Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από paoki_ »

Μου το μετέφρασε το twitter σαν:

Μεταφράστηκε από Πορτογαλικά από τη Microsoft
Ο Έιμπελ Ferreira διορίστηκε στον ΠΑΟΚ.

https://buff.ly/2JcqdYM

Αλλά το αρθρο λέει για ενδιαφέρον.. Οπότε μάλλον χαθήκαμε στη μετάφραση..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ουζουνιδης, μιλαμε για προπονητη που εβριζαν και χλεβαζαν οι περισσοτεροι αεχτσιδες την επιλογη απο την αρχη και αποδειχτικε οτι ηταν αυτο ακριβως που περιμεναν τι να λεμε τωρα.

Οπως ειπαν και οι αλλοι γιατι δεν μας λες εσυ ρε φιλε Demir γιατι ειναι καλη επιλογη?
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

navigator11 έγραψε:Επειδή δε γνωρίζω και βαριέμαι κιόλας να ψάχνω, αν όντως ισχύει ότι πρακτικά, στερούμενος του απαραίτητου πτυχίου, αδυνατεί να κοουτσάρει την ομάδα (αλήθεια, αυτό ισχύει για την Ευρώπη μόνο;), τι ακριβώς συζητάμε για τον Πάμπλο;
Αυτα,οταν κυριαρχει η προσωπολατρια,ειναι λεπτομεριες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Σάβ 29 Ιουν 2019, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Καλά, η αυτόματη μετάφραση στo tweeter πολλές φορές βγάζει διαμάντια
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
tad έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
@tad η διαφορά τους είναι ότι ο Γκαρσία δεν είναι προπονητής. Είναι ένας παλαίμαχος που πήρε δουλειά στην ομάδα. Ο Φερέιρα μπορεί να αποτύχει, σύμφωνοι, αλλά ως προοπτική είναι 10 επίπεδα πάνω από τον κάθε παλαίμαχο παοκαρχη. Το που έπαιξε μπάλα ο καθένας αποδεδειγμένα θεωρείται παντελώς άσχετο με το επίπεδο του ως προπονητής. Που έπαιξε ο Κλοπ? Ο Φέργκιουσον? Ο Μουρίνιο? Ο Σάρι?

Η γνώμη σου για τον Γκαρσια εχει επανηλειμενα καταγραφει.
Τυχαίνει κάποιοι που επίσης βλέπουν ποδόσφαιρο να εχουν άλλη γνώμη.

Τον Γκαρσια δεν το έχω αξιολογήσει άξιο υποψήφιο για αυτή την θέση ως παοκαρχη και το σχόλιο σου δεν αξίζει σχολιασμό επειδή ειναι άδικο και απαξιωτικό.

Λέω απλά οτι ο Γκαρσια εχει πολλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τον φερειρα. Εγώ βέβαια θεωρώ οτι ο Γκαρσια εχει πολλές πιθανότητες να γίνει σπουδαίος προπονητής εφόσον και ο ίδιος το θέλει. Εσύ λες οτι ειναι απλά παοκαρχης.
Τέλος πάντων. Ελπίζω αυτοί που το διαχειρίζονται να κάνουν το καλύτερο ... γιατι οποία επιλογή και να γίνει εχει μεγαλα ρίσκα.
Απλά ρε συ σκέψου το εξής. Αν ο Γκαρσία δεν είχε τραβήξει μπουκέτο στον Ντιόγκο και δεν πουλούσε ΠΑΟΚ (τουλάχιστον όχι τόσο όσο πχ ο Κρέσπο), κανείς δεν θα έλεγε ότι αυτόν θέλουμε. Ουρουγουανος προπονητής είναι ανέκδοτο, εμπειρία δεν έχει, ο ρόλος του στην Κ20 είναι άλλος και δεν θα έπρεπε να κρίνεται από το αν παίρνει ένα άτυπο πρωτάθλημα (αλλά από το αν ετοιμάζει τακτικά τους παίκτες να μπούνε στην πρώτη ομάδα, όπως έχουν θέσει το μοντέλο οι Ολλανδοί του 60-70). Δεν έχει την παραμικρή περγαμηνή, κι αντί να κριθεί όπως ο καθένας, προστατεύεται από το προφίλ του ως το αρχέτυπο ΠΑΟΚτσή. Ε φτάνει, όχι άλλος ένας ΑΑ. Εγώ θέλω έναν σοβαρό επαγγελματία.
Θα σου απαντήσω γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου να το κάνω αν και σίγουρα δεν με έχει ανάγκη ...

Είναι πολύ ωραίο ότι καταφέρνεις σε έξι γραμμές να πεις συγκεντρωμένα ότι άσχημο έχει ακουστεί για αυτό τον άνθρωπο από τους εχθρούς του ΠΑΟΚ αλλά και από αρκετούς (ευτυχώς όχι πολλούς) συνπαοκτσήδες. Τα περισσότερα είναι εντελώς απαξιωτικά και βέβαια πάλι δεν τα απαντώ ... απλά θα σου γράψω και εγώ αν και ξέρω ότι δεν θα τα δεχτείς ...

Η αγάπη και η εκτίμηση που του έχουμε οι περισσότεροι βασίζετε στα εξής στοιχεία ...

1. Είναι το κορυφαίο αμυντικό χαφ που έχει φορέσει αυτή την φανέλα και εντός γηπέδου από αυτόν τον αργό παίχτη έχουμε δει μερικές από τις ομορφότερες ποδοσφαιρικές στιγμές στην ζωή μας ... αυτό πάει για την μπουνιά
2. Ποτέ δεν πούλησε ΠΑΟΚ αλλά και ποτέ δεν έκλεισε το στόμα του και τις πράξεις του στους εχθρούς του ΠΑΟΚ ... απόδειξη στην ζωή είναι μόνο οι πράξεις και αυτός 2 φορές το λιγότερο πήρε λιγότερα λεφτά μόνο για να μείνει εδώ ... το αποδεικνύει βέβαια και με την μετέπειτα πορεία του αφού εδώ έμεινε και δεν πήγε πουθενά αλλού από τις πολλές άλλες επιλογές που έχει ένας παίχτης του επιπέδου του... αυτό πάει στο παοκτσηδηλικι
3. Ουρουγουανός προπονητής είναι ανέκδοτο ? μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα βιβλία του ποδοσφαίρου ... τι άλλω θα ακούσουμε από την ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά ελλάδα ...
4. Εάν δεν έχει εμπειρία ο Γκαρσία ποιος άλλος έχει στην Ελλάδα ? ... εκτός εάν μιλάς για άλλον Πάμπλο Γκαρσία και όχι για τον αρχηγό στην εθνική Ουρουγουάης και τόσων άλλων διεθνών αγώνων..

Όσο αφορά την προπονητική εκτίμηση που πλέον του έχω αυτή έχει να κάνει με τα εξής:

1. Καλύτεροι προπονητές για εμένα σχεδόν πάντα γίνονται τα μεγάλα χαφ και κυρίως τα αμυντικά ... πολλά παραδείγματα
2. Η τεράστια εφυία του ...
3. Η προσέγγιση που έχει κάνει στην μέχρι τώρα πορεία του στις ακαδημίες η οποία βασίζεται στην δουλειά και όχι σε τυμπανοκρουσίες
4. Οι προπονητικές του δηλώσεις του έως σήμερα οι οποίες είναι πάντα απόλυτα κοντά στα ποδοσφαιρικά μου γούστα ...
5. Τα άριστα αποτελέσματά του, παρόμοια με τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί στον ΠΑΟΚ ...
6. Η βελτίωση των παιδιών των ακαδημιών που όσοι είναι κοντά καταλαβαίνουν.
7. το γεγονός ότι δεν γουστάρει τους μάνατζερ που είναι ο καρκίνος του ποδοσφαίρου αλλά γουστάρει την δουλειά ...

αυτά γιατί όφειλα να πω την γνώμη μου στην παραπάνω επίθεση
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Abel Ferreira apontado ao PAOK.

https://t.co/1moGEIz7ey https://t.co/whMGcecvhC
Το apontado το βγάζει διορηστικε
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Διοριστηκε?Αρθρο 15 της συμφωνιας των Πρεσπων :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο τοσκιτσις ηδη τον θεωρεί προπονητή μας :?
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ UEFA PRO
xpan

Δημοσίευση από xpan »

ναι αλλά από αυτά που διαβάσαμε αυτός προτιμά άλλο σύστημα...ο φερειρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xpan την Σάβ 29 Ιουν 2019, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Απαιτώ να διοριστεί στο φόρουμ ενας πορτογάλος mod για να μην μπερδευομαστε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν είχε όμως; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Aν διαβασει κανεις το αρθρο μεσα απο το site της A Bola αναφερεται oτι ο Ferreira ειναι στοχος του ΠΑΟΚ απλα ,δεν λεει τιποτα για "διορισμο"
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Νίκολιτς της Βίντι γιατί δεν ψάχτηκε?μια χαρά σκληροτράχηλη ομάδα έχει φτιάξει με ψίχουλα και μετριότητες
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γιατί δεν είναι στα πλάνα του μπρανκο
Ο τεχ διεύθυντης προτείνει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”