Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
ενταξει και αυτοιοι παιχτες προσωπικοτητες ειναι οι περισσοτεροι δεν μενουν απληρωτοι προπονηη αλλαζουν
- anekfrastos
Εγώ Ράσταβατς που είναι και πετυχημένη συνταγήalp920 έγραψε:Προτιμώ Αλέφαντο ή Μπερέτα από Ουζουνίδη.
Εντάξει, μεγάλο το σοκ αλλά η ζωή συνεχίζεται.
Είμαστε μείον 4 παίχτες στα χαφ από πέρυσι (μαζί με Μαου) και την Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία.
Τουλάχιστον ένας ακόμα χαφ πρέπει να ρθει άμεσα, ούτε τα οικογενειακά δίπλα δεν βγαίνουν έτσι.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαστε μείον 4 παίχτες στα χαφ από πέρυσι (μαζί με Μαου) και την Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία.
Τουλάχιστον ένας ακόμα χαφ πρέπει να ρθει άμεσα, ούτε τα οικογενειακά δίπλα δεν βγαίνουν έτσι.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι διαολο παιχτηκε ρε πστ.. πριν 4 μηνες κοστησε 9 μυρια, το χαζετα λεει οτι παει εκει ελευθερος, τι στον πεο!!!!laska4 έγραψε:gari roztrixes fener κλεινει
Του αγιου παπατζη ηταν?prax έγραψε:γαμω το σπιτι του.. τοσο καιρο σχολια στο ινστα..pagotatzis έγραψε:Ο Μπαμπελ ανακοινώθηκε από την Γάλατα
Μόνο γιατί τον είχαμε αναφέρει εδώ
καλυτερα, με τετοιο μαλλι μονο για εκει ειναι..
μαουρισιο χρονια πολλα ρε φιλε, για την ονομαστικη σου γιορτη

γιορταζει ο Αγιος Πετρος.typhoon έγραψε:Του αγιου παπατζη ηταν?prax έγραψε:γαμω το σπιτι του.. τοσο καιρο σχολια στο ινστα..pagotatzis έγραψε:Ο Μπαμπελ ανακοινώθηκε από την Γάλατα
Μόνο γιατί τον είχαμε αναφέρει εδώ
καλυτερα, με τετοιο μαλλι μονο για εκει ειναι..
μαουρισιο χρονια πολλα ρε φιλε, για την ονομαστικη σου γιορτη![]()
FreeKick
@FreeKickTR
27 Ιουν
Miroslav Stoch'un menajeri Milan Lednicky:
"Stoch, Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalini gerçekleştirmek için PAOK'a geri dönecek"
Μεταφράστηκε από Τουρκικά από τη Microsoft
Ο μάνατζερ του Μίροσλαβ Στότς, Μίλαν Λέντνίτσκι:
"Ο στόχ θα επιστρέψει στο ΠΑΟΚ για να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στο champions league''
@FreeKickTR
27 Ιουν
Miroslav Stoch'un menajeri Milan Lednicky:
"Stoch, Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalini gerçekleştirmek için PAOK'a geri dönecek"
Μεταφράστηκε από Τουρκικά από τη Microsoft
Ο μάνατζερ του Μίροσλαβ Στότς, Μίλαν Λέντνίτσκι:
"Ο στόχ θα επιστρέψει στο ΠΑΟΚ για να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στο champions league''
- falconakis
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι; Τόση πρεμούρα για την φυγή Λουτσέσκου από που προκύπτει; δεν είμαι αχάριστος είναι αυτός που μου έδωσε το ντάμπλ...αλλά δεν μας έφυγε και ο Κλόπ ή ο Γκουαρντιόλα!!! Και χρόνος υπάρχει και σοβαρή διοίκηση περιμένετε και όλα θα φτιάξουν...Ναι εγώ θέλω μεταγραφές γιατί αυτοί παίζουν μπάλα κι όχι ο προπονητής...
- PAOK_Antarctica
Έλα για
Παίδες, Ιούνιο έχουμε.
Ο Λούτσος ήρθε τέλη Αυγούστου και πήρε δύο νταμπλ.
Μη μασάτε.
Παίδες, Ιούνιο έχουμε.
Ο Λούτσος ήρθε τέλη Αυγούστου και πήρε δύο νταμπλ.
Μη μασάτε.
-
O Μπέος όπως πάει δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και τον Στοχ. ΠΑΟΚ Β στην πόλη μου. Γουστάρω
Oταν με το καλο ερθει ο νεος προπονητης θα μας φαινεται ονειρο το ποσο των 2 εκατ που μας αφησε ο λουτσε ! Για τους ομιλους ετσι κι αλλιως το πιο σημαντικο ειναι η τυχη ...αν αποφυγουμε αγιαξ ,μαλλον περναμε εφοσον παρουμε 2 γαματους χαφ !
https://www.transfermarkt.com/ramires/p ... eler/54170
x-chelsea ελευθερος απο κινα
x-chelsea ελευθερος απο κινα
- giwrgos04dex