Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
chuba4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από chuba4 »

σωστη κινηση , θελουμε κ ταλεντα στην ομαδα
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

Παιδιά, επειδή παρακολουθώ αρκετά πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο Φερειρα, είναι ένας σύγχρονος προπονητής. Δεν είναι ιδιαίτερα κολλημένος σε ένα σύστημα, αλλά προσπαθεί και το αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο και ανάλογα με την πορεία του αγώνα. Δηλαδή προσπαθεί οι ομάδες του να μην επηρεάζονται από την αλλαγή του συστήματος αλλά να μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού. Έτσι μπορεί να του άρεσε ένα 442, αλλά στην πράξη αυτό είχε αρκετές μετατροπές. Εγώ τον θεωρώ, νέο με όρεξη και το κόβω γιατί είμαι off topic

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

joshua έγραψε:
soflodoras έγραψε:
joshua έγραψε:Προφανως ρε σουρμε, αλλα οταν πχ βλεπεις πως χρησιμοποιουσε 5-6 φορ το λογικο ειναι οτι θα ζητησει φορ.Οταν χρησιμοποιουσε πολλες φορες 2 εξαρια,το λογικο ειναι να φερει 6ρι.Οσο καφενειακα και αν ακουγονται σε καποιους που μπαινουν σε φορουμ οπαδων δεν ξερω για ποιο λογο,μαλλον για να διαβασουν αναλυσεις απο τον Βενγκερ...
Ας φερει και φορ, ας φερει και 6αρι. Δεν με χαλαει. Αυτο που με χαλαει, ειναι το να προδικαζουμε τι θελει ο αλλος και μαλιστα να χρησιμοποιουμε χαρακτηρισμους για πιθανους μας στοχους. Δε θελω τον βενγκερ, αλλα το να λεμε πράγματα, ενω ο ιδιος προπονητης εχει δηλωσει τα ακριβως αντιθετα, ριχνει την ποιοτητα του φορουμ. Και στην τελικη δεν με ενδιαφερει να χανω χρονο διαβαζοντας την αυθαιρετη αερολογια του καθε ασχετου με το αντικειμενο. και δεν αναφερομαι σε εσενα τωρα, αλλα εντελως γενικα μιλαω, βαζοντας και τον εαυτο μ μεσα. Που οπως βλεπεις μπορει να ειμαι μια δεκαετια εδω, αλλα τα σχολια μου περιοριζονται, οσο περιορισμενες ειναι και οι γνωσεις μου.
Κανεις δεν προδικασε τιποτα,καφενειακες εκτιμησεις κανουμε οπως λες και εσυ.Το αν ριχνει την ποιοτητα του φορουμ να λεει καποιος οτι ενας προπονητης που εχει χρησιμοποιησει στο 70% των παιχνιδιων του 4-4-2 δεν θα θελει χαφ με αδυναμια στο αμυντικο παιχνιδι κρινεται.Απο εκει και περα αν δεν θες να χανεις τον χρονο σου διαβαζοντας αερολογιες,δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινεις σε οπαδικο φορουμ.Κατι εχεις καταλαβει λαθος για το ρολο του...
Με μια γρηγορη και υποτυπωδη ερευνα θα έβλεπες πως δεν ειναι τα πραγματα οπως τα αναφερεις. Και το 70% δεν ειναι 100% οπως ισχυει για σχεδον ολους τους προπονητες. Και φυσικα το ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι οπως το πορτογαλεζικο. Διαφορετικες αναγκες. Ας περιμενουμε και θα μας απαντησει ο ιδιος.

Υγ. Αν ερθει ο Σιλβα θα συνεχίζεις να τον αποκαλεις μυγοχεσμα?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

απ τα wonderkids του κροατικου ποδοσφαιρου ο μικρος.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Επιβεβαιαωση κ απο σδνα για Ιβανουσεκ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τυπικά σήμερα ξεκινάει η περίοδος των μεταγραφών, όπως και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας...

Μετά την αλλαγή προπονητή, θεωρώ δεδομένη την παρέλαση "Πατριαρχών", εκτιμώντας ότι οι ΑΡΔ ταΐζονται, εκτός απ τα κλικς ημών, των άρρωστων με τας μεταγραφάς, από πολλά βοηθομανατζεράκια-εξαπτέρυγα....

Η μπόρα πέρασε, το ουράνιο τόξο είναι ήδη εμφανές και οι όμιλοι του CL δεν είναι πανάκεια, ειδικά για φέτος....

Ψυχραιμία και φυσικά πίστη στο νέο project, που προσωπικά εκτιμώ ότι θα ολοκληρωθεί την ώρα που πρέπει....

Καλή αρχή της αγωνιστικής σεζόν, που εύχομαι και ελπίζω να είναι εξ ίσου πετυχημένη με τις 2 προηγούμενες....

:pano:

Υ.Γ. Πάντα κατά την ταπεινή και προσωπική μου άποψη, που φυσικά μπορεί να είναι και εσφαλμένη...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

black_star_ninja έγραψε:Επιβεβαιαωση κ απο σδνα για Ιβανουσεκ..
Δεν επιβεβαίωσε κάτι προς το παρόν το sdna. Το δημοσίευμα των Κροατών αναδημοσίευσε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ πάντως θα συνεχίσω να τον αποκαλώ έτσι, μέχρι να μου αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα μας.
Απαντάω γιατί ο Joshua από εμένα δανείστηκε τον χαρακτηρισμό.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το επιθετικό ύφος που βγάζετε ορισμένοι, ειδικά σε ανθρώπους που μόνο γράφουν τη γνώμη τους.
Και εγώ έχω επιτεθεί και έχω ξεφύγει, απέναντι σε μέλη όμως που ειναι μόνιμα προκλητικά ή με έχουν προκαλέσει προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο ως αντιΠελκας θα μπορουσε να ερθει ο Κροατης.Λετε να τον παρει μαζι του ο Ραζβαν? Δεν θα το θεωρουσα απιθανο παντως.Τα λεφτα που ζηταει ο Δημητρης μονο εκει μπορει να τα βρει αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

pas mal josh pas mal :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καλο παικτρονι ο κροατης, ολο το μελλον δικο του...θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ σαν προτζεκτ...απλα ειμαι της αποψης τωρα οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να κανει μεταγραφες εμπειρων ποδοσφαιριστων αναλογου Στοχ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι πολυ νωρις για κινησεις σε θεσεις που υπαρχουν παικτες,οταν ακομα δεν εχει αναλαβει καλα καλα ο νεος προπονητης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibbie έγραψε:pas mal josh pas mal :lol:
Πραγματικα ο Πελκας ειναι απο τους λιγους παικτες της ομαδας για τον οποιο δεν εχω ξεκαθαρη αποψη.Δεν τον πιστευα ιδιαιτερα μεχρι την περσινη χρονια οταν και εδειξε εξαιρετικη προοδο.Η φετινη ομως αφησε τεραστια ερωτηματα για το ποιος ειναι ο πραγματικος Πελκας.Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να ζηταει αυξηση αποδοχων και συμβολαιο μυριου,λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει.Ας σταθεροποιηθει επιτελους και βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Zinos έγραψε:Παιδιά, επειδή παρακολουθώ αρκετά πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο Φερειρα, είναι ένας σύγχρονος προπονητής. Δεν είναι ιδιαίτερα κολλημένος σε ένα σύστημα, αλλά προσπαθεί και το αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο και ανάλογα με την πορεία του αγώνα. Δηλαδή προσπαθεί οι ομάδες του να μην επηρεάζονται από την αλλαγή του συστήματος αλλά να μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού. Έτσι μπορεί να του άρεσε ένα 442, αλλά στην πράξη αυτό είχε αρκετές μετατροπές. Εγώ τον θεωρώ, νέο με όρεξη και το κόβω γιατί είμαι off topic

:D :D :D
:arrow: Κοίτα μεγάλε επειδή παρακολουθώ και εγώ αρκετά ματς έχω δει την Braga 4-4-2 και αυτό που έπαιζε ο Lucesku 4-2-3-1 να παίζει με προωθημένα από DL&DR τα δεξιά μπάκ και αριστερά σε W/MR-L και καθαρό κόφτη 6άρι με το 8αρι δημιουργητή τα εξτέμ του επειδή ήταν παιχταράδες ο Wilson Eduardo και ο Ricard Horta έχουν και την ντρίπλα και να πατάνε περιοχή..
Σε εμάς μόνο ο Stoch είναι τέτοιος Λημνιός με Jaba δεν πατάνε περιοχή αλλά είναι γρήγοροι ούτε έχουν την ντρίμπλα.

Το 4-4-2 το παίζει ποιο πολύ ανάλογα με το τι έχει στο ρόστερ του παίχτες σε εμάς οι μόνοι επιθετικοί ειναι ο Swiderski με τον Akpom.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξέρω αν θα τον πάρει μαζί του ο Ρουμάνος, αλλά ο Πελκας λογικά αν όχι τώρα,το πολύ σε ένα χρόνο θα πουληθεί,θεωρώ πολύ πιθανό να πουληθεί σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Το όνειρο του να στεφθεί πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα ως αρχηγός το εκπλήρωσε.
Πιστεύω ότι και ο ΠΑΟΚ τον έχει βάλει στο κάδρο, θεωρώντας ίσως ότι έχει πιάσει ταβάνι και ότι δεν θα μπορεί να είναι τόσο επιδραστικος στο παιχνίδι της ομάδας τα επόμενα χρόνια.
Πιθανή συμμετοχή στους ομίλους τς.λ. αυξάνει αυτόματα τις τιμές όλων,ειδικά αυτών που είναι νέοι και με τα χαρακτηριστικά του Δημήτρη.
Αν επιτευχθεί,θεωρώ βέβαιο ότι θα φύγει μέσα στον Αύγουστο.
Φυσιολογικά λοιπόν ο ΠΑΟΚ κοιτάει διαδόχους που θα έρθουν στην ομάδα να αντικαταστήσουν αυτούς που είναι προς πώληση,άμεσα ή στο επόμενο εξάμηνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”