Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Gawain1978

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Από inpaok

Ο Άμπελ Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο να αντικαθιστά τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ο 40χρονος προπονητής έκανε εξαιρετικές σεζόν στην Μπράγκα και μάλιστα θεωρείται ως ένα από τα next big things του ποδοσφαίρου της χώρας από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Μάλιστα, στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει ξανά τον Πέδρο Μαρτίνς, που είναι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Την τελευταία φορά που οι δυο τους τέθηκαν αντίπαλοι, η Μπράγκα διέλυσε την Γκιμαράες με σκορ 0-5.

Άξιο αναφοράς είναι ότι μετά από αυτό το παιχνίδι, ο Μαρτίνς απολύθηκε από την εν λόγω ομάδα.
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγω εχω ανάμικτα συναισθήματα. Στα θετικά (παντα κατα την δικη μου υποκειμενικη αποψη) :
1. Κλείσαμε άμεσα προπονητη απο καλη σχολη.
2. Ειναι φιλοδοξος προπονητης με καλες συστάσεις απο ομαδα που βγαζει καλους προπονητες.
3. Θα εχουμε πιο ευκολη προσβαση σε Βραζιλιανους και Πορτογαλλους ποδοσφαιριστές.

Στα αρνητικά :
1. Δε θεωρω ότι ο ΠΑΟΚ ειναι τοσο ετοιμη ομαδα να φτιαχνει στελέχη, και χρειαζεται πρωτα να εκπεδευτει διαλεγοντας ατομα με εμπειρία που να μπορει να εμπιστευτεί. Θα προτιμουσα δηλαδή Βεγκερ, Σαντος, Μιρτσεα.
2. Δεν παιζει το συστημα του ΠΑΟΚ ως βασικο σχηματισμό. Δε μου αρεσε καθολου το 4 4 2 στον ΠΑΟΚ, ειδικα τωρα που πουλησαμε Κουλουρη. Η αλλαγή μπορει να μας κοστισει τα προκριματικά.
3. Τακτικά αρεσκεται να κανει πολλες αλλαγές, εχοντας μαθει να κοουτσαρει ως αουτσαιντερ. Αυτο ειναι καλό μονο απέναντι σε πιο ισχυρούς. Ο ΠΑΟΚ εχει στοχο την πρωτη θεση, ως φαβορί ομως. Θεωρω, οπως ο ιδιος δηλωσε, πιο δύσκολο να εχεις την Μπραγκα, ενα αουτσαιντερ, παρα την Μπενφικα ως φαβορι. Ειδαμε οτι ο Λουτσεσκου προσαρμοστηκε και αυτος. Ομως χασαμε 1 γυρο για να παρει πρεφα τη δυναμικη του ΠΑΟΚ και οτι οι απαιτησεις του προεδρου ηταν ρεαλιστικές. Χασαμε πολυτιμο εδαφος εκει, και προσωπικα πιστευω οτι το πρωταθλημα δε θα μπορουσαν να μας το κλεψουν αν παιζαμε απο νωρίτερα με τη σωστή φιλοσοφία. Βεβαια σημερα εχουμε παρακαταθήκη το περυσινο νταμπλ και μια φημη ομαδας με ξεκάθαρα το μεγαλύτερο μπατζετ. Δεν υπαρχει πια αυτη η παρανόηση, και οι στοιχοι της ομαδας νομιζω οτι γινονται αντιληπτοί απο τον νεο μας προπονητη.
4. Δεν εχει μαθει στην πιεση. Το διαβασα πως διαχειριζεται την πιεση και προσωπικα δε μου άρεσε αυτό που διαβασα. Ο ΠΑΟΚ εχει πια τεραστια πίεση, ακομη μεγαλύτερη, απο την ηδη μεγάλη, που λυγισε προπονητές. Εχει και μια διοικηση πιεστικη με τις ιδιαιτεροτητες της, μιας που μιλησε για εναν παραξενο παραγοντα στην Σπορτινγκ, που δεν εμπιστευονταν ευκολα προπονητές.
5. Αυτο το συμβολαιο που ακουγεται ειναι υπερβολικο. 1.5εκ ανα ετος ομως θα ηταν πιο λογικο. Βεβαια, ισως τελικα να ειναι δημοσιογραφικη απατη τα 2εκ που ακουστηκαν. Αν στραβωσει η δουλεια, η αποζημιωση θα εινσι μυθικη, σε περιπτωση που ισχυει το ρεπορταζ.

Συνολικα ειμαι ευχαριστημένος απο την επιλογή, λογω ειδικα της συγκυρίας και των απιστευτων αντανακλαστικων της διοίκησης. Ειναι τοπ επιλογή ειδικα για ομαδες που ξερουν να αναδεικνύουν νεους προπονητες. Επικοινωνιακα σιγουρα είναι μια νικη, που συμβάλλει, εν προκειμενω, στο κλιμα της ομάδας. Δεν εφεραν Ουζουνιδη, ουτε Στανογιεβιτς, αλλα ενα τσουχτερο κοουτς, με δυνατες συστάσεις.
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

vs40 έγραψε: Θα προτιμουσα δηλαδή Βεγκερ, Σαντος, Μιρτσεα.
μιρτσεα :shock: η τρολια της χιλιετιας :lol:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Παντως τα 2εκ που ακουγονται, ισως να ειναι και μεικτα ε. Σε τετοια περιπτωση ειναι σχετικα ευλογο το ποσο.

Οσο για το 4-4-2, κι εγω προσωπικα σιχαινομαι αυτο το συστημα και θεωρω οτι εχει τρομερες αδυναμιες. Ωστοσο απ'οτι καταλαβα, αυτος μαλλον παιζει ενα 4-2-2-1-1, με 2 κοφτες πισω να σχηματιζουν αμυντικη 4αδα με τα στοπερ, 2 πλαγια μπακ που φτανουν στην αλλη ακρη, δυο εξτρεμ που συγκλινουν, ενα φορ περιοχης, κι εναν παικτη που συνδεει τις γραμμες. Αυτο ακριβως επαιζε ο Ζαρντιμ στην Μονακο την χρονια που σαρωσε τα παντα. Δεν ειναι δηλαδη το αγγλικο 4-4-2 των 90ς, ουτε το σιχαμα του Σιμεονε. Οπως και να χει ομως, η τακτικη του ευελιξια εμενα μου λεει οτι δεν θα εφαρμοσει απο την πρωτη μερα τις ιδεες του, και στους κρισιμους αγωνες που ερχονται ισως επιλεξει την πεπατημενη μεχρι η ομαδα να αφομιωσει την φιλοσοφια του. Μην σας κανει λοιπον εντυπωση αν δουμε ενα κλασικο 4-2-3-1, ουτε αν δουμε την ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο Σαντος. (Ο Φερναντο ειχε ρωτηθει πως γινεται ο ΟΣΦΠ να εδιωξε τον Ζαρντιμ κι εκεινος να σαρωσε με Μονακο και να ακουγοταν για κορυφαιες ομαδες, και ειπε πως πολλοι προπονητες αρχικα πανε για 1-0 μεχρι να φτιαξουν την ομαδα οπως θελουν, και μετα παιζουν και μπαλα. Ετσι κι ο Ζαρντιμ στη Μονακο την δευτερη σεζον εριχνε 4αρες.)
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω λουτσε αν με εδιναν 4 εκατομμ, οχι μονο και την ψυχη και στον πολεμο με το ιραν θα πηγαινα
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

vs40 έγραψε: 4. Δεν εχει μαθει στην πιεση. Το διαβασα πως διαχειριζεται την πιεση και προσωπικα δε μου άρεσε αυτό που διαβασα. Ο ΠΑΟΚ εχει πια τεραστια πίεση, ακομη μεγαλύτερη, απο την ηδη μεγάλη, που λυγισε προπονητές. Εχει και μια διοικηση πιεστικη με τις ιδιαιτεροτητες της, μιας που μιλησε για εναν παραξενο παραγοντα στην Σπορτινγκ, που δεν εμπιστευονταν ευκολα προπονητές.
5. Αυτο το συμβολαιο που ακουγεται ειναι υπερβολικο. 1.5εκ ανα ετος ομως θα ηταν πιο λογικο. Βεβαια, ισως τελικα να ειναι δημοσιογραφικη απατη τα 2εκ που ακουστηκαν. Αν στραβωσει η δουλεια, η αποζημιωση θα εινσι μυθικη, σε περιπτωση που ισχυει το ρεπορταζ.
4.Πώς διαχειρίζεται την πίεση, τι διάβασες ;
5.Και εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά τα 2 εκ.
Αν ήταν ελεύθερος οι τιμές θα ήταν πολύ χαμηλότερες .Του δώσαμε πολλά χρήματα για να πιέσει και αυτός την ομάδα .
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παντως μέχρι να το επιβεβαιωσουν και οι Πορτογάλοι "συναδελφοι" αρδ, κρατάω μικρό καλάθι, ακόμα και για τους όρους της συμφωνίας...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Περίμενα Καρέρα, ή κάποιον με επιτεύγματα σε Ρωσία/Ουκρανία, το ότι καταλήγουμε στον Πορτογάλο σημαίνει ότι η διοίκηση έχει μάθει μπαλίτσα, ή έχει αφήσει τις αποφάσεις σ αυτούς που ξέρουν, αντιθέτως με πριν 4-5 χρόνια που Ιβάν και Γιώργης εμπιστευόντουσαν τον κάθε στρατηγό για επιλογή προπονητή και την προσωπική τους καύλα για επιλογή παικτών.

Έχω θετικό προαίσθημα για τον συγκεκριμένο, κι ας είναι ελαφρώς "καμμένη" η πρώτη του χρονιά, τώρα καλή τύχη και πίστωση χρόνου
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ειναι τυχαιο οτι την ειδηση κ καλα οτι δεν εκλεισε την ανεβασαν μονο η γαυροσπορ κ το σπορ φμ? και απανταω οχι δεν ειναι οποιος καταλαβε καταλαβε.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

TheCursed έγραψε:Ειναι τυχαιο οτι την ειδηση κ καλα οτι δεν εκλεισε την ανεβασαν μονο η γαυροσπορ κ το σπορ φμ? και απανταω οχι δεν ειναι οποιος καταλαβε καταλαβε.
οχι γιατι θα κανουν το παν να το χαλασουν
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

οτι και να γραψεις, αυτοι που δεν καταλαβαινουν, δεν προκειτε να αλλαξουν μυαλα.......
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

*Braga have never, in their history, won the Portuguese Primeira Liga. But with Abel Ferreira at the helm, hopes of getting a first league title on the board have increased significantly, and it could well make him the best Portuguese coach in the world right now*

Όταν διαβάζω κάτι τέτοια και βλέπω πως κατατάσσεται στην πεντάδα των κορυφαιων Πορτογάλων προπονητών, τι αμφιβολίες να έχω;

Μπράβο στη διοίκηση! Τα υπόλοιπα στο χορτάρι...
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Ρωτάω όσους έχουν δει Μπράγκα, παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο κατοχής ή αμυντικά με προσανατολισμό στις αντεπιθέσεις; Από τα λίγα που διάβασα μου φαίνεται ότι είναι σχολής Σαντος κ δεν χαρηκα ιδιαίτερα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

laska4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Ειναι τυχαιο οτι την ειδηση κ καλα οτι δεν εκλεισε την ανεβασαν μονο η γαυροσπορ κ το σπορ φμ? και απανταω οχι δεν ειναι οποιος καταλαβε καταλαβε.
οχι γιατι θα κανουν το παν να το χαλασουν
Το γεγονός είναι ότι οι Πορτογάλοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα. To ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ, μόνο εδώ στην Ελλάδα γράφτηκε... Μερικοί Πορτογάλοι γράφουν ακόμα και για προσφορά 3 εκατομμυριων προς την Μπράγκα! Το γιατί γραφονται ολα αυτα στην Πορτογαλία ή δεν έχει βγει ακόμα η είδηση εκεί, δεν το γνωρίζω...

Φυσικά όμως αυτό είναι βουτυρο στο ψωμί των Αθηνέζων...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”