Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Άρα λοιπόν πάμε για δύο χαφ...Λέμε ο ένας θα είναι ο Σέρτζιο...Ο άλλος Macho θα έρχεται για συμπλήρωμα η εκεί θ αρχίσουμε να απασφαλιζουμε; 

Καλά αυτό με το ποιος κόβει βόλτες στην πόλη δεν γράφτηκε ποτέ εδώ μέσα είτε ισχύει είτε όχι.
Εμείς είμαστε οπαδοί. Οι ασκούντες το λειτουργημα της δημοσιογραφιας είναι εξειδικευμένοι στην ενημερωση
Εμείς είμαστε οπαδοί. Οι ασκούντες το λειτουργημα της δημοσιογραφιας είναι εξειδικευμένοι στην ενημερωση
laska4 έγραψε:Άρα στη πόλη κάνει βόλτες ο μπροστά;;;
Στην πόλη δεν κάνει βόλτες κανένας,παραμύθια της Χαλιμάς.
Αν έρθει γκουντελι ολιβειρα κερνάω πάστες και ένα μπουκάλι τζιν βασικά 3 μπουκάλια
Gospi έγραψε:Εχω την αισθηση πως μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου, οποτε αν δεν ανανεωσει δεν θα σου φερει τπτ...
απλα θα κανει αποθεραπεια εδω, θα παιξει να βρει ρυθμο και του χρονου θα σου φυγει ελευθερος...
οποτε ισως εχει μια βαση αυτο π λεει ο φιλος πιο πανω
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αυτό μπορεί να γίνει, άλλωστε και εμείς ελεύθερο τον αποκτήσαμε.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολιβέιρα είναι η τέλεια λύση. Ποιοτικός, ξέρει την ομάδα, τον ξέρει ο προπονητής, έχει εμπειρία τσου λου.
Με τα λεφτά εγώ δε συμφωνώ, για τα ποσά που έχουν ακουστεί ως τώρα. Πιστεύω μαξ 5μύρια και ποσοστό μεταπώλησης μαξ 20% είναι λογικά. Παραπάνω όχι.
Προσωπικά περιμένω πλέον και αριστερό μπακ και επιθετικό. Δε θα αφήσουν κενό ακάλυπτο ώστε να στηρίξουν έμπρακτα τον Φερέιρα.
Με τα λεφτά εγώ δε συμφωνώ, για τα ποσά που έχουν ακουστεί ως τώρα. Πιστεύω μαξ 5μύρια και ποσοστό μεταπώλησης μαξ 20% είναι λογικά. Παραπάνω όχι.
Προσωπικά περιμένω πλέον και αριστερό μπακ και επιθετικό. Δε θα αφήσουν κενό ακάλυπτο ώστε να στηρίξουν έμπρακτα τον Φερέιρα.
nikospaok66 έγραψε:Τώρα τι να σου πω!!! Μιλάμε για τοπ κλάμπ και απλά προσπαθώ να κάνω σύγκριση. Φυσικά και ξέρουν καλύτερα από εμάς. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αν παίρναμε το Μέσι το 80% των οπαδών μας θα έλεγε ότι είναι κοντός. Τέσπα να μην το χοντρύνω. Γιατί όταν μιλάω σοβαρά και παίρνω τέτοιες απαντήσεις μου έρχεται να ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους. Ειρήσθω εν παρόδω τον συγκεκριμένο παίκτη το ήθελε όλη η Ιταλία και τον πήραν μέσα από τα χέρια τηε Μίλαν. Αλλά για εμάς σοβαρές ομάδες, χωρίς ιστορία κλπ/
Γιατί αρπαζεσαι,δε σου έκανε κανένας επίθεση,δηλαδή είναι ψέμα ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα στην μετά Μουρίνιο εποχή κάνει συνέχεια λάθος επιλογές και πάει κατά διαόλου;
Δεν αμφιβάλλω για τις ικανότητες του παίχτη, στο κέντρο όμως όσο περνάνε τα χρόνια οι απαιτήσεις του αθλήματος αφορούν ψηλά και δυνατά κορμιά.
Να μην πω τη γνώμη μου δηλαδή;
Όχι έχουν φύγει δύο (Κανιας,Σακχωφ) πήραμε έναν τον Αύγουστο και θέλουμε άλλον έναν.Ο Ολιβέιρα αντικαθιστά τον εαυτό του.obanebane έγραψε:Έλα ρε εύκολο είναι,θα σου απαντήσω εγώ.
Έρχεται ο Ολιβειρα και ένας ακόμα.
Πολλοί δε μαζεύονται ρε συ macho;
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Διπλη προσωπικοτητα εχεις φιλε? Ποιος μιλησε σε σενα? Στο παπατζη του μαουριτσιο 8[/quote]tsoupakampra έγραψε:Δηλαδή εσύ μπορείς να μιλάς όπως γουστάρεις ενώ εμένα μου την είπες. Ωραίος είσαι ρε. Μπράβο.gaz έγραψε:Γιατί ρε φίλε; Έβρισα κανέναν; Τι είπα; Κάτι που δεν ισχύει; Μπαίνουμε να διαβάσουμε για μεταγραφές και διαβάζουμε άσχετα θέματα με το τοπικ. Ψέματα λέω;[/quoteDimg4 έγραψε:μιλα καλυτερα αρχικα
Εισαι για γελια πραγματικα, λυπαμαι που οι μοντ σε αφηνουν να συνεχιζεις με αυτες τις μαλακιες
Εγώ ή εσύ; Τι σε πείραξε το παιδί; Αν δεν γουστάρεις μην τον διαβάζεις. Αλλά μη μας το παίζεις και παρθένα.
- anekfrastos
Εγώ και να έρθει ο πορτογάλος περιμένω και ένα εξαροειδες. Με Ολιβέιρα, Μίσιτς μόνο στο κέντρο δεν υπάρχει παίκτης να μαρκάρει ή να πιέζει για την ανάκτηση της μπάλας, ότι σύστημα και να παίζει ο Αβελ.
Υπάρχει πάντως ο Πέλκας πιο μπροστά που πιέζει δυνατά.
Συμφωνώ όμως στο ότι στα πιο δύσκολα θέλεις αμυντικό χαφ.
Συμφωνώ όμως στο ότι στα πιο δύσκολα θέλεις αμυντικό χαφ.
Ξεχασες τον Αουγκουστο π ειναι 6αρι...
Ο Πελκας δεν νομιζω πως θα ειναι μαζι μας τον Σεπτεμβρη...