτη τσουλου μέσα στη γιουβεντους και Κυριακή με τον γαύρο στην τουμπα. Ποιος από αυτούς που μένουν θα μείνει εκτός αποστολής; Σορυ για το οφ τοπικ αλλά το έχω απορία.....
Πασχαλακης ζιβκοβιτς (2)
Βαρελα κρεσπο ινγκασον (5)
Ματος σοαρες γιαννουλης (8)
Ολιβειρα μισιτς αγκουστο (11)
Μπισεσβαρ Πελκας (13)
Στοχ ζαμπα λημνιος (16)
Ακπομ σβιντερσκι (18)
Και μεστην χρόνια γυρνάνε οι 3 τραυματίες που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια
Πχ ο βιειρινια παίρνει την θέση στην αποστολή του γιαννουλη
Ο μαουρισιο του μισιτς και ο βερνμπλουμ κάποιου ακόμα δεν ξέρω ποιανού άντε πες του αγκουστο ανάλογα ποιος θα είναι πιο καλος. Τους υπολοιπους παιχτες που θα παρουμε χάφ και αλλον εξτρέμ και άλλο σεντερ φορ και αριστερό μπακ κλπ κλπ που ζητάμε ολοι, Που θα τους βάλουμε; Εννοω το σενάριο χωρίς πωλήσεις να κάνουμε τόσες μεταγραφές βάση λογικής δεν μ φαίνεται εφικτό. Αν κάποιος μπορεί να μου το εξηγήσει. Και οχι εξήγηση του στυλ 3 διοργανώσεις τραυματίες κλπ. Πχ πες ότι είναι ολοι καλά και παιζουμε πχ Τρίτη τσουλου μέσα στη γιουβεντους και Κυριακή με τον γαύρο στην τουμπα. Ποιος από αυτούς που μένουν θα μείνει εκτός αποστολής; Σορυ για το οφ τοπικ αλλά το έχω απορία.....
Δεν παιζει να δώσει καποιος με λιγο μυαλο 20χρονη ταλαινταρα με απιστευτα physicals για τον Ολιβειρα. Ο Ζαμπα ειναι παικτης που αμεσα θα πιανει 20εκ, ο Ολιβειρα ειναι το πολυ των 5εκ. Αλλο που θελουν να μας πιασουν κότσο, γιατι η Πορτο μπορεί και μοσχοπουλαει. Αν δωσουν σημερα 7εκ συν Ολιβειρα, πλησιαζει η προσφορα τα ορια της λογικής.
- Mr.Charlie
Απλά εικαζω Hermann μπορει να ειναι τρελα και συμφωνω μαζι σου αλλα δεν βλεπω τον τροπο να αποκτησουμε αλλιως τον Oliveira.Τα 12 εκατ ειναι παρα πολλα
-
Εχουμε κ την παράμετρο νέος προπονητής. Μπορεί να μην του αρέσουν κάποιοι απ αυτούς