Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από wickerman »

tad έγραψε:ρε Μάγκες γιατι δηλαδή ειναι καλύτερη επιλογή ο Φερειρα απο τον Γκαρσια ??? Διαφωνώ κάθετα ...

Η διαφορα τους ειναι ενάμισι χρόνος στην Μπράγκα ...
Σε ακαδημίες ηταν πρόσφατα και αυτός και δεν το λέω υποτιμητικά ...προφανώς ο άνθρωπος εχει προδιαγραφές αλλα ειναι πολυ ακριβός λογικά και έρχεται σε ενα άγνωστο περιβάλλον με πολυ μεγαλύτερη πίεση απο οτι η Μπράγκα

Ο Γκαρσια εχει πολυ μεγαλύτερη εμπειρία υψηλού επιπεδου αφού εχει παίξει πολλα χρονια στο υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζει τόσο το περιβάλλον μας όσο και την υψηλή πίεση αποτελεσμάτων. Επίσης ξέρει ολους τους παίχτες άριστα

Πραγματικά απορώ με την κατεύθυνση ... αφού πας σε νέο προπονητή και καλα κανεις νομίζω η καλύτερη επιλογή ειναι ο Παμπλο
Δεν μπορεί ο Garcia να προπονήσει την ομάδα στα προκριματικά του Ch. L. επειδή δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα προπονητικής. Εκεί τελειώνει κάθε κουβέντα για τον Garcia σαν πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ. Ας το εμπεδώσουμε όλοι να πάμε παρακάτω. Σε μερικά χρόνια, κι εφόσον αποκτήσει το κατάλληλο δίπλωμα, το ξανασυζητάμε.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Για τη ρήτρα του Φερέιρα έχω διαβάσει ότι είναι 5 κάπου 12,5 αλλού και 15 εκ.
Μοιάζει δύσκολη περίπτωση .
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Αν τον Γκαρσια τον λέγανε Παυλο Γκαρσιοπουλο και τον κάναμε προπονητη απο την Κ20, θα είχαμε βουτιες στον Θερμαικό. Μονο το ειδικο βάρος του ονοματος του τον κάνει υποψήφιο, αλλά δεν πιστεύω οτι είναι σωστή επιλογή επειδή σε ενδεχόμενη αποτυχια θα καεί πριν κάν δείξει τι μπορεί να κανει.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Tad με τη λογική σου ο Μαραντόνα θα πρεπε να εινάι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο...
Αμ δε....δε λειτουργεί έτσι η προπονητική καλώς η κακώς....
Νομίζω ο Γκαρσία δε θα γίνει ποτέ καλός προπονητής λόγω χαρακτήρα αλλά ας πάρει τα διπλώματα που χρειάζεται και το ξανασυζητάμε
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Φερειρα αν τα βρουμε με Μπραγκα,ειδαλλως Καρερα.Νομιζω εκει βρισκομαστε
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:top class ο Φερειρα;;; οκ πασο, οτι πει το sdna
Καθίστε ρε παιδιά, τι περιμένατε? Μουρίνιο ή Βενγκέρ? Τον προπονητή κορυφαίας ομάδας του 6ου καλύτερου πρωταθλήματος χτυπήσαμε, 40 χρονών με δύο απόλυτα πετυχημένες χρονιές. Μακάρι να κινούμαστε σ'αυτό το εύρος, γιατί τα περί Γκαρσία, Ουζουνίδη κλπ που ακούγονται είναι για εποχές Γούμενου.

@tad η διαφορά τους είναι ότι ο Γκαρσία δεν είναι προπονητής. Είναι ένας παλαίμαχος που πήρε δουλειά στην ομάδα. Ο Φερέιρα μπορεί να αποτύχει, σύμφωνοι, αλλά ως προοπτική είναι 10 επίπεδα πάνω από τον κάθε παλαίμαχο παοκαρχη. Το που έπαιξε μπάλα ο καθένας αποδεδειγμένα θεωρείται παντελώς άσχετο με το επίπεδο του ως προπονητής. Που έπαιξε ο Κλοπ? Ο Φέργκιουσον? Ο Μουρίνιο? Ο Σάρι?

Η γνώμη σου για τον Γκαρσια εχει επανηλειμενα καταγραφει.
Τυχαίνει κάποιοι που επίσης βλέπουν ποδόσφαιρο να εχουν άλλη γνώμη.

Τον Γκαρσια δεν το έχω αξιολογήσει άξιο υποψήφιο για αυτή την θέση ως παοκαρχη και το σχόλιο σου δεν αξίζει σχολιασμό επειδή ειναι άδικο και απαξιωτικό.

Λέω απλά οτι ο Γκαρσια εχει πολλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τον φερειρα. Εγώ βέβαια θεωρώ οτι ο Γκαρσια εχει πολλές πιθανότητες να γίνει σπουδαίος προπονητής εφόσον και ο ίδιος το θέλει. Εσύ λες οτι ειναι απλά παοκαρχης.
Τέλος πάντων. Ελπίζω αυτοί που το διαχειρίζονται να κάνουν το καλύτερο ... γιατι οποία επιλογή και να γίνει εχει μεγαλα ρίσκα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
pilotos έγραψε:Ουδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.......

Έχει ένα κακό ο Πόντιος, δεν ξεχνάει.

Επίσης δεν βάζει λεφτά στην ομάδα, βγάζει είναι γνωστό αυτό... Το λένε και στα ραδια ΧΑΧΑΧΑΧΑ

SM-G965F
Διάβασα στην κεντρική τις δηλώσεις πατρός Λουτσέσκου. Έκανε βήμα μπροστά στην καριέρα του, όχι πίσω, φέρεται να δήλωσε! Βιτολο κι έτσι φάση. Δηλαδή αυτά τα λέει άνθρωπος αξιοσέβαστος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άσε τα όσα λέει για τον Ιβάν, μπορεί να ήθελαν να ξοδέψει 25 εκατομμύρια, ξέρω γω, για να είναι σίγουρος ο Ραζβάν ότι θα μπει ομίλους. Βήμα προς τα μπροστά η Αλ Χιλάλ ρεε;;;; :lol: :lol: :lol:
25 μύρια μια τρίχα είναι τεσπα...
Άσε ναβι, απορώ πώς αντέχω ώρες ώρες να διαβάζω διάφορες βλακείες που υιοθετούνται άκριτα...

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

constadine έγραψε:Για τη ρήτρα του Φερέιρα έχω διαβάσει ότι είναι 5 κάπου 12,5 αλλού και 15 εκ.
Μοιάζει δύσκολη περίπτωση .
Οσο και να είναι, είναι τρομερά υψηλή. Εχω την εντυπωση ότι κυνηγάμε ανεμόμυλους στην συγκεκριμενη περιπτωση και χανουμε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το έργο του Γκαρσία, για όποιον έχει παρακολουθήσει την κ20 να παίζει, δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε αξιολογότατο προπονητή. Τα περί χαρακτήρα προσωπικά δεν τα λαμβάνω υπόψιν, διότι εμείς γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του ως ποδοσφαιριστή και όχι μέσα στα αποδυτήρια.Υπάρχουν παραδείγματα προπονητών με αγκρέσιβ χαρακτήρα, που τον διατηρούν ακόμα και στους πάγκους, με κορυφαίο τον Σιμεόνε.
Ωστόσο αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι το να αναλάβει την ομάδα σ' αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι είναι τεράστιο ρίσκο.
Στην περίπτωση Ίβιτς μας βγήκε, αλλά η πίεση όταν ανέλαβε δεν ήταν σε καμία περίπτωση η ίδια.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το χάνουμε χρόνο από πού προκύπτει;
Είσαι στις συνομιλίες; Μήπως όλα έχουν λήξει ήδη κι αύριο θα είναι εδώ προπονητής;
Θα αρχίσω ηρεμιστικά...
Με αυτή τη λογική μια ομάδα παντρεύεται έναν προπονητή για μια ζωή, αν τον αλλάξει ειδικά μέσα στη σεζόν, πέφτει κατηγορία.

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol:

Στάσου, πικότε. Μηηηη!!!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

tad έγραψε:ρε Μάγκες γιατι δηλαδή ειναι καλύτερη επιλογή ο Φερειρα απο τον Γκαρσια ??? Διαφωνώ κάθετα ...

Η διαφορα τους ειναι ενάμισι χρόνος στην Μπράγκα ...
Σε ακαδημίες ηταν πρόσφατα και αυτός και δεν το λέω υποτιμητικά ...προφανώς ο άνθρωπος εχει προδιαγραφές αλλα ειναι πολυ ακριβός λογικά και έρχεται σε ενα άγνωστο περιβάλλον με πολυ μεγαλύτερη πίεση απο οτι η Μπράγκα

Ο Γκαρσια εχει πολυ μεγαλύτερη εμπειρία υψηλού επιπεδου αφού εχει παίξει πολλα χρονια στο υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζει τόσο το περιβάλλον μας όσο και την υψηλή πίεση αποτελεσμάτων. Επίσης ξέρει ολους τους παίχτες άριστα

Πραγματικά απορώ με την κατεύθυνση ... αφού πας σε νέο προπονητή και καλα κανεις νομίζω η καλύτερη επιλογή ειναι ο Παμπλο
+1

Θεωρούσα ότι ο Πάμπλο θα είναι η φυσική διαδοχή του Λουτσεσκου αλλά δεν το περίμενα να γινόταν τόσο γρήγορα η συζήτηση. Αυτό που έκανε φέτος με την Κ19 ξεπέρασε και και την πρώτη ομάδα. Αήττητο πρωτάθλημα και αυτός αλλά πιο δύσκολο επίτευγμα με 2 μόνο ισοπαλίες έχοντας πάρει και το περσινό πρωτάθλημα.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο θα μας κακοφανεί αν αντί για εμάς τον εμπιστευτεί η Οσασούνα που τον ήθελε και πριν καιρό, και αντί για την λίγδα που λέτε ότι θα καεί (λες και δεν μιλάμε για τον σκληρόΠάμπλο αλλά για ένα μωράκι που θέλει ταλκ στο ποπουδάκι του μέχρι να μεγαλώσει προπονητικά) τον βλέπουμε στην λαλίγκα με την Οσασούνα που δεν συγκρίνεται με το δακτυλάκι της λίγδας μας και μείνουμε να λέμε κοίτα να δείς εμείς τον φτιάξαμε προπονητικά αλλά πήραμε ντενάδα για να μην πω τίποτα άλλο.....
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Υπάρχει η επιλογή Μπρανκο (ο Φερειρα με 4 4 2) :lol:
και ο Καρερα του Γιώργη. ;)
Ο Μπρανκο θέλει πορτογάλο δικό του να του κάνει όλα τα χατίρια. ;)

Και ο Γιωργης που παρακολουθεί Ρωσικό πρωτάθλημα ξέρει τις δυνατότητες του Καρερα πιστεύει θα δέσει καλύτερα.

Ο Φερειρα είναι πολύ νέος και άτιτλος και παίζει 4 4 2 (που δεν έχουμε εμεις τετοια χαφ να το παιξει και τον βλέπω Στανογεβιτς.... φάση) :cry:

Και ο άλλος ο Καρερα έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ρωσία και ένα Σουπερ Καπ με την Γιουβε και παίζει το σύστημα Λουτσεσκου αλλά θα είναι πολύ πιο ακριβός από τον Φερειρα που έχουμε μονο μια ρητρα να σπασουμε.

Εγώ πιστεύω ότι θα κλείσει Καρερα με κανενα 1+1 συμβόλαιο :pano:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ρε ναβι, ειλικρινά μερικοί το έχουν τερματίσει...
Το τι έχουμε διαβάσει δεν περιγράφεται.

Ο άλλος βγαίνει και λέει τι είπε ο Πέλκας.
Οκ, έστω ότι το είπε. Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και το μάθαινα αυτό ξέρεις τι θα έκανα;
Φέρε πρόταση και φύγε.

Το ίδιο και σε κάποιους άλλους που έκαναν σήμερα λες και πέθανε ο πατέρας τους.
Οι παίκτες παίζουν για την ομάδα, όχι για τον κοουτς, ναι είπαμε ο λουτσεσκου είχε μαγικό κουμπί για συγκεκριμένους που έπαιξαν και για αυτόν, αλλά φίλε εγώ σε πληρώνω να παίξεις για την ομάδα και εγώ αποφασίζω το τιμ. Δε σου κάνει; Φύγε .

Έχουμε κι άλλους που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την επιτυχία σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του Ρουμάνου. Σε αυτούς δεν μπορείς να πεις κάτι, είναι μαλωμενοι με την ζωή την ίδια.
Τόσο απλά.

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εμένα μου αρκεί να διαλέξει ο μπρανκο και να συνεχίσει να ενισχύει ο Ιβάν, όπως κάνει.
Πιστεύω θα πετύχουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”