Νέος προπονητής 2019/2020
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. 12 ήταν τα δευτερόλεπτα της μετάβασης, όσοι ήταν κι οι τρόποι ανάπτυξης του ΓιΔώνη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Άμπελ Φερέιρα θα είναι -όπως φαίνεται- ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο οποίος και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του δικεφάλου. Ο 40χρονος Πορτογάλος παραλαμβάνει μια ομάδα η οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο καλείται να την οδηγήσει σε ανάλογες επιτυχίες.prax έγραψε:Ο ραζβαν πήγε στους 4 ή 8 στο Γιουρόπα όταν παίξαμε αντίπαλοι οπότε αυτό από μόνο του λέει ότι έχει καλύτερη καριέρα από τον κλαρίνο.. επίσης όταν παίζαμε αντίπαλοι με τον κλαρίνο η ταρίφα πήγαινε 3-4 και τη χρονιά με τον βαζελο που είχε παιχταραδες Μπεργκ ζεκα μμποκου έφαγε 3 κ 4 στην Τούμπα.
Παρεπιπτόντως εγώ δε βλέπω πουθενά να αναφέρει η σπορταιμ ότι έκλεισε ο Φερέιρα ρε μάγκες
Sportime
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι επειδή απ το σοκ δεν πρόλαβα να σου γράψω κάτι κ.Λουτσεσκου, θα σου πω ότι σε λάτρεψα κι ότι στενοχωρηθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό οπως έγινε.
Είπα να μη σε βρίσω γιατί έφερες το νταμπλ. Και μετα μου λέει ο Δημόπουλος : μα κι Εγώ πηρα πρωταθλημα. Το ίδιο μου ειπε κι η αράχνη. Κι ο Σάλπι μου λέει εγω πήρα κυπελλα και σε τι εποχές..Έτσι;;
Οποτε αγαπημένε μου ραζβαν αεί στα τσακιδια
Είπα να μη σε βρίσω γιατί έφερες το νταμπλ. Και μετα μου λέει ο Δημόπουλος : μα κι Εγώ πηρα πρωταθλημα. Το ίδιο μου ειπε κι η αράχνη. Κι ο Σάλπι μου λέει εγω πήρα κυπελλα και σε τι εποχές..Έτσι;;
Οποτε αγαπημένε μου ραζβαν αεί στα τσακιδια
Δεν αμφισβητώ, απλά εύχομαι να είναι ο εκλεκτός του Μπράνκο κυρίωςMitsospaoki4 έγραψε:Ο Άμπελ Φερέιρα θα είναι -όπως φαίνεται- ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο οποίος και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του δικεφάλου. Ο 40χρονος Πορτογάλος παραλαμβάνει μια ομάδα η οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο καλείται να την οδηγήσει σε ανάλογες επιτυχίες.prax έγραψε:Ο ραζβαν πήγε στους 4 ή 8 στο Γιουρόπα όταν παίξαμε αντίπαλοι οπότε αυτό από μόνο του λέει ότι έχει καλύτερη καριέρα από τον κλαρίνο.. επίσης όταν παίζαμε αντίπαλοι με τον κλαρίνο η ταρίφα πήγαινε 3-4 και τη χρονιά με τον βαζελο που είχε παιχταραδες Μπεργκ ζεκα μμποκου έφαγε 3 κ 4 στην Τούμπα.
Παρεπιπτόντως εγώ δε βλέπω πουθενά να αναφέρει η σπορταιμ ότι έκλεισε ο Φερέιρα ρε μάγκες
Sportime
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κ γω το βασικότερο πιστεύω είναι αυτό.. όπως και οι παίχτες έτσι και ο προπονητής να ναι επιλογή του Μπράνκο!
Λάθος συγνώμη. Μάλλον με πείραξαν τα Ξυδια 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Σάβ 29 Ιουν 2019, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokagrinio
Αυυο το άρθρο ειναι απο τον Φλεβάρη.... Του 2018....prax έγραψε:Το αφήνω αυτό εδώ κ πάω για ύπνο γιατί νυστάζω απ' τα Ξυδιά..http://www.arabnews.com/node/1251366/sports
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
Πέρα από τον Μπράνκο υπάρχει και η δικλείδα ασφαλείας του Βιερίνια. Αν έρθει Πορτογάλος πιστεύω ότι θα είναι καλός.
Στην Νέα Σμύρνη στο 2-2 πριν απο 2 περίπου χρόνια κάποιοι σε έβριζαν εν χορό (ειναι Τατιάνα του Ρουμάνου η μάνα), ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που ήταν εκει. Λιγο πριν στη Ριζούπολη άκουσες τα καντήλια της ζωής σου. Οι ίδιοι λοιπόν σήμερα και πολλοί άλλοι σε κράζουν που έφυγες. Για οποιονδήποτε λόγο κ να έφυγες ειναι αποδεκτό, φυσιολογικό και μεςα στο ποδόσφαιρο.
Οι ίδιοι που λένε ο ΠΑΟΚ πανω από όλα οι ίδιοι κράζουν την ιστορία του ΠΑΟΚ.Γιατι ο Λουτσεσκου ειναι ιστορία μας πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατι λειτουργούμε με κακιά απέναντι του. Εμεις εδώ θα είμαστε και θα συνεχίζουμε.
Πάντα θα τον ευχαριστώ για τα δυο Νταμπλ, το αήττητο, τα ψυχολογικά που δημιούργησε στις ομάδες του ΠΟΚ και γιατι ήταν ένας απο εμάς όσο ήταν σε εμάς.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο όλα.
Οι ίδιοι που λένε ο ΠΑΟΚ πανω από όλα οι ίδιοι κράζουν την ιστορία του ΠΑΟΚ.Γιατι ο Λουτσεσκου ειναι ιστορία μας πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατι λειτουργούμε με κακιά απέναντι του. Εμεις εδώ θα είμαστε και θα συνεχίζουμε.
Πάντα θα τον ευχαριστώ για τα δυο Νταμπλ, το αήττητο, τα ψυχολογικά που δημιούργησε στις ομάδες του ΠΟΚ και γιατι ήταν ένας απο εμάς όσο ήταν σε εμάς.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο όλα.
Καλα, οπως ειπε κ φιλος πιο πανω, ιστορια του ΠΑΟΚ ηταν κι ο Φασουλας.....μαλακια μας που μετα το χαμενο τελικο με το γαυρο οταν κι ανακοινωσε οτι συνεχιζει σ'αυτους, δεν πηγαμε να τον τιμησουμε για την προσφορα του.
Υπαρχει πικρα φιλε..για τον τροπο και κυριως για το χρονο που εγινε. Προσωπικα με πειραξε και ολο το σοου με δηλωσεις ακομα κ μεσα στην ομαδα για το οτι δεν τον βοηθησε η διοικηση. Ακομα κ κλεινοντας την πορτα αναψε φυτιλια που δεν βοηθουν την ομαδα, παρα μονο τη φημη του ως προπονητη. Παρτακιας λοιπον σε ολη την ιστορια.
Οποτε, ναι...μερος της ιστοριας αλλα σημερα δςν ακουει τιποτα που υα επρεπε να ξενιζει.
Υπαρχει πικρα φιλε..για τον τροπο και κυριως για το χρονο που εγινε. Προσωπικα με πειραξε και ολο το σοου με δηλωσεις ακομα κ μεσα στην ομαδα για το οτι δεν τον βοηθησε η διοικηση. Ακομα κ κλεινοντας την πορτα αναψε φυτιλια που δεν βοηθουν την ομαδα, παρα μονο τη φημη του ως προπονητη. Παρτακιας λοιπον σε ολη την ιστορια.
Οποτε, ναι...μερος της ιστοριας αλλα σημερα δςν ακουει τιποτα που υα επρεπε να ξενιζει.
Με μια διαφορά φίλε Besush, ο Φασουλας ήταν αρνητική ιστορία στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσεσκου έσπασε όλα τα κοντέρ.Besuch 2 έγραψε:Καλα, οπως ειπε κ φιλος πιο πανω, ιστορια του ΠΑΟΚ ηταν κι ο Φασουλας.....μαλακια μας που μετα το χαμενο τελικο με το γαυρο οταν κι ανακοινωσε οτι συνεχιζει σ'αυτους, δεν πηγαμε να τον τιμησουμε για την προσφορα του.
Από αναδημοσίευση ρουμάνικων μέσων η Μετροσπορτ γράφει ότι ο Λουτσέσκου ήδη έχει κάνει προεργασία (πότε πρόλαβε άραγε) για την μεταγραφική ενίσχυση της νέας του Ομάδας και μάλιστα ζήτησε να αγοραστεί και συγκεκριμένος παίχτης. Ο επιθετικός της Παρτίζαν Ricardo Gomes. Μωρέ μπράβο! Αυτός δεν ήταν που δήλωνε ότι δεν εμπλέκεται και δεν γουστάρει τις μεταγραφές και ότι δεν ζητάει συγκεκριμένους παίχτες αλλά δίνει μόνο το περίγραμμα των χαρακτηριστικών στους καθ ύλη αρμόδιους? Ακούσαμε καμιά φορά να ζητάει συγκεκριμένο παίχτη να αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ? Ακόμα και για τον Τόσκα έλεγε ότι απλά συμφώνησε και ότι δεν ήταν και καλά επιλογή του.
Περιμένω να δω αν γίνει αυτή η μεταγραφή για να καταλάβω πόσο σανό έχουμε φάει από τον τέως.
Περιμένω να δω αν γίνει αυτή η μεταγραφή για να καταλάβω πόσο σανό έχουμε φάει από τον τέως.
Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχουμε προπονητή αύριο, μιας και λογικά θα το μαθαίναμε αν ήταν να μπει κάποιος στο αεροπλάνο. Στην περίπτωση που δεν έχουμε λοιπόν εξελίξεις αύριο, τι γίνεται με την προετοιμασία;
Θα φύγει κανονικά η ομάδα; Ποιος θα την προπονεί μέχρι να έρθει ο κόουτς;
Θα φύγει κανονικά η ομάδα; Ποιος θα την προπονεί μέχρι να έρθει ο κόουτς;
Στη Νέα Σμύρνη ήμουν μέσα.northend4 έγραψε:Στην Νέα Σμύρνη στο 2-2 πριν απο 2 περίπου χρόνια κάποιοι σε έβριζαν εν χορό (ειναι Τατιάνα του Ρουμάνου η μάνα), ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που ήταν εκει. Λιγο πριν στη Ριζούπολη άκουσες τα καντήλια της ζωής σου. Οι ίδιοι λοιπόν σήμερα και πολλοί άλλοι σε κράζουν που έφυγες. Για οποιονδήποτε λόγο κ να έφυγες ειναι αποδεκτό, φυσιολογικό και μεςα στο ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο όλα.
Ο Λουτσέσκου όμως μάλλον και τελικά δεν ήταν αυτά που πρέσβευε.
Παρεπιπτοντως, οντοπικ, ειδα οτι κυκλοφορουν κειμενα για Νικολιτς οτι εξανε δηλωσεις που δεν διεψευσε επαφες! Αν κ ποτέ δεν ξερεις μου φαινεται δυσκολο να ειναι εντελως μουφα (απο τη στιγμη που αναφερονται ακομα κ λεπτομερειες οτι ειναι στα γενεθλια της γυναικας του κ περισσοτερα αυριο)
Προσωπικα, πιστευω οτι αποτελει εναλακτικη για την περοπτωση που δςν καθισει ο πορτογαλος. Απο τη στιγμη που ο Σαββιδης φερεται να ειπε στους παιχτες οτι αυριο βραδυ θα εχουν προπονητη, μπαινει κι αυτος στο.καδρο και περισδοτερα συντομα..
@northend, δε διαφωνω..απλα αναφερω οτι οταν καποιος σε αφηνει συξυλο λογικο να βγαινουν αρνητικοτατα συναισθηματα!
Μην ξεχνας κι εσυ απο την πλευρα σου οτι ο Φασουλας στοιχησε οπως λες κι εσυ ενα Κυπελο Κυπελουχων, δυο πρωταθληματα, και βαζω μονο οσα χαθηκαν απο προσωπικα λαθη στο τελος..αλλα ο κοσμος τον στηριξε παντα ως αρχηγο του ΠΑΟΚ. Το αναθεμα δεν ηρθε στα λαθη...αλλα στο πουλημα του.
Προσωπικα, πιστευω οτι αποτελει εναλακτικη για την περοπτωση που δςν καθισει ο πορτογαλος. Απο τη στιγμη που ο Σαββιδης φερεται να ειπε στους παιχτες οτι αυριο βραδυ θα εχουν προπονητη, μπαινει κι αυτος στο.καδρο και περισδοτερα συντομα..
@northend, δε διαφωνω..απλα αναφερω οτι οταν καποιος σε αφηνει συξυλο λογικο να βγαινουν αρνητικοτατα συναισθηματα!
Μην ξεχνας κι εσυ απο την πλευρα σου οτι ο Φασουλας στοιχησε οπως λες κι εσυ ενα Κυπελο Κυπελουχων, δυο πρωταθληματα, και βαζω μονο οσα χαθηκαν απο προσωπικα λαθη στο τελος..αλλα ο κοσμος τον στηριξε παντα ως αρχηγο του ΠΑΟΚ. Το αναθεμα δεν ηρθε στα λαθη...αλλα στο πουλημα του.