Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Μακαρι να ερθει ο Oliveira που ξερει και τους υπολοιπους παιχτες αμα τον θελει και ο Abel ακομα καλυτερα μιλαμε αμα γινει αυτο αστραπιαια αντανακλαστικα. Μπορει τωρα με Abel να θελει να ερθει και ο Oliveira ακομα ποιο πολυ με αρκετη πιεση στην Porto θα φυγει με ενα 5-6 μυρια ελπιζω.
- navigator11
Άσχετο αλλά άκουσα σε κάποια φάση στο ραδιόφωνο ότι ο Μαουρίσιο, ο κανονικός, όχι ο Πέτρος, πάει τρομερά στην αποθεραπεία. Είναι ήδη κοντά στον ένα μήνα πιο μπροστά από το αναμενόμενο. Μακάρι. Και μακάρι το ίδιο να γίνει και στην περίπτωση του ΑΡΧΗΓΟΥ.
Ρεαλιστικά τώρα.. πιστεύετε ότι το αρχιδι της χορτο ο οποίος πουλάει πάγο σε Εσκιμώους, δε θα μας βγάλει το λάδι για τον Σέρτζιο??
Πούλα το παιδί ρε μλκ Πίντο να πούμε ξέρω γω

Πούλα το παιδί ρε μλκ Πίντο να πούμε ξέρω γω

- nikospaok66
Για τον Μαουρίσιο αδελφέ με χάλασε πολύ η φήμη ότι απέρριψε την πρόταση που του κάναμε για ανανέωση συμβολαίου ενώ είναι 32 στα 33 και προέρχεται από τέτοιο τραυματισμό. Αν όντως είναι αλήθεια η πρότασή μας και την απέρριψε δεν πρέπει να ξαναπαίξει στην ομάδα μας ούτε να υπολογίζεται.
καλα ναι ,απλησιαστα νουμεραNapoli4 έγραψε:Πόσταρες 2 φορές τον Χέκτορ. Αλλά και ο Άντερ δεν παίζει να έρθει. Ζήταει 5+ μύρια ανά έτος. Είπαμε...
τα ιδια λεγατε και Βαρελα,ευτυχως αυτα ακουγονται μονο απτους τεχνικους διευθυντες της του καφενειου και οχι στην ΠΑΕnikospaok66 έγραψε:Για τον Μαουρίσιο αδελφέ με χάλασε πολύ η φήμη ότι απέρριψε την πρόταση που του κάναμε για ανανέωση συμβολαίου ενώ είναι 32 στα 33 και προέρχεται από τέτοιο τραυματισμό. Αν όντως είναι αλήθεια η πρότασή μας και την απέρριψε δεν πρέπει να ξαναπαίξει στην ομάδα μας ούτε να υπολογίζεται.
αν δεν υπολογιζεται στην Πορτο,αποψη μου ειναι οτι θα ρθει σε μας με τον εναν η τον αλλον τροποArgaliad έγραψε:Μακαρι να ερθει ο Oliveira που ξερει και τους υπολοιπους παιχτες αμα τον θελει και ο Abel ακομα καλυτερα μιλαμε αμα γινει αυτο αστραπιαια αντανακλαστικα. Μπορει τωρα με Abel να θελει να ερθει και ο Oliveira ακομα ποιο πολυ με αρκετη πιεση στην Porto θα φυγει με ενα 5-6 μυρια ελπιζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Δευ 01 Ιούλ 2019, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω τωρα αν πω οτι ξενερωσα που ολο αυτο εγινε για τον Ολιβειρα,θα φαω κραξιμο ε?
Απλα περιμενα κατι πιο αμεσο...
Εχω την αισθηση πως του Ολιβειρα το θεμα και να ευδοκιμησει θα παρει χρονο...
Ηθελα να πιστεψ, για να πω την αμαρτια μου, πως οντως εχουμε φερει στα μουλωχτα μια παιχταρα θεσσαλονικη και αυριο θα εσκαγε ανακοινωση και αντε γειαααααα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα περιμενα κατι πιο αμεσο...
Εχω την αισθηση πως του Ολιβειρα το θεμα και να ευδοκιμησει θα παρει χρονο...
Ηθελα να πιστεψ, για να πω την αμαρτια μου, πως οντως εχουμε φερει στα μουλωχτα μια παιχταρα θεσσαλονικη και αυριο θα εσκαγε ανακοινωση και αντε γειαααααα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikospaok66
Εγώ προσωπικά είπα κάτι τέτοιο για Βαρέλα; Καλό είναι να μην γενικεύουμε. Απλά μετά από ότι έγινε πρόσφατα είμαι πολύ επιφυλακτικός.
Ουτε 31 δεν ειναι ο mauricio ρε παιδια 21 Οκτωβριου θα γινει 31 εχει ακομα μερικα χρονακια ποιοτικα καλα κανουμε και θελουμε να τον ανανεωσουμε αλλα 2+1 χρονια πχ θα ηταν καλη λυση.
Γκοσπι και εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Άλλο ο καλός παίκτης Ολιβέιρα, άλλο το να συζητάει μια ολόκληρη πόλη όλη μέρα για το ποιος παίκτης ήρθε και τον κρύβουν κλπ.
Αλλά σε αυτό δε φταίει η ΠΑΕ. Ας πούνε αυτοί που τα έγραφαν τι εννοούσαν.
Κατά τα λοιπα, αρκετά καλός ο Ολιβέιρα .
Μαξ 4 μύρια θα έδινα αν ήμουν αφεντικό. Τα 12 που ζητουσαν, είναι απίστευτα υπερβολικα
Άλλο ο καλός παίκτης Ολιβέιρα, άλλο το να συζητάει μια ολόκληρη πόλη όλη μέρα για το ποιος παίκτης ήρθε και τον κρύβουν κλπ.
Αλλά σε αυτό δε φταίει η ΠΑΕ. Ας πούνε αυτοί που τα έγραφαν τι εννοούσαν.
Κατά τα λοιπα, αρκετά καλός ο Ολιβέιρα .
Μαξ 4 μύρια θα έδινα αν ήμουν αφεντικό. Τα 12 που ζητουσαν, είναι απίστευτα υπερβολικα
Γιατι να μην ξαναπαιξει; Δηλαδη θα εχουμε παιχτη που μεικτα κοατιζει φετος 2 μυρια κ θα τον εχουμε να καθεται επειδη δεν ανανεωνει; Στην τελικη δεν ξερουμε, εφοσων ισχυει, γιατι αρνηθηκε...ο ανθρωπος μπορει να θςλει να γυρισει να κλεισει πχ την καρριερα του στην πατριδα του, δε βλεπω το μεμπτο σε αυτο. Δεν ειναι πιτδιρικας περπιπτση Σιαμπανη που θα τον δωσουε παιχνιδια να τον εκεταλλευτει αλλος...εδω μιλαμε για βετερανο χωρις μεταπωλητικη αξια. Ακομα κι αν θελει ενα τελευταιο καλο συμβολαιο σε αραβιες, παλι δικαιωμα του. Αλλωστε δεν ειπε "φευγω", απλα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν ανανεωνει. Σε ενα χρονο βλεπουμε..ισως να μας βγει κ σε καλο τελικα. Νομιζω η προταση ηταν πιο πολυ για ψυχολογικη στηριξη μιας που εμπεριειχε ρισκο. Τωρα ο ΠΑΟΚ βγαινει οτι τον στηριξε κ του εδωσε σε αυτη την ηλικια συμβολαιο μετα απο τετοιο τραυματισμο ..ας το εκτιμησει για φετος να παιξει το μαξιμουμ κ του χρονου βλεπουμε..nikospaok66 έγραψε:Για τον Μαουρίσιο αδελφέ με χάλασε πολύ η φήμη ότι απέρριψε την πρόταση που του κάναμε για ανανέωση συμβολαίου ενώ είναι 32 στα 33 και προέρχεται από τέτοιο τραυματισμό. Αν όντως είναι αλήθεια η πρότασή μας και την απέρριψε δεν πρέπει να ξαναπαίξει στην ομάδα μας ούτε να υπολογίζεται.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι για να βγήκε η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος τώρα, σημαίνει ότι ο παίχτης είναι κοντά,και μάλιστα πολύ κοντά.
Δηλαδή τώρα τι γίνεται, αν έρθει ο Ολιβειρα παίρνουμε και άλλον έναν στο κέντρο ή όχι;