Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από prax »

Κατάλαβες.. έχουμε τις αϋπνίες μας, εκεί γύρω στις 12 σκάει το θέμα με Σέργιο κ έρχεται στη 1 ο μάτσο κ μας βάζει να ψάχνουμε τα προηγούμενα ποστ του Μπάνε.. ακαρδοι συνοπαδοι..

Αλήθεια λέω ότι ψάχνω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Δευ 01 Ιούλ 2019, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μακάρι η μία τουλάχιστον κίνηση να γίνει νωρίς
μιλάμε για κομβικές κινήσεις στα χαφ
είτε Ολιβέιρα, είτε κάποιος άλλος αν είναι δυνατόν να ανέβουν σύντομα Ολλανδία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Δηλαδή τώρα τι γίνεται, αν έρθει ο Ολιβειρα παίρνουμε και άλλον έναν στο κέντρο ή όχι;
Σε πρώτο χρόνο δύσκολα για αυτό έγραψα πως θα ήθελα πρώτα να θωρακίστουμε μεσοαμυντικα ενόψει προκριματικών και σε δεύτερο χρόνο μεσοεπιθετικά γιατί κακά τα ψέμματα ο Ολιβέιρα είναι παικταράς για τα ελληνικά δεδομένα αλλά περισσότερο 8-10ρι.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

obanebane έγραψε:Δηλαδή τώρα τι γίνεται, αν έρθει ο Ολιβειρα παίρνουμε και άλλον έναν στο κέντρο ή όχι;
Macho έγραψε:Να βάψει την αλογοουρά ξανθιά να κολλάει με το αποκλειστικο :lol:

Στα σοβαρά, bane είχες κάτι απορίες πριν,από αυτά που μεταφέρονται είναι "ναι" και "ναι".
Χμμμμμ! Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έλα ρε εύκολο είναι,θα σου απαντήσω εγώ.
Έρχεται ο Ολιβειρα και ένας ακόμα.
Πολλοί δε μαζεύονται ρε συ macho;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gaz έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Αυτοί μας πήρανε το 3ο μας τερματοφυλακα το πανυγηρισαν και τον έβαλαν να κάνει και δηλώσεις... Εμείς να δείτε πως θα σας γλεντησουμε.. Όταν θα υπογραφεί Βασικός σας μεταγραφικός στόχος και φάτε τέτοια επικοινωνιακη ήττα που δεν έχετε ξαναφαει..
Υ. Γ ο Ιβάν σε λίγες μέρες θα κάνει τον Γαυρο να πονέσει..
Εισαι για γελια πραγματικα, λυπαμαι που οι μοντ σε αφηνουν να συνεχιζεις με αυτες τις μαλακιες
Δηλαδή εσύ μπορείς να μιλάς όπως γουστάρεις ενώ εμένα μου την είπες. Ωραίος είσαι ρε. Μπράβο.
Διπλη προσωπικοτητα εχεις φιλε? Ποιος μιλησε σε σενα? Στο παπατζη του μαουριτσιο 8
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Άρα στη πόλη κάνει βόλτες ο μπροστά;;;
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Απάντησε πιο πάνω o joshua, bane.
Και νομίζω πως είναι αρκετά εμφανές πως όσοι ξεκίνησαν την προετοιμασία δεν θα την ολοκληρώσουν απαραίτητα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Besuch 2 έγραψε:
obanebane έγραψε:Βετεράνος ο Μαουριτσιο δεν είναι, πώς σου ήρθε αυτό τώρα;
Ούτε τα 31 δεν έχει κλείσει ακόμα.
Το βετερανος το ειπα τραβηγμενα ισως με την εννοια οτι του χρονου που ληγει το συμβολαιο (για τότε ηταν ο λογος) αγγιζει τα 32.
Σε αυτη την ηλικια πας απλα για το τελευταιο συμβολαιο, επομενως δεν μπορει να γινει συγκριση με αλλες περιπτωσεις, ειδικα πιτσιρθκαδων τυπου. Σιαμπανη.

Ενταξει το παιρνω πισω για να μην κολλαμε σε μια λεξη.

Απλά μου έκανε εντύπωση και θεώρησα ότι έχεις στο μυαλό σου ότι είναι μεγάλος.
Επίσης αν δεν ανανεώσει,μια χαρά μπορεί να φέρει 2-3 μύρια πρόταση από Αραβία μεριά, που έχει ακουστεί έτσι και αλλιώς ότι υπάρχει ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Besuch 2 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω τωρα αν πω οτι ξενερωσα που ολο αυτο εγινε για τον Ολιβειρα.......
Ηθελα να πιστεψ, για να πω την αμαρτια μου, πως οντως εχουμε φερει στα μουλωχτα μια παιχταρα θεσσαλονικη.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγω θα θελα αλλα απο αυτο φαινεται τι ζημια κανουν ολα αυτα τα στρακιαπου με τετοιες ειδησεις. Αυτοι μαζευουν κλικ, ο κοσμος στο τελος μενει με μια πικρη αισθηση...κι αυριο κανεις δε θα ζηταει το λογο για οσα ειπαν.
Καλυτερα να μενουν σ'αυτο που ξερουν...να ζητανε χαρτζηλικι απο προεδρους άλλων ομαδων. Ισως βεβαια κ να το εκαναν ηδη και κατι τετοια να ειναι στο ανταποδωτικο πακετο.
Εκτελωνιστηκε κανα παπάκι απο μπειραια για προορισμο θεσ/κη σημερα αραγε;;;
Επιτρεψε μου, ο ... κόσμος να προσπαθήσει να γίνει λιγότερο αφελής και ηλίθιος. Σε πολλά επίπεδα. Δε φταίνε μόνιμα οι επιτήδειοι τυχοδιώκτες, που εκμεταλλεύονται χάπατα. Είτε πρόκειται για αρδόπ@υστες, είτε για πολιτικάντηδες, είτε για αφεντικά αθλητικών ομάδων, είτε είτε είτε.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Το Μαρακι παντως μολις πεταξε απο Λισσαβονα κ πριν κανα 2ωρο ηταν Μοναχο...

τωρα ποσες υπογραφες τσιμπησε εκει που ηταν δε ξερω..να ναι μονο του Αμπελ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχω την αισθηση πως μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου, οποτε αν δεν ανανεωσει δεν θα σου φερει τπτ...
απλα θα κανει αποθεραπεια εδω, θα παιξει να βρει ρυθμο και του χρονου θα σου φυγει ελευθερος...
οποτε ισως εχει μια βαση αυτο π λεει ο φιλος πιο πανω

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Τώρα τι να σου πω!!! Μιλάμε για τοπ κλάμπ και απλά προσπαθώ να κάνω σύγκριση. Φυσικά και ξέρουν καλύτερα από εμάς. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αν παίρναμε το Μέσι το 80% των οπαδών μας θα έλεγε ότι είναι κοντός. Τέσπα να μην το χοντρύνω. Γιατί όταν μιλάω σοβαρά και παίρνω τέτοιες απαντήσεις μου έρχεται να ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους. Ειρήσθω εν παρόδω τον συγκεκριμένο παίκτη το ήθελε όλη η Ιταλία και τον πήραν μέσα από τα χέρια τηε Μίλαν. Αλλά για εμάς σοβαρές ομάδες, χωρίς ιστορία κλπ/
Άβαταρ μέλους
obanebane

Λοιπόν κάνω πρόβλεψη,Τετάρτη ο Ολιβειρα θα παρακολουθεί το φιλικό με την Αλκμααρ ζωντανά από το γήπεδο.
Για να βγάζει ο Κόλκας είδηση τώρα ειναι σχεδόν τελειωμένο.
Άντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Gopsi thanks φίλε. Εσύ το έπιασες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”