Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από Ettien »

pilotos έγραψε:Το χάνουμε χρόνο από πού προκύπτει;
Είσαι στις συνομιλίες; Μήπως όλα έχουν λήξει ήδη κι αύριο θα είναι εδώ προπονητής;
Θα αρχίσω ηρεμιστικά...
Με αυτή τη λογική μια ομάδα παντρεύεται έναν προπονητή για μια ζωή, αν τον αλλάξει ειδικά μέσα στη σεζόν, πέφτει κατηγορία.

SM-G965F
Κατ' αρχήν δεν είναι ελευθερος. Οταν παρεμβάλλεται μια ομάδα θεωρητικά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Και απ' ότι διαβαζω έχει υψηλότατη ρήτρα. Μπορεί να ειναι καλός ανερχόμενος αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο. Και ο Πασενσια είχε σουπερ χρονιες στην Μπράγκα αλλά μετά χάθηκε.
Κατα δευτερο λόγο μην αρχίζεις τα ηρεμιστικά. Ουτε για τον ΠΑΟΚ ούτε για τίποτε. Δεν υπάρχει κανενας λόγος.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

tad έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
@tad η διαφορά τους είναι ότι ο Γκαρσία δεν είναι προπονητής. Είναι ένας παλαίμαχος που πήρε δουλειά στην ομάδα. Ο Φερέιρα μπορεί να αποτύχει, σύμφωνοι, αλλά ως προοπτική είναι 10 επίπεδα πάνω από τον κάθε παλαίμαχο παοκαρχη. Το που έπαιξε μπάλα ο καθένας αποδεδειγμένα θεωρείται παντελώς άσχετο με το επίπεδο του ως προπονητής. Που έπαιξε ο Κλοπ? Ο Φέργκιουσον? Ο Μουρίνιο? Ο Σάρι?

Η γνώμη σου για τον Γκαρσια εχει επανηλειμενα καταγραφει.
Τυχαίνει κάποιοι που επίσης βλέπουν ποδόσφαιρο να εχουν άλλη γνώμη.

Τον Γκαρσια δεν το έχω αξιολογήσει άξιο υποψήφιο για αυτή την θέση ως παοκαρχη και το σχόλιο σου δεν αξίζει σχολιασμό επειδή ειναι άδικο και απαξιωτικό.

Λέω απλά οτι ο Γκαρσια εχει πολλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τον φερειρα. Εγώ βέβαια θεωρώ οτι ο Γκαρσια εχει πολλές πιθανότητες να γίνει σπουδαίος προπονητής εφόσον και ο ίδιος το θέλει. Εσύ λες οτι ειναι απλά παοκαρχης.
Τέλος πάντων. Ελπίζω αυτοί που το διαχειρίζονται να κάνουν το καλύτερο ... γιατι οποία επιλογή και να γίνει εχει μεγαλα ρίσκα.
Απλά ρε συ σκέψου το εξής. Αν ο Γκαρσία δεν είχε τραβήξει μπουκέτο στον Ντιόγκο και δεν πουλούσε ΠΑΟΚ (τουλάχιστον όχι τόσο όσο πχ ο Κρέσπο), κανείς δεν θα έλεγε ότι αυτόν θέλουμε. Ουρουγουανος προπονητής είναι ανέκδοτο, εμπειρία δεν έχει, ο ρόλος του στην Κ20 είναι άλλος και δεν θα έπρεπε να κρίνεται από το αν παίρνει ένα άτυπο πρωτάθλημα (αλλά από το αν ετοιμάζει τακτικά τους παίκτες να μπούνε στην πρώτη ομάδα, όπως έχουν θέσει το μοντέλο οι Ολλανδοί του 60-70). Δεν έχει την παραμικρή περγαμηνή, κι αντί να κριθεί όπως ο καθένας, προστατεύεται από το προφίλ του ως το αρχέτυπο ΠΑΟΚτσή. Ε φτάνει, όχι άλλος ένας ΑΑ. Εγώ θέλω έναν σοβαρό επαγγελματία.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Υπάρχει η επιλογή Μπρανκο (ο Φερειρα με 4 4 2)
και ο Καρερα του Γιώργη.
Ο Μπρανκο θέλει πορτογάλο δικό του να του κάνει όλα τα χατίρια.
Και ο Γιωργης που παρακολουθεί Ρωσικό πρωτάθλημα ξέρει τις δυνατότητες του Καρερα πιστεύει θα δέσει καλύτερα.
Ο Φερειρα είναι πολύ νέος και άτιτλος και παίζει 4 4 2 (που δεν έχουμε εμεις τετοια χαφ να το παιξει και τον βλέπω Στανογεβιτς.... φάση)
Και ο άλλος ο Καρερα έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ρωσία και ένα Σουπερ Καπ με την Γιουβε και παίζει το σύστημα Λουτσεσκου αλλά θα είναι πολύ πιο ακριβός από τον Φερειρα που έχουμε μονο μια ρητρα να σπασουμε.
Εγώ πιστεύω ότι θα κλείσει Καρερα με κανενα 1+1 συμβόλαιο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

καποιος με επιχειρηματα να πει γιατι ειναι τοσο χαλια η επιλογη ουζουνιδη...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δε χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Δες τα ντέρμπι της περσινής κούλας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Demir έγραψε:καποιος με επιχειρηματα να πει γιατι ειναι τοσο χαλια η επιλογη ουζουνιδη...
Γιατί στην πρώτη στραβή θα βγούνε να πούνε ότι σε τρυπάει η Αθήνα
Θες κι άλλο;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

A Bola

@abolapt
1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
Περισσότερα
Abel Ferreira apontado ao PAOK.

https://buff.ly/2JcqdYM

Μολις ανέβηκε δεν ξέρω αν είναι αξιοπιστο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Επειδή δε γνωρίζω και βαριέμαι κιόλας να ψάχνω, αν όντως ισχύει ότι πρακτικά, στερούμενος του απαραίτητου πτυχίου, αδυνατεί να κοουτσάρει την ομάδα (αλήθεια, αυτό ισχύει για την Ευρώπη μόνο;), τι ακριβώς συζητάμε για τον Πάμπλο;

Πιλότε, δεν έχεις άδικο. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Περιμένω από τους παίχτες, πέρα από αγάπη, σεβασμό κι εκτίμηση προς τον Λουτσέσκου, να δείξουν τα ίδια και προς τον ΠΑΟΚ εφεξής μαζί με δόσεις εγωισμού. Διότι, όπως είπε κι ο τζελας, λίγο πολύ ο πατήρ Λουτσέσκου με τις δηλώσεις του τους απαξίωσε, δικαιολογώντας την απόφαση του γιου του να τους παρατήσει και να κάνει το βήμα ... μπροστά στην καριέρα του, μην πιστεύοντας ότι μπορούν να προκριθούν στους ομίλους του τσουλου!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Ραζβαν έφυγε. Τον ευχαριστούμε και τέλος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουμε σε αυτό τρυπακι για το τι και πως όταν μάλιστα υπάρχει μια τεράστια πρόταση στην ομάδα για αυτόν αλλά και στον ιδιο.

Όταν μιλαμε για τέτοια ποσα, ποιο ροστερ και ποιος κανιας και Σακχοφ. Πάω να πάρω τα λεφτά κι αντιο. Τι θέλετε να βγει να πει ο μπαμπάς του; " Πλάκα κάνετε ο γιος μου θα παίρνει 3.5 τον χρόνο!!! Ποιος ΠΑΟΚ;";

Τζάμπα χαλιεστε και το σκαλιζετε. Αν δεν υπήρχε αυτή η πρόταση και είχαμε φυγή ναι να το συζητησουμε, τώρα δεν έχει ουσια. Τα λεφτά παίζουν μπάλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Demir έγραψε:καποιος με επιχειρηματα να πει γιατι ειναι τοσο χαλια η επιλογη ουζουνιδη...
Γιατί αν εξαιρέσεις την θητεία στον πανιωνιο δεν έχει να επιδείξει τίποτα τόσο στο βαζελο όσο και στη κουλα.
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Εγω πιστεύω ειναι συμαντικο να γίνουν ολα γρηγορα... Η ομαδα δειχνει σε κενο χωρις καθαρο πλανο και ετσι ουτε προπόνηση σωστη μπορεί να γινει ουτε μεταγραφές... Όποιος και να ερθει ειναι λίγο και θεμα τυχης να στρωσει την ομαδα οπως θελει μεχρι τα πρωτα ματσ

Πάντως την στιγμη αυτη θελει εναν τολμηρο προπονητή η καποιον ανεργο γιατι δεν εχει χρονο να κανει αυτο που θελει.
Οσο για την περίπτωση Γκαρσία εμενα προσωπικά δεν με χαλάει γιατί ξέρουμε ολοι οτι εχει το σθενος να αναλαβει την καυτη πατάτα και ισως και να μας βγει βέβαια δεν ξερω και για το υπόλοιπο προπονητικο team...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ναβι, είναι μεγάλο πρόβλημα η απληστία...

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

paoki_ έγραψε:A Bola

@abolapt
1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
Περισσότερα

Δεν λέει κάτι. Για ενδιαφέρον μιλάει η "Μπάλα"
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Πες μας γιατι ειναι καλη επιλογη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

seaman έγραψε:
paoki_ έγραψε:A Bola

@abolapt
1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
Περισσότερα