Και σ'αυτο που εγραψα το πρωι για τον Λουτσεσκου,για να τα καταφερω,το στομα μου εφτασε στο δεξι μου αυτι..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
[/quote]Το διάβασα στραβοστομικα και έκλαψα στο γέλιο. Να σαι καλά φίλε Αθενς[/quote]
Και σ'αυτο που εγραψα το πρωι για τον Λουτσεσκου,για να τα καταφερω,το στομα μου εφτασε στο δεξι μου αυτι..
-
makispaspartou
Προπονητής Abel Ferreira
Roster κατά 80% έτοιμο..
Ουσιαστικά μία προσθήκη χαφ και ένα αριστερό μπακ και μετά ας αποφασίσει ο Abel τι άλλο χρειάζεται ή δεν χρειάζεται!
Πασχαλάκης Ζίβκοβιτς Μελίσσας
Μάτος Ροντρίγκο
Γιαννούλης Βιειρίνια Μεταγραφή
Κρέσπο Βαρέλα Ίνγκασον Μιχάι
Βερνμπλουμ Μίσιτς Αουγκούστο Μεταγραφή Μελιόπουλος Μαουρίσιο
Μπίσεσβαρ Πέλκας Ελ Καντουρί?
Λάμπρου Λημνιός Ενρίκε? Ζαμπά Στοχ
Άκπομ Σβιντέρσκι
Roster κατά 80% έτοιμο..
Ουσιαστικά μία προσθήκη χαφ και ένα αριστερό μπακ και μετά ας αποφασίσει ο Abel τι άλλο χρειάζεται ή δεν χρειάζεται!
Πασχαλάκης Ζίβκοβιτς Μελίσσας
Μάτος Ροντρίγκο
Γιαννούλης Βιειρίνια Μεταγραφή
Κρέσπο Βαρέλα Ίνγκασον Μιχάι
Βερνμπλουμ Μίσιτς Αουγκούστο Μεταγραφή Μελιόπουλος Μαουρίσιο
Μπίσεσβαρ Πέλκας Ελ Καντουρί?
Λάμπρου Λημνιός Ενρίκε? Ζαμπά Στοχ
Άκπομ Σβιντέρσκι
Gospi έγραψε:Και εγω θεωρω δεδομενο πως θα του κανουν την χαρη να του φερουν 2-3 παιχτες της επιλογης του!
Θα το εκαναν ουτως ή αλλως, αλλα πολυ περισσότερο τωρα που εχει γυρισει το ματι τους και θελουν να αποδειξουν οτι στηριζουν τον κοουτς της ομαδας εμπρακτα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε δεν συμφωνω
δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να λειτουργει με συναισθηματικα ξεσπασματα
να αποδειξουν τι και σε ποιον? αυτα ειναι ερασιτεχνισμοι
τουλαχιστον ενας παιχτης θα αποκτηθει που θα ειναι ατοφια η στο περιπου επιλογη- επιθυμια τουπροπονητη
γιατι ετσι πρεπει να γινει
αν επιλεξει να παιξει 442 με 2 6αρια η με 3 στην αμυνα τοτε αλλαζει ολοκληρο το ροστερ
επειδη λοιπον το ορθολογικο ειναι να παιξουμε με 4231
θα διαλεξει ενα κεντρικο χαφ που θα μπορει να κανει την δουλεια που θελει
δεν εχει σημασια αν ειναι απο μια λιστα που θα δωσει η οχι
και δεν προχωραει ο συλλογος με ενα αισθημα εκδικισης
ειδικα οταν δεν υπαρχει τετοιο ζητημα
Φήμες λένε ότι η Μπράγκα πάει για Μαρτίνς με βοηθό προπονητή Παντελίδη 
Με συγχωρεις Μαρλει αλλα νομιζω πως ο συλλογισμος σου ειναι πιο αυθαιρετος απο τον δικο μου...
Κατ αρχας τι σε κανει να πιστευεις οτι θα απαρνηθει το 4-4-2 τοσο απλα?
Κατα δευτερον τι σε κανει να οιστευεις οτι στην διαπραγματευση δεν τεθηκε ως δελεαρ και η ατακα "ελα και θα σ φερουμε 2-3 παιχτες της επιλογης σου"?
Και οσο κι αν δεν σ κολλαει η εκδικητικοτητα σε επιπεδο επαγγελματισμου, μην παραβλεπεις το γεγονος οτι εχουμε να κανουμε με μια οικογενεια με ιδιαιτερο μενταλιτι...
Κατα δευτερον τι σε κανει να οιστευεις οτι στην διαπραγματευση δεν τεθηκε ως δελεαρ και η ατακα "ελα και θα σ φερουμε 2-3 παιχτες της επιλογης σου"?
Και οσο κι αν δεν σ κολλαει η εκδικητικοτητα σε επιπεδο επαγγελματισμου, μην παραβλεπεις το γεγονος οτι εχουμε να κανουμε με μια οικογενεια με ιδιαιτερο μενταλιτι...
Η Μπράγκα αντικατέστησε τον Φερεϊρα ήδη με τον προπονητή της Μπενφικα Β, οπότε είχε γίνει κάποια προεργάσια από όλους.
πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ...
αναμένουμε ανάλογη συνέχεια
αναμένουμε ανάλογη συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 30 Ιουν 2019, 16:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Πάντως η άμεση λύση σε ένα πρόβλημα που μας σόκαρε, είναι επίδειξη ισχύος του Σαββίδη.
- Mauricio-8-
Αντε τώρα και έναν Ευρωπαίο χαφ για το '8' και να αφήσουμε τον Ανθρωπο να δουλέψει με την υσηχια του! Το καλό με τον Φερειρα είναι ότι θα βρει έτοιμο ροστερ σχεδόν πλήρες! Τώρα αν θέλει να κάνει αλλαγές αλλο είναι αυτό! Εμείς που μένουμε πίσω πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις αποδεσμευσεις για εξοικονόμηση χρημάτων με τους παικτες:Χατσεριδη, Κιτσιου, Χατζηισαια,Μιχόγεβιτς,Κατσε*, Μουλεν,Ουαρντα κτλ κτλ.
Σύμφωνα με αυτά που μας έλεγαν τόσο καιρό ο Khacheridi από αύριο το πρωί θα πρέπει να λογίζεται ως ελεύθερος. Εκτός κι αν μας δούλευαν ομαδικώς.
-
john4serres
Μια σκέψη μου :
Πουλάς Ουαρντα, Ελ Καντουρι, Ενρικε και μ αυτό το σεβαστό πόσο από τις πωλήσεις και την απαλλαγή συμβολαίων φέρνεις αριστερό μπακ (και κρατάς και τα ρέστα)
Έτσι ο Βιειρινια θα στελεχώσει Στοχ, Ζαμπα, Λάμπρου και Λημνιό, Μπισεσβαρ, Πελκα στους μεσοεπιθετικους.
Προτεινόμενος παίκτης από Μπράγκα: Nuno Sequeira, μαζί με Γιαννούλη τα δύο αριστερά μπακ
Πουλάς Ουαρντα, Ελ Καντουρι, Ενρικε και μ αυτό το σεβαστό πόσο από τις πωλήσεις και την απαλλαγή συμβολαίων φέρνεις αριστερό μπακ (και κρατάς και τα ρέστα)
Έτσι ο Βιειρινια θα στελεχώσει Στοχ, Ζαμπα, Λάμπρου και Λημνιό, Μπισεσβαρ, Πελκα στους μεσοεπιθετικους.
Προτεινόμενος παίκτης από Μπράγκα: Nuno Sequeira, μαζί με Γιαννούλη τα δύο αριστερά μπακ
δεν σε συγχωρω δεν σε συγχωρωGospi έγραψε:Με συγχωρεις Μαρλει αλλα νομιζω πως ο συλλογισμος σου ειναι πιο αυθαιρετος απο τον δικο μου...
οι αναγκες και το πλανο της ομαδας
οταν σου λενε πως ερχεσαι σε μια ομαδα που παιζει 4231 και πηρε 2 σερι χρονιες το πρωταθλημα και μαλιστα φετοσ χωρις ηττα και δεν υπαρχουν μεγαλες αλλαγες στο ροστερ
δεν λες ερχομαι να το αλλαξω αυτο
δεν λεω ουτε για την χρονικη στιγμη προετημασια και σχεδον ετοιμο ροστερ
αν επειμενει ο προπονητης πολυ απλα το κλαμπ παει σε αλλη επιλογη
εφοσον συμφωνησε δεν τιθετε θεμα για σχηματισμο με 3 σεντερ μπακ
για 442 με την μορφη που επαιζε στην μπραγκα επισης δεν γινεται
τωρα αν θα παει σε 4411 η σε 442 με 8αρι
δεν ειναι μεγαλη διαφορα απο αυτο που παιζαμε
σε ρομβο επισης δεν μπορει να παει
αυτα εχουν αποφασιστει πριν πεσουν οι υπογραφες
στο θεμα της εκδικησης επιμενω σε ποιον και γιατι?
ο ιβαν κανει μπιζνες ψυχρα και κυνικα οπως πρεπει
δηλαδη πως το σκεφτεσαι να καθεται στο σπιτι ο ιβαν και να λεει
παρτα φουστη ραζβαν
και ο ραζβαν να λεει παρτα φουστη ιβαν
πινοντας και οι 2 ενα κρασι αξιας 3000 ευρω?
η ζωη συνεχιζεται ειναι μπιζνες
και εδω δεν τιθεται θεμα εκδικησης
αλλα ακομα και ανυπηρχε ο ενας ειναι στην ευρωπηκαι ο αλλος στην ασια
πως θα παρει εκδικηση ο ενας αποτον αλλον
δεν μπορω να καταλαβω
ευχαριστω για την πασα,δεν ηξερα που να το γραψωΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Χρήστος Καρυπιδης κύριοι, πολυθεσιτης.
δεν προκειται να ξεχασω σε ματς με την Ξανθη
τον καρυπιδη να τραβαει,να σπρωχνει και να κλωτσαει τους παικτες μας
και στα καπακια με τον γκέυ
να ειναι σε αποσταση μινιμουμ 2 μετρα απο αυτον που υποτιθεται οτι μάρκαρε
αλλά επαιρνε διαρκειας και καλά
πως γινεται και επιβιωνουν οι κοπριές και ειναι παντα στον αφρο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Πάτερ, μήπως τον πήρε ο μικρός να τον ξυλοφορτωνουν τα βουνά στις στραβές του λόγω επιθέτου;;prist64 έγραψε:ευχαριστω για την πασα,δεν ηξερα που να το γραψωΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Χρήστος Καρυπιδης κύριοι, πολυθεσιτης.
δεν προκειται να ξεχασω σε ματς με την Ξανθη
τον καρυπιδη να τραβαει,να σπρωχνει και να κλωτσαει τους παικτες μας
και στα καπακια με τον γκέυ
να ειναι σε αποσταση μινιμουμ 2 μετρα απο αυτον που υποτιθεται οτι μάρκαρε
αλλά επαιρνε διαρκειας και καλά
πως γινεται και επιβιωνουν οι κοπριές και ειναι παντα στον αφρο