Μη γελας ,για να θελει ο αλλος να ερθει η προσφορα μας πρεπει να ειναι πολυ μεγαληjoshua έγραψε:Το δημοσίευμα πάντως περί αμοιβής 2 μυρίων στον Φερειρα μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω...
Νέος προπονητής 2019/2020
-
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
Ρε συ josh παπατζηδες υπαρχουν σε ολο τον πλανητη,οτι θελουν γραφουν.
Αυτο που ειναι γεγονος παντως ειναι οτι εδω που φτασαμε για να παρουμε προπονητη που δεσμευεται με συμβολαιο θα πληρωσουμε κατιτις παραπανω,στην ομαδα θα ειναι; στον προπονητη θα ειναι; θα δειξει.
Πιστευω οτι μεχρι το βραδυ ο Πορτογαλος θα ειναι ο νεος προπονητης μας.
Αυτο που ειναι γεγονος παντως ειναι οτι εδω που φτασαμε για να παρουμε προπονητη που δεσμευεται με συμβολαιο θα πληρωσουμε κατιτις παραπανω,στην ομαδα θα ειναι; στον προπονητη θα ειναι; θα δειξει.
Πιστευω οτι μεχρι το βραδυ ο Πορτογαλος θα ειναι ο νεος προπονητης μας.
2εκ για σπάσιμο συμβολαίου σε προπονητή;Παράλογο μου ακούγετε.Εδώ δεν έχει FFP;Μαράκι τι κάνεις;Θα τους αφήσεις να ξοδέψουν τόσα χρήματα;Κράτα τα καλύτερα για μια χαφάρα
H πλακα ειναι πως πια και να θελεις να παρεις ελληνα προπονητη δεν υπαρχει
o Ιβαν προφανως τα εχει παρει κρανιο με τον Λουτσεσκου και δεν υπολογιζει τιποτα.Αυτο μονο καλο μπορει να ειναι για την ομαδα
- Maximus
Eπιβεβαιώνω.TwoDoubles έγραψε:Καλημέρα σε όλους.Για να μην μας πασάρουν ο,τι να ναι,η Μπράγκα ειναι μονίμως στην 4η θέση.
Ο Φερέιρα δεν έκανε κάτι το τρομερό,την διατήρησε εκεί.
2014–15 4th
2015–16 4th
2016–17 5th
2017–18 4th
2018–19 4th
https://en.wikipedia.org/wiki/S.C._Braga
Διαβαζοντας τα δημοσιευματα του Πορτογαλικου Τυπου, διαπίστωσα ότι την χρονια 2017-2018 (την πρώτη του χρονιά), την θεωρούσαν επιτυχημένη, για αυτο και ανανεωθηκε (και ανεβηκε και η ρητρα του).
Πέρσι όμως είχαν βλέψεις για κάτι παραπάνω, και η χρονια υπηρξε αμφιλεγομενη με δημοσιευματα του "μενει-φευγει"...
-
και τι σχεση εχει το που τερματισε η Μπραγκα. Ειναι αυτο κριτιριο για το αν ειναι καλος προπονητης;Kαι ο Ρουμανος σε μικρομεσαια ομαδα της χωρας μας ηταν πρνι τον παρουμεTwoDoubles έγραψε:Καλημέρα σε όλους.Για να μην μας πασάρουν ο,τι να ναι,η Μπράγκα ειναι μονίμως στην 4η θέση.
Ο Φερέιρα δεν έκανε κάτι το τρομερό,την διατήρησε εκεί.
2014–15 4th
2015–16 4th
2016–17 5th
2017–18 4th
2018–19 4th
https://en.wikipedia.org/wiki/S.C._Braga
Θυμάμαι με Φονσέκα πριν 3 χρόνια έπαιζε μπαλάρα,την ειχα δει στο Europa Leaugue και έμεινα αναυδος με την ποιότητα των παικτών που είχε,κυρίως μεσοεπιθετικά.
Τότε ήταν που έκανε "ονομα" ο Φονσέκα και πήγε στην Σαχτάρ.
Ο Ιβαν τα ειχε παρει στο κρανιο εδω και καιρο, με την αδικαιολογητη απαιτηση να μεινουν οι σαχωφ κανιας παση θυσια και με συμβολαια που δεν ανταποκρινονταν στην πραγματική τους αξια...
Το ίδιο ισχυει κ για τον Καντουρι που ξεκαθαρα θεωρειται υπερτιμημενος για τα οσα εχει δειξει, και μονιμα εμφανιζει τασεις φυγης...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο ισχυει κ για τον Καντουρι που ξεκαθαρα θεωρειται υπερτιμημενος για τα οσα εχει δειξει, και μονιμα εμφανιζει τασεις φυγης...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα απο πανω ειναι πορτο μπενφικα σππρτιγκ με απειρως περισσοτερα χρηματα.δεν ειναι κριτηριο αυτο
Αρχικα να επαναλαβω πως θεωρω τα δημοσιευματα περι αμοιβης ανεκδοτο,η αμοιβη στην ομαδα ειναι αλλη υποθεση.Δεν ειναι δυνατον να προσφερεις σε εναν προπονητη, που πρεπει να παιρνει βαρια βαρια κανα 300ρι,πολλαπλασιο συμβολαιο για να αγορασεις 2 χρονια προπονητικης χωρις μαλιστα να εχει επιδειξει κατι το ιδιαιτερο σε αποτελεσματα.Θα θυμιζει περιπτωση Χατσεριδη.Την επομενη φορα που θα πλησιασεις προπονητη θα εχεις ενα προηγουμενο εκτος καθε λογικης και νομιζω πως ο Μπρανκο προσεληφθει εκτος των αλλων για να εκλογικευσει καποια πραγματα στη λειτουργια της παε.
-
Eτσι η τριτη Σπορτινγκ με τη τεταρη Μπραγκα εχουν χρηματιστιραικη αξια 100.000.000 διαφοραTaseos έγραψε:Καλα απο πανω ειναι πορτο μπενφικα σππρτιγκ με απειρως περισσοτερα χρηματα.δεν ειναι κριτηριο αυτο
Δεν ξέρω πόσα έπαιρνε, τα 300 μου φαίνονται λίγα,μικρή σημασία έχει τι πιστεύουμε εμείς, το σημαντικό και νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι είναι να κάνει την επιλογή προπονητή ο Μπρανκο, είναι μέρος της δουλειάς του και πρέπει να τον αφήσουν να την κάνει.
Τι λιγα ρε Μπανε προπονητης σε β ομαδα ηταν πριν αναλαβει την πρωτη της Μπραγκα μολις 2 χρονια πριν,ομαδα η οποια μισθολογικα ειναι κατω απο εμας.Ειναι σαν να λεμε οτι εμεις θα καναμε προπονητη τον Γκαρσια και θα του διναμε περισσοτερα.
Εγω θα ειμαι ο αιρετικος της παρεας και θα πω οτι προτιμω τον Ιταλο.Δε ξερω γιατι,διαισθηση,κολλημα οτι θελετε πειτε.Και φυσικα,ασχετα αν δε μπαινουν απο τη τσεπη μου,διαφωνω καθετα με τα ποσα που ακουγονται -αν ειναι αληθεια-.
Οτι μας εκανε ο αλλος,δε θελω να το κανουμε σε αλλες ομαδες και με αλλους προπονητες,γιατι αυριο-μεθαυριο το ιδιο θα ξανακανει σ'εμας.
Οτι μας εκανε ο αλλος,δε θελω να το κανουμε σε αλλες ομαδες και με αλλους προπονητες,γιατι αυριο-μεθαυριο το ιδιο θα ξανακανει σ'εμας.