Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Μπεργκ 1.5 μυριο Φαλκαο αρνηθηκε 5.5 μυρια απο μιλαν..laska4 έγραψε:Berg falcao ίδια ηλικία
Και όμως έχουν πιο πολλές άκρες στα μανατζερικα
Πάντως ο αμπελ παίζει πολλές φορές με δυο φορ. Περιφερειακά φορ έχουμε αρκετά, πελκας σβιντερσκι και μπορεί κ ο στοχ
Φορ κρούσης μόνο ένα τον τρίποδα
Όποτε μπορεί να ευσταθεί το σενάριο Μπεργκ
Πάντως ο αμπελ παίζει πολλές φορές με δυο φορ. Περιφερειακά φορ έχουμε αρκετά, πελκας σβιντερσκι και μπορεί κ ο στοχ
Φορ κρούσης μόνο ένα τον τρίποδα
Όποτε μπορεί να ευσταθεί το σενάριο Μπεργκ
- navigator11
Εγώ πάλι θα πω να παει στο γεροδιάολο ο εν λόγω παρέα με όλα τα αθηναϊκά ραδιόφωνα.makispaspartou έγραψε:Λέγεται για Μπεργκ στο ραδιοφωνο.. Μακάρι θα πω εγώ..
Στα αθηναικα ραδιοφωνα εννοω..

-
Γιατί ? Εγώ είμαι θετικός.. Καταρχήν είναι παικτάρα... Κατά δεύτερον είναι στο προφίλ που λέγαμε όλοι.. έμπειρος επιθετικός που έχει το γκολ.. Για μένα θα ήταν μεταγραφή CHL αυτός.. Όπως και ο Gudelj.. όπως και ο Vukcevic...
Ενώ μεταγραφή σαν του κροάτη αν ευσταθεί είναι από την άλλη μεταγραφή που σε αλλάζει επίπεδο.. (wonderkid που σε 2 χρόνια θα κοστίζει πάνω από 20 μύρια) Μακάρι θα πω εγώ να κινούμαστε μεταγραφικά σε τέτοια επίπεδα!
Ενώ μεταγραφή σαν του κροάτη αν ευσταθεί είναι από την άλλη μεταγραφή που σε αλλάζει επίπεδο.. (wonderkid που σε 2 χρόνια θα κοστίζει πάνω από 20 μύρια) Μακάρι θα πω εγώ να κινούμαστε μεταγραφικά σε τέτοια επίπεδα!
- buffalobill4
Στο τουίτερ οπαδοί της Κορίνθιας μας ρίχνουν δούλεμα για Douglas.
Μη ξαναγραφουμε τα ίδια μακριά από τον υπερτιμημένο παίχτη Μπεργκ,άσε που ειναι λερα, πολύ εύκολα ξεχνάτε ορισμένοι.
Χάθηκαν οι παίχτες μωρέ,τι κόλλημα έχετε φάει με δαυτον;
Χάθηκαν οι παίχτες μωρέ,τι κόλλημα έχετε φάει με δαυτον;
Mīngus έγραψε:Στο τουίτερ οπαδοί της Κορίνθιας μας ρίχνουν δούλεμα για Douglas.
Ότι δηλαδή;
- PoccoPicante
Ναι ο τελευταίος ήταν ο Ζλάταν που ο Βρύζας έλεγε ότι είναι ένας φίλος του djGospi έγραψε:Δεν ξερω αν ισχυει, αλλα η αληθεια ειναι οτι μ ελλειψαν οι εποχες π ερχοταν παιχτης και τον κρυβαν, και γινοταν της αντικατασκοπειας το καγκελο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Και ο ψυχρας παντως ανεβασε υπονοουμενα οτι θα σκασει μεταγραφη(μην αναλωθουμε στο τι ειναι κλπ κλπ κλπ ο ψυχρας) απλα τ αναφερω
Ε σε γενικές γραμμές μας ευχαριστούν που απαλλάχθηκαν και ότι μας έπιασαν κορόιδα. Πολλά και διάφορα τα σχόλια.obanebane έγραψε:Mīngus έγραψε:Στο τουίτερ οπαδοί της Κορίνθιας μας ρίχνουν δούλεμα για Douglas.
Ότι δηλαδή;
obanebane έγραψε:Mīngus έγραψε:Στο τουίτερ οπαδοί της Κορίνθιας μας ρίχνουν δούλεμα για Douglas.
Ότι δηλαδή;
Ότι δηλαδή δουλειά δεν είχε ο διάολος..
λενε ευχαριστουμε που τον πηρατε.. βαζουν αλλους παικτες (και καλα παλτα) και λενε παρτε και αυτους ...
μετα που ρωτησαν δικοι μας την γνωμη τους 2-3 ειπαν οτι ειναι μετριος γενικα ,αλλα ισως δεν εδεσε και ειναι και νεαρος.. της μπαχια λενε καλα λογια...
υ.γ ποτε προλαβαν και τον ειδαν αυτοι σε μισο χρονο που η ομαδα τους γενικα σερνοταν . ο αλλος 2χρονια βασικος στην φλουμινενσε και σηκωσε και πρωταθλημα.
μετα που ρωτησαν δικοι μας την γνωμη τους 2-3 ειπαν οτι ειναι μετριος γενικα ,αλλα ισως δεν εδεσε και ειναι και νεαρος.. της μπαχια λενε καλα λογια...
υ.γ ποτε προλαβαν και τον ειδαν αυτοι σε μισο χρονο που η ομαδα τους γενικα σερνοταν . ο αλλος 2χρονια βασικος στην φλουμινενσε και σηκωσε και πρωταθλημα.