Νέος προπονητής 2019/2020
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
Ο οικονομιδης π εγραψε αυτα ειναι ο ιδιος π στο τουιτερ τ χλευαζει τν Π.Ά.Ο.Κ λεγοντας μεσα απο τα χερια μας το πηρε τον τσερισεφ η βαλενθια μαλιστα οκ εγω εμαθα οτι ερχεται απο εκει κ περα ειδωμεν.
ωραιο ρεπορταζ +++++wickerman έγραψε:Αρκετά ενδιαφέρων φαίνεται αυτός ο Abel Ferreira. Με την τέταρτη(τόσο σε δυναμικότητα όσο και σε budget) ομάδα της Πορτογαλίας παρουσίασε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Αν ρίξει κάποιος μία ματιά στην χρηματιστηριακή άνοδο της αξίας των παιχτών της Braga από την ώρα που ανέλαβε ως προπονητής, θα εντυπωσιαστεί. Έχει ppm(points per match) γύρω στο 1,90 το οποίο είναι αρκετά καλό για ομάδα που απέχει πολύ σε δυναμικότητα από τις 3 πρώτες(ειδικά οι Πόρτο Μπενφίκα τα 2 τελευταία χρόνια κάνουν γκέλες με το σταγονόμετρο στο εγχώριο πρωτάθλημα άρα δύσκολα θα μπορούσε να τις απειλήσει). Σε εμάς δηλαδή με ένα μεγαλύτερο(αναλογικά με τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας) budget θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το ppm του. Παίζει κυρίως 4-4-2(με second striker), αλλά έχει δοκιμάσει και σύστημα με 3 αμυντικούς σε καμία 10 παιχνίδια, όταν έκρίνε ότι χρειαζόταν. Στα θετικά ότι είναι Πορτογάλος, όπως κι ο Μπράνκο, αλλά κι ένα μεγάλο ποσοστό των παιχτών μας μιλούν την ίδια γλώσσα(είτε Βραζιλιάνοι είτε Πορτογάλοι). Επίσης, μπορεί να μας ανοίξει ακόμη περισσότερες πόρτες στην πολύ καλή αγορά της Πορτογαλίας.
- navigator11
Διάβασα στην κεντρική τις δηλώσεις πατρός Λουτσέσκου. Έκανε βήμα μπροστά στην καριέρα του, όχι πίσω, φέρεται να δήλωσε! Βιτολο κι έτσι φάση. Δηλαδή αυτά τα λέει άνθρωπος αξιοσέβαστος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άσε τα όσα λέει για τον Ιβάν, μπορεί να ήθελαν να ξοδέψει 25 εκατομμύρια, ξέρω γω, για να είναι σίγουρος ο Ραζβάν ότι θα μπει ομίλους. Βήμα προς τα μπροστά η Αλ Χιλάλ ρεε;;;;pilotos έγραψε:Ουδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.......
Έχει ένα κακό ο Πόντιος, δεν ξεχνάει.
Επίσης δεν βάζει λεφτά στην ομάδα, βγάζει είναι γνωστό αυτό... Το λένε και στα ραδια ΧΑΧΑΧΑΧΑ
SM-G965F

Demir αυτό διάβαζα τώρα ,δυστυχώς εάν πάει να προσαρμοσειί την ομάδα πάνω τότε έχουμε θέμα , δεν έχουμε ούτε ένα εξάρι όπως το θέλει αυτός ,στο περίπου ο Αουγκούστο
Αυτός χρησιμοποιεί μια κόπια της Βιγιαρεάλ 2013
Ένα πολυμορφικό 442 που ανάλογα γίνεται 4231 κ 4222
Αυτός χρησιμοποιεί μια κόπια της Βιγιαρεάλ 2013
Ένα πολυμορφικό 442 που ανάλογα γίνεται 4231 κ 4222
Όπως σε μία σχέση όπου η γκόμενα την κοπανάει γιατί της την έπεσε ο φραγκάτος με τη ferrari,αλλά θα λέει και καλά στον εαυτό της και στους άλλους ότι έφυγε γιατί ο άντρας της δεν μαγείρευε δεν σκουπίζε δεν την προσφερε λουλούδια κάθε μέρα, έτσι και ο ράζβαν την έκανε για άλλες πολιτείες γιατί θαμπώθηκε από τα πετροδολάρια. Το και καλά δεν στηρίχθηκε από τη διοίκηση με παίκτες που ήθελε είναι πρώτα-πρώτα μία δικαιολογία που δίνει ο ίδιος στον εαυτό του και μετά στους άλλους.
Προχωράμε μπροστά
Προχωράμε μπροστά
novibet(new update)
Επόμενος προπονητής ΠΑΟΚ
Αποτέλεσμα
Μάσιμο Καρέρα1.50
Πάμπλο Γκαρσία2.50
Κίκο Ραμίρεθ2.75
Μαρίνος Oυζουνίδης3.00
Τραϊάνός Δέλλας4.75
Βλάνταν Ίβιτς5.00
Μιρτσέα Λουτσέσκου5.00
Άγγελος Αναστασιάδης31.00
Λάζλο Μπόλονι36.00
Επόμενος προπονητής ΠΑΟΚ
Αποτέλεσμα
Μάσιμο Καρέρα1.50
Πάμπλο Γκαρσία2.50
Κίκο Ραμίρεθ2.75
Μαρίνος Oυζουνίδης3.00
Τραϊάνός Δέλλας4.75
Βλάνταν Ίβιτς5.00
Μιρτσέα Λουτσέσκου5.00
Άγγελος Αναστασιάδης31.00
Λάζλο Μπόλονι36.00
Ουτε με ενθουσιαζει αυτος της Μπραγκα (4ο μπατζετ-4ος ηρθε), ουτε θεωρω οτι πρεπει να παει ο ΠΑΟΚ σε πορτογαλικη λυση. Πορτογαλος προπονητης, πορτογαλος ΤΔ, πορτογαλοφωνοι παικτες, η λεξη κλικα μπορει να αρχισει να βρισκει πρακτικη εφαρμογη καποια στιγμη. Θεωρω προτιμοτερος ο Καρρερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 29 Ιουν 2019, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε Μάγκες γιατι δηλαδή ειναι καλύτερη επιλογή ο Φερειρα απο τον Γκαρσια ??? Διαφωνώ κάθετα ...
Η διαφορα τους ειναι ενάμισι χρόνος στην Μπράγκα ...
Σε ακαδημίες ηταν πρόσφατα και αυτός και δεν το λέω υποτιμητικά ...προφανώς ο άνθρωπος εχει προδιαγραφές αλλα ειναι πολυ ακριβός λογικά και έρχεται σε ενα άγνωστο περιβάλλον με πολυ μεγαλύτερη πίεση απο οτι η Μπράγκα
Ο Γκαρσια εχει πολυ μεγαλύτερη εμπειρία υψηλού επιπεδου αφού εχει παίξει πολλα χρονια στο υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζει τόσο το περιβάλλον μας όσο και την υψηλή πίεση αποτελεσμάτων. Επίσης ξέρει ολους τους παίχτες άριστα
Πραγματικά απορώ με την κατεύθυνση ... αφού πας σε νέο προπονητή και καλα κανεις νομίζω η καλύτερη επιλογή ειναι ο Παμπλο
Η διαφορα τους ειναι ενάμισι χρόνος στην Μπράγκα ...
Σε ακαδημίες ηταν πρόσφατα και αυτός και δεν το λέω υποτιμητικά ...προφανώς ο άνθρωπος εχει προδιαγραφές αλλα ειναι πολυ ακριβός λογικά και έρχεται σε ενα άγνωστο περιβάλλον με πολυ μεγαλύτερη πίεση απο οτι η Μπράγκα
Ο Γκαρσια εχει πολυ μεγαλύτερη εμπειρία υψηλού επιπεδου αφού εχει παίξει πολλα χρονια στο υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζει τόσο το περιβάλλον μας όσο και την υψηλή πίεση αποτελεσμάτων. Επίσης ξέρει ολους τους παίχτες άριστα
Πραγματικά απορώ με την κατεύθυνση ... αφού πας σε νέο προπονητή και καλα κανεις νομίζω η καλύτερη επιλογή ειναι ο Παμπλο
-
Καθίστε ρε παιδιά, τι περιμένατε? Μουρίνιο ή Βενγκέρ? Τον προπονητή κορυφαίας ομάδας του 6ου καλύτερου πρωταθλήματος χτυπήσαμε, 40 χρονών με δύο απόλυτα πετυχημένες χρονιές. Μακάρι να κινούμαστε σ'αυτό το εύρος, γιατί τα περί Γκαρσία, Ουζουνίδη κλπ που ακούγονται είναι για εποχές Γούμενου.GoMaRoS έγραψε:top class ο Φερειρα;;; οκ πασο, οτι πει το sdna
@tad η διαφορά τους είναι ότι ο Γκαρσία δεν είναι προπονητής. Είναι ένας παλαίμαχος που πήρε δουλειά στην ομάδα. Ο Φερέιρα μπορεί να αποτύχει, σύμφωνοι, αλλά ως προοπτική είναι 10 επίπεδα πάνω από τον κάθε παλαίμαχο παοκαρχη. Το που έπαιξε μπάλα ο καθένας αποδεδειγμένα θεωρείται παντελώς άσχετο με το επίπεδο του ως προπονητής. Που έπαιξε ο Κλοπ? Ο Φέργκιουσον? Ο Μουρίνιο? Ο Σάρι?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για μένα πάντως ο Φερέιρα είναι ιδανικότερος.. καλύτερη συννενόηση με ΤΔ ,με μεγάλο αριθμό παιχτών που μιλούν Πορτογαλικά ενώ και το μέχρι τώρα έργο του ως προπονητής είναι πολύ καλο! Μακάρι να ναι αυτός ο εκλεκτός!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβάζοντας τις δηλώσεις του πατρος Λου μου πέρασε από το μυαλό το εξής
Ρε λες να κοίταζαν να ψειρισουν οικογενειακώς τον Ιβαν; Μπας κ περίμεναν μετά το νταμπλ να τους παραδώσει τα κλειδιά, αλλά δεν ... οποτε νεξτ πρότζεκτ στο βασίλειο; Δεν ξέρω thinking out loud απλά.
Ρε λες να κοίταζαν να ψειρισουν οικογενειακώς τον Ιβαν; Μπας κ περίμεναν μετά το νταμπλ να τους παραδώσει τα κλειδιά, αλλά δεν ... οποτε νεξτ πρότζεκτ στο βασίλειο; Δεν ξέρω thinking out loud απλά.
χαζευα το ματς μπραγκα πορτο 2-3 , οκ ο τυπος δεν το εχει ιδεα δεν κανει για ΠΑΟΚ ....
Γιατί φίλε, ο Πάμπλο δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro (που για να βγεί θέλει 2 χρόνια).
Κατά τα άλλα προτιμώ τον Ιταλό να πώ την αμαρτία μου...
Τον βλέπω πιο κοντά στο σύστημα που παίζει η ομάδα, έδειξε καλό ποδόσφαιρο τουλάχιστον στα μεταξύ μας παιχνίδια που είδα κι εγώ και 2 ματς μέσω ίντερνετ και όπως είπε και κάποιος ακόμα, δεν θα μαζευτούν πολλοί με τα πορτογαλικά(ο Παυλάρας είναι μια άλλη ιστορία αλλά δεν μας κάθεται για την ώρα)...
Κατά τα άλλα προτιμώ τον Ιταλό να πώ την αμαρτία μου...
Τον βλέπω πιο κοντά στο σύστημα που παίζει η ομάδα, έδειξε καλό ποδόσφαιρο τουλάχιστον στα μεταξύ μας παιχνίδια που είδα κι εγώ και 2 ματς μέσω ίντερνετ και όπως είπε και κάποιος ακόμα, δεν θα μαζευτούν πολλοί με τα πορτογαλικά(ο Παυλάρας είναι μια άλλη ιστορία αλλά δεν μας κάθεται για την ώρα)...
Πολύ Πορτογαλία ρε συ, πάρα πολύ.
Άμα κλείσουμε αυτόν τον Αμπελ και οι τρεις μεγάλες ομάδες στη χώρα θα έχουν Πορτογάλους προπονητές,χώρια οι παίκτες και οι ΤΔ.
Ακόμα εφ' όσον παίζει 442 και είναι δογματικός σ' αυτό, θυμάμαι Τούντορ με το 352 και τι καταστροφικά αποτελέσματα είχαμε.
Και επειδή το τοπικ του Λουτσέσκου έκλεισε ας αφήσω εδώ δύο λογάκια γι αυτόν.
Ευχαριστώ για τα 2 αυτά μαγικά χρόνια,
Και πλέον σου εύχομαι να πας να γ@μηθείς για το τρύπημα που μου έκανες όποιος κι αν ήταν ο λόγος.
Άμα κλείσουμε αυτόν τον Αμπελ και οι τρεις μεγάλες ομάδες στη χώρα θα έχουν Πορτογάλους προπονητές,χώρια οι παίκτες και οι ΤΔ.
Ακόμα εφ' όσον παίζει 442 και είναι δογματικός σ' αυτό, θυμάμαι Τούντορ με το 352 και τι καταστροφικά αποτελέσματα είχαμε.
Και επειδή το τοπικ του Λουτσέσκου έκλεισε ας αφήσω εδώ δύο λογάκια γι αυτόν.
Ευχαριστώ για τα 2 αυτά μαγικά χρόνια,
Και πλέον σου εύχομαι να πας να γ@μηθείς για το τρύπημα που μου έκανες όποιος κι αν ήταν ο λόγος.
πιστευω οτι κρινοντας ο Λουτσε απο την περσινη χρονια που εζησε πιεση ,καθως δεν ειχε ουσιαστικα κανενα περιθωριο για ηττα ,ποσο μαλλον φετος που λογω τσου λου η πιεση θα γινοταν ακομη μεγαλυτερη αρα και μια πιθανη απομακρυνση του , γνωριζοντας τον απαιτητικο εργοδοτη του ,βρηκε σαν διεξοδο την προταση των αράβων ,που συνδυαζε το τερπνον (ηρεμια ) μετα του ωφελιμου (φραγκα) ...τωρα γιατι δεν το εκανε πιο νωρις ,δηλ πριν απο ενα μηνα ,μπορει να οφειλεται και σε λεπτομερειες που δεν ξερουμε και ισως δεν μαθουμε κιολας(να ειχε τωρα βελτιωμενη προταση) ...Αφου εφυγε λοιπον απο ενα τοξικο γι αυτον περιβαλλον ,εννοειται οτι θα ηθελε να επικαλεστει διαφορά φιλοσοφιας ,σχεδιασμου ή αγωνιστικους και καλα λογους , για να μην χρειαστει να παραδεχτει οτι φοβοταν ή κουραστηκε (δικαιωμα του βεβαια ) να μεινει ....λεω τωρα εγω ....