Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Βγάζει όλο το 90λεπτο γιατί όταν είναι 0-0 στο 70' και η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά, δεν κρύβεται αλλά βγαίνει μπροστά και παίρνει την ομάδα πάνω του.
-
28/02/2009 23:40 » ΠΑΟΚ - Κονσεϊσάο: "Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία"
Την αισιοδοξία του για την εκπλήρωση των στόχων του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Κορέιο ντε Μάνια", ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο έμπειρος μέσος, μεταξύ άλλων, έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, όσο και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον. Αναλυτικότερα τα όσα είπε:
Για τον ΠΑΟΚ: Πηγαίνουμε πολύ καλά. Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας και είμαστε μέσα στους στόχους μας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και η έξοδος μας στην Ευρώπη.
Για τον Φερνάντο Σάντος: Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας! Προετοιμάζει πολύ σωστά τα παιχνίδια και ξέρει να παίρνει την καλύτερη δυνατή απόδοση από κάθε παίκτη. Μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα και το βασικό είναι ότι έχει την αποδοχή όλων των ποδοσφαιριστών.
Για τις μελλοντικές του προθέσεις: Βρίσκομαι στα 34 μου χρόνια και ο ΠΑΟΚ μου έχει προτείνει ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο. Πρέπει να σκεφτώ τη γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά μου, οπότε αν δεν επεκτείνω τη συνεργασία μου τότε ενδέχεται να σταματήσω και την καριέρα μου.
Kαταλήγοντας, αναφέρθηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με αρκετά αιχμηρά σχόλια: Είναι ένα περιβάλλον με κυρίαρχα στοιχεία τα ψέματα, την υποκρισία και τα παιχνίδια των επιχειρηματιών, τα οποία προσπαθούν να αποκρύψουν με κάθε τρόπο. Πολλοί προσπαθούν να αναδειχθούν μέσω του ποδοσφαίρου. Προσωπικά το ψέμα και η υποκρισία είναι δύο πράγματα που σιχαίνομαι.
Την αισιοδοξία του για την εκπλήρωση των στόχων του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Κορέιο ντε Μάνια", ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο έμπειρος μέσος, μεταξύ άλλων, έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, όσο και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον. Αναλυτικότερα τα όσα είπε:
Για τον ΠΑΟΚ: Πηγαίνουμε πολύ καλά. Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας και είμαστε μέσα στους στόχους μας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και η έξοδος μας στην Ευρώπη.
Για τον Φερνάντο Σάντος: Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας! Προετοιμάζει πολύ σωστά τα παιχνίδια και ξέρει να παίρνει την καλύτερη δυνατή απόδοση από κάθε παίκτη. Μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα και το βασικό είναι ότι έχει την αποδοχή όλων των ποδοσφαιριστών.
Για τις μελλοντικές του προθέσεις: Βρίσκομαι στα 34 μου χρόνια και ο ΠΑΟΚ μου έχει προτείνει ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο. Πρέπει να σκεφτώ τη γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά μου, οπότε αν δεν επεκτείνω τη συνεργασία μου τότε ενδέχεται να σταματήσω και την καριέρα μου.
Kαταλήγοντας, αναφέρθηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με αρκετά αιχμηρά σχόλια: Είναι ένα περιβάλλον με κυρίαρχα στοιχεία τα ψέματα, την υποκρισία και τα παιχνίδια των επιχειρηματιών, τα οποία προσπαθούν να αποκρύψουν με κάθε τρόπο. Πολλοί προσπαθούν να αναδειχθούν μέσω του ποδοσφαίρου. Προσωπικά το ψέμα και η υποκρισία είναι δύο πράγματα που σιχαίνομαι.
- Pegasus1589
Δε με χαλάει καθόλου αν μου καθαρίζει όλα τα μικρά ματς στα οποία δυσκολεύομαι.Johnys έγραψε:Ανάλογος τον αντίπαλο πάντως,γιατί στα δύσκολα mats δε φαίνεται συνήθως.

credit στον αρχηγο
απιστευτες ασιστ
καλυψεις και τερξιμο απο οποια πλευρα κι αν αγωνιστηκε!
ειναι σε μεγαλη φορμα.
απιστευτες ασιστ
καλυψεις και τερξιμο απο οποια πλευρα κι αν αγωνιστηκε!
ειναι σε μεγαλη φορμα.
ένταξη οι ασιστ αλλα πολλες επιθέσεις σταματάνε γιατι ειναι εξαιρετικά ααααααααααργοοοοοοος (που θα ελεγε και ο τσιαρτας).
οτι ειπα και για μουσλι...παιχταρας.
θυμιθειτε απο ποτε εχουμε τετοια ποιοτητα σε σεντρες. να σας βοηθησω; χμμμ
δεν μου ερχεται!!
θυμιθειτε απο ποτε εχουμε τετοια ποιοτητα σε σεντρες. να σας βοηθησω; χμμμ
δεν μου ερχεται!!
Darklord μην το ψάχνεις,δεν έχει περάσει τέτοιος χάφ από ελλάδα ξανά...μην το ψάχνεις...Αν ήταν στην ηλικία του γκαλέττι στη ρεάλ θα έπαιζε...αυτός έχει τεχνική απίστευτη...Έχουν περάσει τα χρόνια μεν αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω...

2 σέντρες 2 ασίστ 2 γκολ!!! σέρτζιο τί να πω?? και πεθαμένος να παίξεις 1 ασίστ θα βγάλεις ρε αρχηγέ!!! η σέντρα στο δεύτερο γκολ είναι με το αριστερό στην κίνηση και στο 93 που τα πόδια σου έχουν 100 κιλά κούρασης το καθένα... τί να πω... ό,τι και να πω θα έιναι λίγο
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ελα ρε αρχηγαρα!! εκει που τον κατηγορουσα ολη τη χρονια οτι δεν βγαζει τις σεντρες που εβγαζε στα νιατα του, επιτελους στα τελευταια ματς με εχει αποστομωσει!!
δε ζητουσα και πολλα...στα νιατα του ειχε με τον φιγκο τις καλυτερες ξυραφιες!!
ε μερικες να κανει μονο ακομα και αμυντικοι σκοραρουν (κοντρερας)
δε ζητουσα και πολλα...στα νιατα του ειχε με τον φιγκο τις καλυτερες ξυραφιες!!
ε μερικες να κανει μονο ακομα και αμυντικοι σκοραρουν (κοντρερας)

Ότι ξέρει μπάλα δεν αμφισβητεί κανένας απλά η ηλικία του είναι ένα εμπόδιο και δε μπορεί να δώσει αυτό που θέλει.Οι σέντρες του είναι πολύ καλές αλλα τα τρεξίματα του λείπουν δυστυχώς.Παρόλα αυτά είναι χρήσιμος.
Θέλω να δω τι ρολο θα παίξει μέσα στο τηγάνι τι τεταρτη.
Θέλω να δω τι ρολο θα παίξει μέσα στο τηγάνι τι τεταρτη.
Σέντρα με ξυραφάκια κρυμένα σε πατάτες!
Ένας αργός και νόστιμος σαν τηγανιτή πατάτα που ποτέ δεν περιμένεις να κάνει κάτι αξιόλογο σε κάποιο αγώνα.
Ψύχραιμος όμως και πολυέμπειρος φροντίζει ο πατάτας να βάζει το μεγάλο μυστικό του πάντα στο καλομαγειρεμένο παιχνίδι του.
Την γλυκιά του σέντρα και να αναγκάζει τους αντιπάλους του να κάνουν γαργάρα με την σέντρα γεμάτο ξυραφάκια (danger danger) μετά το γκολ όποιος και να χρίζετε σκόρερ!
Ένας αργός και νόστιμος σαν τηγανιτή πατάτα που ποτέ δεν περιμένεις να κάνει κάτι αξιόλογο σε κάποιο αγώνα.
Ψύχραιμος όμως και πολυέμπειρος φροντίζει ο πατάτας να βάζει το μεγάλο μυστικό του πάντα στο καλομαγειρεμένο παιχνίδι του.
Την γλυκιά του σέντρα και να αναγκάζει τους αντιπάλους του να κάνουν γαργάρα με την σέντρα γεμάτο ξυραφάκια (danger danger) μετά το γκολ όποιος και να χρίζετε σκόρερ!